Kabeh TOPICS

+

Top 10 Samsung Video Aplikasi

Samsung telpon lan piranti seluler sing misuwur kanggo layar pancen sugih sing; ing kasunyatan sing paling saka piranti sing duwe liyane piksel saka TV. Kanthi kuwi tampilan sange rawuh ing perlu kanggo app video apik tenan sing bisa muter video karo kajelasan dhuwur. Ayo kita njupuk dipikir ing sawetara saka paling apps video kanggo telpon pinter Samsung.

Top 4 Samsung pamuter video app

1. RealPlayer Cloud - RealPlayer ora jeneng anyar ing kabeh, nanging sing paling kita digandhengake karo PC kita. Nanging, saiki iku uga kasedhiya kanggo telpon Samsung. Iku ora mung ngijini sampeyan kanggo nonton video nanging uga menehi daya saka panyimpenan maya, kabeh ing siji app siji.

• Dhukungan Manajemen Photo

• RealTimes Stories: montase Movie digawe saka foto lan video ing muter kamera

• timeline Auto-diatur

• Albums Live: nuduhake kabeh album karo kanca-kanca sing menawa pengiriman notifikasi nalika dianyari

• Plans ndhukung nganti 15 piranti ing méga

• panyimpenan Unlimited kasedhiya

Pangembang : RealNetworks Inc.

Download URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.real.RealPlayerCloud

delete facebook message

2. Video Player - Iku pamuter video pancen saged dibangun nggunakake kode sumber VLC kang. Empu iku, pamer resik, akeh olahan GUI lan muter cantik akeh kabeh format lan kabeh.

• muter kabeh jinis format video

• Volume lan padhange imbuhan

• cilik video

• dawa Play video

• Dhukungan resume Movie

• wiwitan cepet lan puter maneh Gamelan

Pangembang : Wowmusic

Download URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kusote.videoplayer

delete facebook message

3. MX Player - Kanthi fitur kayata percepatan hardware lan support kanggo akeh format subtitle, iku kudu. Bisa muter meh wae format sing bisa nemokake lan dianggo uga arang banget ing seluler piranti.

• Hardware percepatan lan HW anyar + decoder

• Multi inti Decoding - Iku pamuter video Android pisanan sing ndhukung multi-inti dekoding, Ngapikake kinerja inti piranti dual dening nganti 70% luwih saka sing gedhe-gedhe karo inti siji.

• Jiwit kanggo nggedhekake, zoom lan telusur

• Gulung maju / mundur kanggo pindhah menyang sabanjuré teks / sadurungé, munggah / mudhun kanggo mindhah teks munggah lan mudhun, nggedhekake / metu kanggo ngganti ukuran teks.

• Kids Lock - Tansah dicekel bocah nglipur tanpa kuwatos sing padha bisa nggawe telpon utawa tutul app.

Pangembang: J2 Interactive

Download URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad

delete facebook message

4. VLC kanggo Android - The Daddy amba kabeh pemain video, VLC bisa muter wae format sing bisa mikir. Ora mung sing, malah bisa muter file ngalir liwat jaringan karo super ease. Cekakipun, ana knthi angel bab sing ora bisa apa.

• muter meh saben jinis file

• Ndhukung kabeh format

• Ngidini browsing folder gampang

• Ndhukung multi trek lan subtitles

• Ndhukung kontrol audio, surat seni etc.

Pangembang: videolabs

Download URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc

delete facebook message

Top 3 Samsung apps editor video

1. Magisto - editor Iki alat profesional video lan file media. Wis gampang kanggo nggunakake antarmuka, nggawe gelaran nggunakake gambar, soundtrack lan uga wis daftar dawa liyane fitur kaya stabil video otomatis, efek rai pangenalan, saringan, arepe etc.

delete facebook message

2. Viddy - Iku app free sing ngijini sampeyan ngowahi video lan bareng karo kanca-kanca lan grup liyane. Salah siji fitur paling macem app iki sing bisa nggawe dhewe media sosial masyarakat / klompok Viddy lan nggunakake saluran sing kanggo enggo bareng video langsung ing Viddy lan media sosial liyane banget.

delete facebook message

3. AndroVid Video Editor - Salah pribadi paling gampang ing dhaftar iki kanggo nggunakake, kanggo nglereni lan trimming video ing cepet. Malah ngijini sampeyan nambah pigura, teks lan efek kanggo video. A fitur sing stands metu kanggo app iki iku sawijining kemampuan kanggo Ngonversi video menyang mp3s. Lan, kabeh iki nerangake for free ora mung gedhe?

delete facebook message

Top 3 Samsung apps video recorder

1. kamera MX - Salah siji sing paling apps kamera free Samsung piranti, utamané yen sampeyan hobbyist lan seneng nuduhake video lan gambar liwat Instagram utawa Google+, banjur iki app kanggo sampeyan. Iku wis banget prasaja kanggo nggunakake GUI lan ndadekake play anak kang kanggo njupuk video nggunakake telpon Samsung Panjenengan.

delete facebook message

2. kamera Zoom FX - App sabanjuré paling apik ing daftaripun dalem, Kamera Zoom FX beda saka liyane saka app ing sawijining pendekatan kanggo nggunakake efek lan saringan minangka ngijini sampeyan nggawe saringan dhewe ing cara, nambah macem-macem efek kanggo Panjenengan video lan gambar. Yen luwih seneng gedhe-gedhe prasetel, iku uga wis sawetara saringan prasetel kelangan sing nggunakake Nanging akèh kita nonton wis Highly ngormati pilihan saka nggunakake macem-macem efek ing app.

delete facebook message

3. Kamera JB + - Adhedhasar AOSP Sele buncis kamera, siji iki kalebu 3 mode - dijupuk biasa, Jupuk video lan panorama. Yen sampeyan penggemar saka kamera Simpenan lan dipikir lan aran, banjur kamera JB + ora bakal nguciwani sampeyan. Iku uga ora ngrekam video kualitas apik ing piranti Samsung Panjenengan proyek apik. Temtunipun kudu app yen sampeyan wis ora nampa iku durung.

delete facebook message

Top