Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Gawe Funny Baby Video Slideshow

Carane Gawe Funny Baby Video Slideshow

<

Bayi-bayi nggawa akèh saka bungahe lan rasa seneng kanggo saben kulawarga, eseman sing bisa cahya munggah gesang. Saka lair anyar ... saben liburan bayi mengeti ... dina kang kawitan kanggo TK , sampeyan bisa njupuk akeh gambar kanggo saben trick anyar bayi. Aja foto digital dadi dienggo ing komputer, dijupuk metu, bareng karo kulawarga lan kanca-kanca. Tinimbang individu isih foto bayi, apike iku kanggo nggawe slideshow video bayi karo efek gerakan.

Sampeyan bisa ndeleng akeh video lucu banget bayi lucu online , lan iku ora adoh yen sampeyan arep nggawe slideshow foto baby padha. Pisanan Sampeyan perlu nyiyapake sawetara foto baby lan klip video bayi. Ana tansah akeh iku lucu kedaden watara bayi lan anak, ora lali kanggo dijupuk sing rasa seneng lan wektu lucu. Banjur sampeyan bisa nggawe baby gelaran gampang lan cepet karo Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe . Sawise slideshow kanggo bayi digawe, sampeyan bisa salah siji nonton video bayi ing TV layar amba Panjenengan utawa ngunggah menyang YouTube .



Tambah lan nambah! Gampang kanggo tutul foto Birthday Panjenengan / video
Seret-n-nyelehake potret, klip video lan music crita Birthday.

Kaya film nyata! Tambah adat soundtrack, tulisan lan kridit
Sampeyan kudu kabeh kanggo nggawe slideshow dvd katon gedhe, kaya film nyata.

Full efek! Tambah gerakan lan transisi efek
Pan & Zoom, efek Ken-Burns nggawa foto isih kanggo urip.

Gampang kanggo nuduhake! Output Panjenengan slideshow foto kanggo DVD, YouTube, iPhone ...

Download win version

Langkah-langkah kanggo nggawe baby photo slideshow music

Langkah 1: Ngimpor Panjenengan foto baby / video music

Njupuk DVD versi Slideshow Site Windows contone, ngundhuh lan nginstal. Nalika mbukak ing Nata tab, sampeyan bisa ngimpor foto disiapake lan video menyang program liwat tombol Tambah Files. Lan yen dibutuhake, sampeyan uga bisa ngowahi foto diimpor / video nggunakake dibangun ing pribadi ditanggepi dening pindho ngeklik gambar cilik foto / video ing storyboard.

Nggawe Baby foto slideshow music captivate pirsawan kanthi luwih gampang. Sing dianjurake kanggo nggawe slideshow foto baby ngembangaken tradisional songs baby . Yen dibutuhake, klik kaping pindho file musik ditambahaké ing meja music kanggo motong iku supaya minangka kanggo cocog slideshow Panjenengan.

baby slideshow

Langkah 2: ngganti transisi utawa gerakan efek

Kanthi gawan, yen sampeyan ngimpor foto / video, efek transisi acak bakal Applied kanthi otomatis. Nanging, sampeyan bisa ngganti mau mung nyeret efek sing kaya foto sing dipengini.

Sampeyan uga bisa nemtokake efek gerakan (uga dikenal minangka efek Ken-Burns) kanggo foto sing dipengini. Kanggo nglakoni, klik pentagram ing foto gambar cilik mbukak Motion efek panel pesawat gerakan sing kaya.

baby video

Langkah 3: Aplikasi baby menu DVD cithakan

Yen sampeyan arep kanggo ngobong slideshow bayi dhateng DVD, SVCD, VCD Disc, banjur iku perlu kanggo ngatur menu profesional. Sawise ngoper menyang Nggawe tab, mung klik kaping pindho bayi DVD menu cithakan ing sisih tengen kanggo aplikasi iku kanggo slideshow bayi.

newborn baby video

Langkah 4: Burn DVD utawa nggawe video

Nanging wektu saiki kanggo ngobong slideshow bayi dhateng disk utawa nggawe video ing macem-macem format. Sampeyan uga bisa ngunggah gambar baby geser kanggo YouTube enggal lan nuduhake karo wong liyane.

funny baby videos

Nalika sampeyan ndeleng, slideshow video bayi nggumunke wis rampung gampang karo Wondershare DVD Slideshow Site ! Saiki sampeyan bisa seneng video bayi karo kanca-kanca lan anggota kulawarga!

Download win version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top