Kabeh TOPICS

+

Ultimate Guide kanggo Samsung Gampang Tampilan Manager

Part 1. Apa Samsung Gampang Tampilan Manager?

Samsung Gampang Tampilan Manager bakal kerep teka wis diinstal ing Laptops Samsung. Yen sampeyan duwe piranti lunak iki ing komputer Samsung sampeyan bakal nemokake sing diwiwiti kanthi otomatis saben boot PC. Iku uga bakal nambah jadwal menyang Windows Task Scheduler sing bakal tegese iku wiwit ing interval dijadwal ing sesi Panjenengan. Wis 3 fungsi utama kang kalebu ing ngisor iki.

  • Kang digunakake kanggo nuduhake informasi sing duwé pranala menyang tombol fungsi
  • Iku uga migunani kanggo mbantu nyiyapake hotkeys sing ngontrol macem-macem tampilan fitur kayata résolusi lan rotasi
  • Iku uga bisa digunakake kanggo ngatur padhange dening nggawe nggunakake tombol fungsi

Part 2. Carane nginstal Samsung Gampang Tampilan Manager

Sadurunge kita njlèntrèhaké cara kanggo nginstal Samsung Gampang Tampilan Manager, kita kudu sebutno Software gratis kanggo ngundhuh lan nginstal. Sampeyan bisa njaluk link download ing lunak vendor utama online.

Step1: Download Zip Gambar Ngemot Software menyang komputer banjur mbukak.

The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

Langkah 2: Klik ing Setup.exe

The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

Langkah 3: Klik ing Run kanggo miwiti proses Instalasi lan sampeyan kudu ndeleng jendhela iki ing menit.

The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

Langkah 4: Klik Sabanjure kanggo pindhah menyang proses sabanjuré.

The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

Langkah 5: Klik ing Instal lan Proses bakal miwiti.

The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

Langkah 6: Klik ing Rampung lan sampeyan bakal wis kasil diinstal Gampang Tampilan Manager ing Komputer

The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

Part 3. Carane nggunakake Samsung Gampang Tampilan Manager

Saiki sing wis didownload Gampang Tampilan Manager, iku wektu kanggo nggunakake aplikasi iku kanggo nggawe PC luwih apik tenan. Punika carane.

Langkah Salah: Supaya apa sing kudu kanggo ngakses Pilihan Tampilan Manager kang. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi ngeklik ing Mulai> Kabeh gambaran> Samsung> Gampang Tampilan Manager> Gampang Pilihan Tampilan Manager.

The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

Minangka gambar nuduhake ana papat bagean sing cocog kanggo papat fungsi beda. Priksa utawa un-mriksa kothak ing jejere fungsi bakal ngaktifake utawa mateni. Ayo kang katon ing saben lan apa ora.

  1. Ngaktifake "Reset Tampilan" tombol siji kang isa: Nerangake karo papat opsi minangka ditampilake ing gambar ndhuwur lan ngijini sampeyan kanggo ngaktifake utawa mateni hotkeys sing tanggung jawab kanggo setelan layar. Kayata nalika "Reset Padhang Level" wis dicenthang mranata tingkat padhange layar kanggo maksimum.
  2. Ngaktifake layar rotasi: siji iki kontrol layar rotasi nganti 4 directions. Sampeyan bisa ngontrol fungsi iki, sawise Nerjemahake isoh, nggunakake fn, Alt lan salah siji saka tombol panah kanggo nemtokake arah.
  3. Ngaktifake Resolusi Up lan Down: fungsi iki kontrol resolusi layar lan sawise Nerjemahake isoh sampeyan bisa nggunakake fn, Shift lan panah tombol kanggo nyetel resolusi layar. Ana papat Résolusi wis disetel.
  4. Ngaktifake Advance Volume: siji iki migunani nalika Ngontrol volume. Iku ngijini sampeyan kanggo nambah tingkat volume 13 tingkat nggunakake hotkeys volume.

Elinga Klik Aplikasi lan OK yen sampeyan wis digawe ing owah-owahan.

Part 4. liyane Tips Carane Gunakake Samsung Gampang Tampilan Manager

Telung artikel ing ngisor iki kudu diwaca apik yen arep luwih mangerteni carane sampeyan bisa nggunakake manager Tampilan Gampang kanggo nggawe PC luwih apik tenan.

  1. Ringkesan saka Gampang Tampilan Manager
  2. Artikel iki sumadhiya sampurna amarga iku nawakake Alexa luar biasa kanggo ngatasi masalah ing Gampang Tampilan Manager. Iku gedhe yen sampeyan pemikiran piye carane kanggo nggunakake piranti lunak lan menging masalah apa karo.

    URL: http://support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?modelname=NP-Q1&idx=47910&

    The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

  3. Apa aku Nyopot: Gampang Tampilan Manager
  4. Iki artikel gedhe yen sampeyan are looking kanggo mangerteni informasi sing luwih lengkap babagan Gampang Tampilan Manager. Artikel iki njupuk ing ambane dipikir ing piranti lunak lan ora perduli sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal. Punika mila sampurna yen sampeyan isih undecided bab apa sing arep piranti lunak utawa ora.

    URL: http://www.shouldiremoveit.com/Easy-Display-Manager-8621-program.aspx

    The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

  5. SoftPedia: Gampang Tampilan Manager Page
  6. Iki sumber saka Gampang Tampilan Manager Download. Iku uga sumber informasi ing piranti lunak dhewe uga apa wong mikir iku ing syarat-syarat ratings lan review. Go kene yen sampeyan arep kanggo ngundhuh Gampang Tampilan Manager lan sing arep sinau sethitik liyane babagan sadurunge apa.

    URL: http://www.softpedia.com/get/Tweak/Video-Tweak/Easy-Display-Manager.shtml

    The Ultimate Guide to Samsung Easy Display Manager

Top