Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > Carane Nggawe Maksimum Slideshow lan Burn kanggo DVD

Carane Nggawe Maksimum Slideshow lan Burn kanggo DVD

Ing mratelakake panemume, Maksimum versi meningkat iPhoto. Nalika terakhir mung ngijini sampeyan kanggo nggawe klik-kanggo-muter slideshow, Maksimum ndadekake iku bisa apa liyane kanggo ngatur slideshow profesional. Dadi ayo kang miwiti nggawe slideshow karo Maksimum lan diobong kanggo DVD karo iDVD. Ing etos kanggo slideshow Maksimum DVD punika Maksimum Slideshow Ekspor High Quality Video iDVD Impor Burn Maksimum kanggo DVD.

Miwiti Maksimum Slideshow

Iku gampang banget kanggo nggawe slideshow ing Maksimum. Njupuk Maksimum 3 contone, mung mbukak liwat Gambar > New > Slideshow kanggo miwiti slideshow kosong, utawa milih gambar ing Browser page kanggo generate slideshow saka gambar sleeted. Nanging sing disaranake kanggo nggawe sawetara setelan gawan sadurunge nggawe slideshow lan ngimpor gambar. Antarane setelan iki, Aspek rasio, dadi geser, Potong lan Transisi owah-owahan mbokmenawa needed. Banjur, klik Impor tombol kanggo mbukak browser kanggo ngimpor gambar, uga video lan file audio.

aperture slideshow settings

Sabanjure, persil saka wektu uga dibutuhake kanggo ngatur slideshow Maksimum Panjenengan. Karo Maksimum, sampeyan bisa masang Muter (nambah page lan manual Urut ing tampilan Browser), ngatur efek Ken-Burns, nambah tèks, lan liyane. Practise slideshow Maksimum nganti iku sampurna. Lunak Apple tansah peduli gampang kanggo nggunakake lan asil sampurna prajanji.

Wigati : Sadurunge nggawe slideshow Maksimum, sampeyan kudu njaluk Maksimum 3 saka Mac App Store kanggo $ 79.99. Mangerteni liyane ing Apple.com >>

Kaca sadurunge kobong karo iDVD

Kanggo ngobong slideshow Maksimum kanggo DVD, sampeyan kudu ngekspor slideshow kanggo Mac (Mountain Lion klebu) page. Wiwit slideshow bakal dienkode pas standar DVD sadurunge kobong kanggo DVD, sing dianjurake kanggo milih setelan cukup dhuwur kualitas kanggo ekspor, contone, 720p HD. Sing luwih dhuwur, wektu liyane dibutuhake kanggo ngekspor slideshow Maksimum . Nanging ora bakal njaluk video HD karo iDVD amarga kualitas video ketoke bakal nyelehake mudhun sawise burned dhateng DVD. Supaya kanggo nyegah kualitas video dhuwur, ngekspor kanggo HD banget perlu.

aperture slideshow export

Alternatif kanggo Maksimum, Kurang Larang

Wondershare Fantashow nggampangake nggawe slideshow multimedia karo foto, video, lan musik kanthi nggunakake dibangun ing tema slideshow kang bisa arbitrarily ditambahaké ing slideshow siji. Kejabi ngekspor kanggo Mac HD, perpustakaan iTunes, iPhone, iPod, iPad, lan sapiturute, Fantashow uga dianggo seamlessly karo iDVD kanggo ndandani slideshow kanggo DVD kanggo nonton ing TV. Njaluk iku mung $ 49.99.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top