Kabeh TOPICS

+

Maca iki Sadurunge Sampeyan Ketik Samsung Recovery Mode

Mode Recovery ora piranti tartamtu tinimbang iku fungsi sing wis ditempelake ing saben telpon Android ing gati kanggo nggawe manawa owah-owahan saperlune bisa rampung tanpa masalah wae minangka fungsi iki ndadekake manawa masalah penting sing gegayutan Android smartphone sing sampun mantun ing etungan detik. Fungsi utama saka mode Recovery Samsung bisa katon ing gambar ing ngisor iki:

Part 1: Apa mode Recovery Samsung?

Mode Recovery ora piranti tartamtu tinimbang iku fungsi sing wis ditempelake ing saben telpon Android ing gati kanggo nggawe manawa owah-owahan saperlune bisa rampung tanpa masalah wae minangka fungsi iki ndadekake manawa masalah penting sing gegayutan Android smartphone sing sampun mantun ing etungan detik. Fungsi utama saka mode Recovery Samsung bisa katon ing gambar ing ngisor iki:

rec_model

Sampeyan bisa katon kabeh fungsi penting sing bisa dileksanakake nalika operasi smartphone biasane uga bisa rampung saka mode Recovery lan iku bakal nyatet sing pangguna ing gati bisa nggawe manawa tingkat majeng teknik lan masalah liyane sing gegandhengan sing mantun sanalika mode Recovery diakses. Sisih terakhir saka tutorial iki bakal nggawe manawa pengguna nemu kaweruh babagan fungsi mode Recovery adhedhasar supaya needful bisa rampung tanpa masalah lan gambar diiringi uga bakal nggawe manawa pengguna tau tetep ing Jeksa Agung bisa ngetokake lan masalah iku mantun sanalika tutorial iki maca kanggo nggawe manawa sing paling wis dikirim tanpa masalah lan masalah. Sakabèhé fungsi saka mode Recovery luwih gampang yen CWM adhedhasar minangka ana opsi luwih sithik lan pengguna bisa nggawe manawa Jeksa Agung bisa ngetokake wis mantun dening langsung arep menyang opsi related Nanging mode Recovery minangka kabèh iku angel proyek kanggo nindakake lan mulane iku wis menehi saran kanggo nggawe manawa wong yen ora tech savvy kudu takon pro kanggo ing gati berkas salah mode Recovery bisa mimpin kanggo asil fatal lan fungsi piranti sakabèhé uga bisa mati yen ora digunakake kanthi bener.

Part 2: Apa bisa wong ing mode Recovery Samsung?

Ana cukup sawetara fungsi sing bisa dileksanakake ing mode Recovery lan ngisor sawetara mau kanggo nggawe manawa pengguna nemu dasar Jeksa Agung bisa ngetokake lan masalah wis mantun sanalika bisa. Iku uga kanggo nyatet yen functionalities kudu diwaca dening wong sing pengin kanggo ndandani telpon liwat mode Recovery:

Sistem urip maneh

Iku salah siji sing paling apik lan fungsi paling wanted saka Android kang ndadekake manawa pengguna nemu sing paling apik lan negara resolusi Jeksa Agung bisa ngetokake seni tanpa masalah wae minangka pilihan iki ndadekake manawa perangkat kukuh saka sistem rebooted lan Jeksa Agung bisa ngetokake ing peralatan sing mantun sanalika pilihan iki dipilih lan iku uga kanggo nyatet yen masalah sistem normal sing mantun sanalika pilihan iki dipilih:

rec_model

Nginstal Zip saka kertu SD

Sistem kuat lan migunani liyane kang ndadekake manawa sing paling wis rampung kanggo sistem dening nginstall file sistem saka kertu SD. Pilihan iki uga ndadekake manawa pengguna nemu asil paling apik nalika nerangake kanggo instalasi file external ngadopsi path kang ora siji normal. Pilihan iki ora mung pranala menyang file sistem nanging file apk kang sistem sing ora bisa nginstall amarga alesan wae saiki bisa diinstal tanpa Jeksa Agung bisa ngetokake nggunakake daya iki Nginstal Zip saka kertu SD.

rec_model

Ngilangke data / pabrik Reset

Minangka jeneng tabet iku pilihan kang ndadekake manawa telpon direset menyang versi pabrik lan data saiki dhateng memori wis flashed kanggo nggawe manawa Jeksa Agung bisa ngetokake wis sampun mantun nalika nerangake kasalahan mburi dhuwur lan masalah related ing sistem Android kang pengguna wis madhep nalika operasi telpon.

rec_model

Ngilangke pemisahan Cache

Iku uga salah siji saka masalah sing ngadhepi dening kedhaftar ing gati lan kanggo alesan padha pilihan iki ndadekake manawa memori cache sing wis dikuwasani dening macem-macem aplikasi wis dibusak tanpa masalah lan efektifitas saka app mlaku uga minangka efficiency wis salah siji tambah utawa dibalèkaké normal kaya sing wis digambarke dening fungsi iki:

rec_model

Serep data sadurunge nggunakake fungsi

video converter ultimate

Iku salah siji sing paling apik lan negara Techniques seni kanggo nggawe manawa data disimpen ing sawetara piranti external luwih aman kanggo nggawe manawa fungsi mode Recovery gampang lan nganti tandha. Iku uga kanggo nyatet yen pangguna ing gati ngirim uga priksa manawa Wondershare Mobile Go digunakake kanggo gawe serep data minangka salah siji program sing paling linuwih kang nggawe manawa data ora mung disimpen mlaku nanging uga ing lokasi aman tanpa masalah lan masalah. Iku uga salah siji program sing paling apik sing wis digawe ing panyimpenan data gampang kaya mung sawetara klik sing melu ing gati. Supaya njaluk fungsi fledge lengkap kang menehi saran kanggo mbukak liwat tutorial ing kene  kang bakal nggawe manawa pengguna nemu asil paling apik. Iku uga kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa Techniques sing wis Applied ana uga Applied tine nyata tanpa skipping langkah wae kanggo nggawe manawa Jeksa Agung bisa ngetokake iki sampun mantun kanggo pelanggan nalika nerangake serep data.

win Version

Part 3: Carane ketik mode Recovery Samsung?

Iku proses gampang lan suta lan iku uga kanggo nyatet sing pengguna kudu nggawe manawa dhaftar ngisor iki maca sadurunge proses iki Applied minangka cara mung Dibuwang dhaftar ing ngisor iki:

1) Nexus S / I9001 /

2) i997 / i579 / I9000 / i9003 / i9100 / i9100 / i9220 / S5570 / 7100 N900 / N9009 / N9006 / N9002 / G900F / I9500 / I9502 / I959 / I9508 / I9505 I9300 / I939 / I939D / I9308 / N7100 / N719 / N7108 / N7102 / N7105 / i9220 I9100G / i9105P / T959 / S5830i / S7562 / I500 / I9103 / I699 / S7568 / S7562i S7572 / I739 / I8552 / I8268 / I879

3) i9250

4) i897

5) W899 / S5830 / S5660 /

6) i909

7) i5700 / i7500u

8) i5800 / i5801

9) M180S

10) E120L

11) I777

Langkah-langkah sing sing bakal mèlu ana ing ngisor iki:

1. Samsung peralatan kanggo dipateni kanggo miwiti proses lan banjur pengguna ngirim nggawe manawa tombol volume munggah ngarep lan daya sing dipencet bebarengan kanggo nggawe manawa Samsung logo katon.

rec_model

2. Sawise logo wis katon pengguna bisa ngeculake tombol daya nyekeli wong padha wis marang kanggo ngakses Recovery Mode Samsung karo ease lan kepuasan:

rec_model

Top