Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Carane Priksa Card dina Valentine ing ngarep

Carane Priksa Card dina Valentine ing ngarep

Saiki, akeh pangguna supaya kertu Valentine Day online minangka peparingé. Ya, iku trep lan gampang kanggo nglakoni sing. Nanging jinis kertu lan gaya sing winates lan wektu pangiriman beda-beda gumantung saka dina kanggo minggu. Bener, sing bisa desain Cetak Valentine Day SIM ing ngarep karo ease.

Wondershare Photo Collage Studio Ngijini sampeyan kanggo nggawe kertu dina Valentine ing ngarep karo nganti 300 kertu Cithakan. Apa penting iku ana wektu pangiriman. Sampeyan bisa nyithak iku langsung karo printer disambungake utawa nyimpen minangka gambar lan ngirim metu liwat email. Arep menit Valentine Day hadiah punika? Iku kertu Salam krasan . Iki uga dadi kesempatan sing apik kanggo dicekel bocah kanggo nggawe SIM dhewe kanggo Valentine Day amarga iCollage for Mac wis antarmuka cute lan loropaken-bocah.

Download Mac Version

1 Pilih Cithakan Day Card a Valentine

Nalika sampeyan miwiti kolase foto anyar, utawa klik tombol Plus ing Tool bar, jendhela ing ngisor iki bakal pop munggah. Awit kita nggawe kertu dina Valentine, pindhah menyang kategori Dina Valentine lan milih cithakan kertu favorit. Yen panah mudhun ditampilake ing cithakan, sampeyan kudu sambungan Internet kanggo njaluk cithakan page. Nggawe kertu foto lunak iki ngandhut liwat 300+ kolase free template karo liyane teka kabeh wektu.

valentines day card template

Day krasan Valentine Card Tips:
1. Klik kiwa link ngisor 'Download Kabeh Cithakan' kanggo njaluk kabeh Cithakan apik for free. 2. Sampeyan uga bisa desain dina Valentine saka ngeruk nggunakake sumber dibangun ing.

2 Impor foto menyang kertu Valentine Day

Ing Photo tab Tambah, seret & foto gulung kanggo sing nduwèni panggonan cithakan utawa klik kaping pindho ing pigura kanggo nelusuri foto. Program ndhukung .jpg, .bmp, .png, .emf, .wmf, lan format foto .tiff.

valentines day photo

Home Photo Editing Tips:

1. Yen foto iku kegedhen kanggo saiki lengkap ing pigura, klik tombol liyane ing alat foto sunting nyilikake foto ing pigura.

2. Nglamar salib ijo ing foto, sampeyan bisa nyetel posisi saka foto ing pigura.

3 langsung print utawa nyimpen minangka gambar

Sampeyan kudu printer print metu kertu Valentine Day kang. Yen ora, pindhah menyang Simpen tab Collage kanggo ngekspor gambar supaya sampeyan bisa ngirim liwat email. Apa liyane, sampeyan bisa enggo bareng sanadyan seluler piranti, kaca web, blog, etc.

valentines day card print

Kene aku nyaranake sampeyan njaluk Photo Collage Studio kanggo dicekel bocah kanggo nggawe hadiah Valentine Day marang / konco sakelas dheweke. Nanging iku uga mréntahaké kanggo pangguna diwasa kanggo entuk krasan kertu Valentine Day minangka menit pungkasan hadiah Valentine Day.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top