Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Rekam PC layar karo PC layar recorder

Carane kanggo ngrekam PC layar karo PC layar recorder

pc screen recorder

Recorder layar PC software screencasting kanggo Windows 7, XP lan Vista kang ngrekam kegiatan layar PC, generate demo video lan nerbitaké online. Akeh Perekam layar Windows iki uga bisa ngrekam audio saka penutur komputer utawa mic, lan sawetara malah kalebu fitur editing kanggo nambahi screencast Panjenengan.

Apa bisa recorder layar PC apa?

Nggunakake praktis utama recorder layar kanggo ngrekam tumindak layar PC ing wektu nyata lan nyimpen kabèh proses video. Sawetara Perekam bisa ngrekam webcam nalika sing mengkono njupuk gambar ing ngarep komputer.

Recorder layar PC bisa generate akeh format video kiro-kiro saka AVI, MPEG kanggo MP4 lan file kang umume digunakake kanggo enggo bareng YouTube lan playbacks iPhone. Sampeyan uga bisa nyimpen screencasting video minangka file Flash cilik-ukuran kanggo muter ing web.

Apa kowe kudu recorder layar PC?

Ana bakal ewu alasan kanggo sampeyan duwe nyoba kanggo ngrekam layar PC .

Kanggo gawe software lan perancang seni, sampeyan bisa ngrekam video presentation kanggo nduduhake fitur saka piranti lunak utawa kriya. Guru lan guru, sampeyan bisa ngrekam ceramah lan Kursus kanggo pendidikan online lan learning kadohan. Kanggo pengusaha cilik lan perusahaan, iku sing dipilih gedhe nggawe Tur produk lan latihan video kanggo nambah kesempatan bisnis lan bangunan kelompok tim efisien. Kanggo kulawarga lan hiburan, lunak recorder layar PC menehi nggumunke video kanggo sampeyan nggawe video lucu lan ngrekam urutane critane game kanggo YouTube and so on.

Carane kowe milih sing paling apik PC recorder Layar?

Gegayutan tujuan penggunane beda ', penggunane mburi Perekam layar Windows bisa dipérang dadi sawetara klompok. Yen sampeyan arep kanggo nggawe video karo audio lan apa sawetara editing luwih. Coba DemoCreator . Mung sawetara ngrekam prasaja, recorder layar free kaya Camstudio cukup. Lan ana uga Urut pribadi screencast kang bisa ngrekam dawane urutane critane game kaya Fraps. Kabeh Perekam layar kasebut ing ndhuwur sing kompatibel karo Windows 7.

Ringkesan

Recorder layar PC piranti lunak anyar durung potensial sing nyebar kawruh uga nggawa kesempatan bisnis. Nggawe presentation video karo mung sawetara klik mouse kanggo enggo bareng sudhut bisa macem lan imajinatif. Ora ketompo sing pengusaha, guru, manager utawa YouTube video kontributor, iku pancene worth langkah menyang donya ngrekam layar komputer karo sethitik gaweyan.

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top