Kabeh TOPICS

+

Iku Butuh ngélingi Samsung Sambungan Manager

Iku bisa kanggo nggawe sambungan internet nirkabel ing Samsung telpon nggunakake komputer lan kabel USB? Ing cara iki telpon bisa tumindak minangka piranti HSDPA USB asil ing sambungan internet. Perlu koyone kaya prestasi mokal nanging Samsung ndadekake kabeh bisa nggunakake Samsung Sambungan Manager. Yen sampeyan mung krungu bab aplikasi iki dina iki, ayo kang miwiti saka wiwitan.

Apa Samsung Sambungan Manager?

Samsung manager sambungan minangka aplikasi sing wis dirancang kanggo nggawe sambungan nirkabel ing Samsung Piranti nggunakake USB HSDPA. Aplikasi iki uga wis fungsi secondary liyane. Bisa ngidini kedhaftar kanggo ngatur isi ing telpon sing kalebu pesen lan kontak. Aplikasi iki mbutuhake USB HSDPA supaya dienggo èfèktif lan wis antarmuka cukup prasaja yen bisa malah anyar biasane ora duwe masalah navigasi sawijining fitur.

Lunak iki kasedhiya kanggo download kanggo loro Widows lan Mac lan kabisan tambahan wis lunak penting duwe. Iku ora tansah sing bakal arep nggunakake aplikasi iku kanggo nyambung menyang internet, ora yen sampeyan bisa nglakoni nggunakake Wi-Fi portebel langsung saka telpon Samsung utawa tablet. File liyane Kapabilitas kepemimpinan sawijining Nanging, bisa teka ing Handy yen sampeyan perlu kanggo ngirim kontak, pesen, utawa isi saka telpon menyang komputer.

Apa bisa Samsung Sambungan Manager apa?

Kita wis kasebut ing ndhuwur Samsung Sambungan Manager minangka aplikasi sing wis dirancang kanggo nggawe sambungan nirkabel ing piranti Samsung. Sing Nanging ora kabeh iku ora. Kene sawetara functionalities piranti lunak saged.

  • Piranti lunak iki ngidini pemilik saka piranti Samsung Mobile kanggo nggunakake aplikasi iku kanggo ngatur telpon utawa piranti. Iki peran penting banget utamané yen sampeyan pengin nggawe serep kanggo data ing telpon
  • Piranti lunak bisa digunakake kanggo ngatur macem-macem setelan ing telpon Samsung kalebu sinyal jaringan babar pisan, kuitansi mail, buku lan malah pesen teks. Iku ora fungsi penting nanging uga teka ing Handy ing salah siji titik utawa liyane.
  • Kasunyatan bilih piranti lunak nggunakake USB HSDPA kanggo netepake sambungan inadvertently ndadekake iku bisa kanggo netepake baris komunikasi antarane komputer lan telpon. Iki apa lunak iki dirancang kanggo apa. Kita wager ngomong sing kaya karo saben lunak Samsung, Connect Manager ora apa iki digawe kanggo apa becik.
  • Piranti lunak bisa digunakake kanggo nggawe lan ngirim pesen teks anyar utawa malah gedhe-gedhe maju ana sapisan sambungan antarane telpon lan komputer wis ditetepake. Iki ora mangu fitur kelangan Connect Manager sing wis ajeg digunakake.
  • Sampeyan uga bisa nampa kabar saka telpon ing komputer.

Karo kabeh saka sawijining fitur, ana sawetara banget wong-wong sing bener nggunakake sambungan Manager. Alasan beda-beda sanajan paling wong bakal pratelan sing padha ora perlu utawa sing Kies bisa nindakake kabeh tugas iki mung uga yen ora luwih saka Connect Manager. Nanging kita kang mratelakake panemume, yen sampeyan menehi kasempatan, piranti lunak iki bisa dadi manager telpon Samsung saka pilihan. Mesthi ana sing ora nggunakake amarga padha ora ngerti carane. Yen sampeyan ora ngerti carane nggunakake manager Sambungan, kita wis mbatesi carane nggunakake fungsi sawijining utama; madegake sambungan internet.

Cara migunakaké Samsung Sambungan Manager

Miwiti kanthi ngundhuh Samsung Sambungan Manager PC Suite banjur nyetel munggah. Sampeyan ngirim katon kaya iki.

Nyambung Samsung telpon kanggo kabel USB komputer nggunakake. Piranti lunak ngirim ndeteksi telpon. Ing studio PC, ngaktifake konektor Internet Samsung NPS. Punika apa sing.

  • Klik ing Setelan Widget
  • Sangisore Tambah / Busak Fungsi Widget, klik ing nambah konektor internet

Yen sampeyan wis rampung, sampeyan saiki bisa nyambung karo internet nggunakake studio PC. Punika carane

  • Klik ing Konektor Internet ing widget bagean
  • Pilih Menu banjur setelan sambungan
  • Isinen minangka dijaluk. Padha nambahi jeneng, negara, panyedia jaringan, nomer telpon lan ID pangguna sing sampeyan bakal digunakake kanggo nyambung menyang internet.
  • Klik OK banjur nutup setelan sambungan internet

Kanggo nyambung menyang internet, mung klik ing connect banjur ing ya ing jendhela sembul asil. Sampeyan bakal disambungake menyang internet ing sawetara detik. Sampeyan banjur bisa pindhah kepala lan Surf internet utawa ngundhuh file mati internet.

Tetep wonten ing pikiran sing senajan iki fungsi Software kang paling penting, iku ora mung siji. Sampeyan bakal nemokake Connect Manager kathah liyane migunani tinimbang mung konektor Internet.

Top