Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Mbangun Software Training Video

Carane kanggo Mbangun Software Training Video

Nggawe video latihan software  iku cara prasaja lan nyengsemaken kanggo introduce piranti lunak kanggo pelanggan tanggung. Iku uga ngandhani wong carane nggunakake rincian. Video latihan uga bisa gampang diunggahaké menyang video online kaya YouTube utawa review piranti lunak liya kanggo njaluk pangguna liyane potensial. Nanging  video latihan software bangunan ora mung proses rekaman presentation prasaja. Ana lagi akeh iku sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo. Ing artikel iki, kita Wigati mudhun sawetara item paling penting kanggo sampeyan nggawe video latihan luwih, ora panyedhiya lunak prakara utawa pungkasan kedhaftar sing. Maca on dhisik Kanggo rincian liyane.

Carane kanggo mbangun piranti lunak training video

1 Priksa kabeh iku supaya

Ngrekam presentation kanggo piranti lunak, sampeyan bisa nulis mudhun kabeh nilai sing arep nuduhake menyang pirsawan ing kertas ing advance. Sawisé iku, milih lunak ngrekam layar apik sing ngijini sampeyan kanggo ngrekam apa sampeyan bisa ndeleng ing layar komputer lan nyimpen minangka file video. Kene akeh pilihanipun gumantung apa jenis lunak introduce lan apa jenis video latihan sing arep nggawe. Kene aku nyaranake layar recorder- prasaja lan gampang kanggo nggunakake DemoCreator kanggo njaluk iku rampung. Sampeyan bisa ngundhuh lan nyoba iku metu.

Download Win Version

Alat penting liyane iku mikropon apik. Wiwit sampeyan bisa uga kudu kanggo ngrekam narasi sak ngrekam video kanggo nunjukaké informasi liyane ing video, nyiyapake mikropon apik tenan pantes.

2 presentations lunak Mulai

Banjur sampeyan bisa miwiti nggawe presentation lunak. Mung mbayar manungsa waé kanggo bab-bab ing ngisor iki.

  • Njlèntrèhaké supaya: Atur presentation supaya supaya pirsawan bisa gampang nyekel titik utama. 
  • Nandheske keypoint ing: Njupuk kaluwihan saka sawetara efek ngrekam video kaya zoom-n-pan, murup lan narasi kanggo ngelingake wong bagean kudu diwenehi fokus tartamtu kanggo. DemoCreator Nyedhiyani kabeh efek sing perlu.
  • Ngontrol dawa video: Tansah dadi video kanggo 5 menit, amarga  dadi klempakan para rawuh iku winates.

3 Ningkatake video ing kirim produksi

DemoCreator nawakake macem-macem fitur editing video kaya nambah Callout, zoom-n-pan, murup, animasi lan ing. Video bisa luwih nyengsemaken lan interaktif nambahi iki efek khusus.

Video editing features

  • Callout : Iku mbantu nggawe judhul utawa menehi tips kanggo operasi tartamtu lan bisa diselehake kapan lan ing ngendi wae ing video.
  • Zoom-n-pan : Sampeyan bisa nggedhekake lan telusur ing area tartamtu nuduhake mung bagean sing cocog ing pemandangan ing rincian tartamtu. Puniko fitur paling kerep digunakake kanggo fokus manungsa waé pirsawan ing obahe layar penting utawa tumindak.
  • Penting : Nandheske area tartamtu saka layar ngembangaken pigura utawa iyub-iyub.
  • Pasang obyek : Sampeyan bisa masang gambar, movie Flash, logo lan obyek kanggo dekorasi video latihan lan éling macem-macem cara saka panjelasan.
  • Audio editor : DemoCreator uga nawakake audio editor solo supaya sampeyan uga bisa ngowahi utawa Remake narasi kanggo video latihan software. Apa liyane, nambahi Monggo utawa file MP3 minangka bali music lemah uga kasedhiya.

4 Publish video latihan Panjenengan

Langkah pungkasan iku kanggo nyimpen presentation piranti lunak minangka file video. Aja lali kanggo milih codec video sing paling cocok kanggo video. Yen ora, kualitas video bisa elek lan file video bisa ageng. Sampeyan bisa nyoba codec beda kanggo mangerteni kinerja video sing paling apik kanggo presentation piranti lunak.

Sing proses utama nggawe presentation video kanggo piranti lunak. Saiki njaluk siap kanggo bangunan lunak training video karo recorder layar , iku bisa dadi penake lan nyenengake.

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top