Kabeh TOPICS

+
0

Samsung Galaxy Recovery: Carane Waras Deleted File ing Samsung Galaxy

Kowe duwe telpon Samsung Galaxy Smart? Samsung Galaxy Series iku salah siji saka seri populer telpon pinter dina iki, lan sawetara saka budget medium kanggo model kapal penggedhe. Saiki, model S6 anyar wis dirilis kang keno akèh manungsa waé, lan ing kompetisi langsung karo Apple iPhone 6 lan 6S.

Nalika ndhuweni telpon Galaxy bisa aran sange, sampeyan kudu ngurus saka telpon banget supaya teken karo sampeyan kanggo dangu. Minangka telpon njaluk digunakake lan lawas, akèh masalah bisa njedhul. Akeh masalah njedhul amarga heavy berkas tanpa suwene care. Kayata, yen sampeyan ora nutup app mlaku ing latar mburi, nganggo kakehan RAM, anjog kanggo piranti lagging lan baterei overheating.

Liyane masalah mundhut data. Piranti Samsung Galaxy uga wis katon masalah kanggo mundhut data. Kene telung alasan kok mundhut data ana ing piranti.

1. Paling saka telpon gumantung ing kertu SD amarga papan internal kurang. Amarga kertu SD Korupsi asring app telpon mungkasi digunakake nimbulaké dampak karugèn data utama. corruption kertu SD dumadi amarga virus utawa piranti lunak ngrusak. Malah yen sampeyan mbusak virus iki utawa piranti lunak, ana kasempatan apik rusak data penting. Hardware malfunction uga bisa nimbulaké mundhut data utama. 2. Kadang app uga bisa nimbulaké mundhut data. Akeh app duwe akses menyang data sensitif ing telpon kita kayata kontak, pesen lan akeh liyane. 3. Kadang nganyari uga bisa nimbulaké mundhut data. Ing kasus, update gagal sak instalasi, malfunctions telpon lan ing mode kuwarasan telpon bisa ilang data penting.

Carane kanggo nemokake file dibusak saka piranti Samsung Galaxy

Wondershare Dr.Fone for Android (Android Data Recovery)  iku piranti lunak Recovery sing mbantu nemokake data ilang saka piranti. Sampeyan bisa nginstal ing komputer lan nyambungake telpon Samsung Galaxy liwat kabel. Sampeyan bisa waras data kaya kontak, pesen, file media etc.

recover messages from samsung
Sampeyan bisa waras data menyang komputer utawa telpon. Sampeyan uga bisa waras data saka sumber maya.
Jinis data sing bisa waras kalebu foto, kontak, SMS, dokumen, tanggalan, cathetan, pangeling, memos, tetenger lan akeh liyane.
Software mbantu waras data, kang padha ilang amarga pabrik, karusakan, kacilakan lan ROM sumunar.
Sampeyan uga bisa nggunakake piranti lunak kanggo ndandani Android piranti.
Menapa malih, iku nduweni fitur sing ngijini sampeyan kanggo pratinjau file Recovery.
Desain saka piranti lunak intuisi, gampang kanggo nggunakake lan nuntun liwat proses.

Carane waras data saka piranti Samsung Galaxy ing langkah-langkah

Langkah 1. Instal piranti lunak lan miwiti ing telpon. Sawise piranti ing nyambungake telpon menyang komputer lan supaya piranti lunak ndeteksi telpon.

recover files from samsung

Langkah 2. Saiki menyang miwiti mindai kanggo miwiti proses. Software bakal mindai liwat piranti. Sawise pindai lengkap iku bakal ora dhaftar data sing bisa waras kanggo piranti. Sampeyan bisa mriksa panel kiwa lan nggawe data manawa wis ticked.

samsung broken screen recover text messages

Langkah 3. Saka ndhuwur sampeyan bisa nelusuri ing data sing arep waras khusus. Sampeyan bisa pilihan opsi kanggo ndeleng data dibusak. Saiki mung klik waras kanggo miwiti proses waras.

recover text messages from broken samsung

Apa yen piranti Samsung Galaxy ing Recovery Mode?

Mode Recovery mbantu ngatur telpon saka ROOT. Nanging, sawise perangkat kukuh nganyari telpon bisa njaluk macet menyang dipikir amarga kanggo instalasi nganyari ora samesthine. Telpon tansah miwiti ing mode Recovery lan tubrukan metu. Punika carane bisa ngatasi masalah mode Recovery:

Requirement: Odin, file langka perangkat kukuh, kabel lan komputer.

Langkah 1. lunak Open Odin ing komputer lan ninggalake setelan gawan iku. Saiki obah PDA file lan ngunggahne berkas tar perangkat kukuh.

recover data from samsung

Langkah 2. Wiwiti maneh telpon ing mode download. Sampeyan bisa nemokake kombinasi tombol hak sing. Iku biasane daya lan tombol volume. Sambungake piranti menyang komputer. Sawise telpon disambungake sampeyan bakal weruh ID: com siji kuning.

Langkah iki bisa kanthi gampang mbantu nyegah mundhut data. Aja padha sumelang ing bab mundhut data liyane, nggunakake dina Wondershare!

STEP3. Saiki mung klik tombol miwiti lan supaya proses Rampung lengkap lan telpon bakal kanthi otomatis rebooted ing mode kuwarasan lan mung miwiti maneh telpon. Iku bakal kanthi otomatis miwiti.

box

Wondershare Dr.Fone for Android - A Way Japanese Waras Lost Panjenengan Data Android

  • Didhukung 6000+ piranti Android kalebu Samsung, Samsung, Google, LG, etc.
  • Kasedhiya kanggo waras dibusak kontak, pesen, foto, video, Sajarah, dokumen, etc nelpon .
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka asil scan ing telpon Android piranti.
  • Loro bosok lan unrooted piranti Android sing didhukung.

Piranti Samsung Galaxy panas

Galaxy wis dibukak telpon anyar ing seri karo designs luwih apik lan fitur dianyari. E lan A anyar sub-seri pirso karo ing seri Galaxy. Kene ndhuwur 5 telpon monjo ing seri Galaxy:

1. Galaxy S6
Iku edition paling anyar ing seri sing nerangake karo awak logam kuat, kinerja apik tenan lan layar gedhe. Iku salah siji saka telpon ènthèng ing seri.

2. Galaxy S6 Edge
fitur Edge Anyar ing Galaxy S6 ndadekake telpon unik lan menehi ora mung gedhe looking telpon nanging nerangake karo fitur pinggiran sange.

3. Galaxy E5
Iku salah siji saka telpon midrange anyar sing menehi anyar metallic dipikir. Iku akeh slimmer lan luwih ènthèng tinimbang telpon pervious.

4. Galaxy E7
Powered karo konfigurasi kuat lan rancangan anyar Galaxy E seri telpon iki menehi pengalaman pengguna gedhe.

5. Galaxy A7
A7 iku salah siji saka model anyar karo awak metallic sing ndadekke dipikir anyar kanggo Smartphone Samsung. Iku slim, cahya lan menehi kinerja apik tenan.

Top