Kabeh TOPICS

+

Carane Gunakake Samsung Kies kanggo Transfer, Gawe serep lan mulihake

Saiki, sampeyan njaluk padhang Samsung Galaxy S4 , lan ora bisa ngenteni kanggo nransfer file saka komputer menyang? Punika minangka cara sing gampang lan gratis kanggo nangani iku, sing, nggunakake Samsung Kies kanggo komputer utawa Samsung Kies Air. Samubarang mau, sampeyan bisa nransfer kontak, foto, video, musik lan liyane menyang lan saka telpon Samsung gampang. Ing sisih ngisor, aku ate nuduhake sampeyan carane nggunakake Samsung Kies (Kene, aku njupuk versi Windows minangka conto.) utawa Samsung Kies online nransfer file ing antarane telpon lan komputer Samsung Panjenengan.

Part 1. Carane nransfer file liwat Samsung Kies kanggo komputer

1. Carane impor lan ekspor file menyang / saka Samsung telpon

Miturut model telpon Samsung, sampeyan bisa ngundhuh Samsung Kies utawa Kies 3 lan nginstal ing PC. Mbukak lan nyambungake telpon Samsung kanggo PC liwat kabel USB utawa WiFi. Nalika kasil dikenali, telpon Samsung bakal ditampilake ing antarmuka karo file sawijining kategorinipun ing kolom kiwa.

Klik Kontak , Music , Photos , Videos lan Podcast dhewe, lan windows cocog ditampilake ing panel tengen. Banjur, sampeyan bisa ngimpor kontak , music, video, foto lan podcast menyang telpon Samsung, lan kosok balene.

samsung kies transfer files

2. Carane serep kabeh data lan mulihake mengko

Nggawe serep data ing Samsung telpon banget perlu. Nalika telpon sampeyan dicolong utawa bejat utawa nalika nandhang sangsara mundhut data gedhe, sampeyan bisa nggunakake file serep kanggo njaluk data maneh. Samsung Kies mburi serep kontak , S Planner, pesen, music, video, foto, memo, log telpon, luwing seneng lan akun email kanggo PC gampang.

samsung kies files

Langkah 1. Bukak Samsung Kies ing PC lan nyambungake telpon Samsung kanggo PC liwat kabel USB. Telpon Samsung bakal cepet dideteksi.

samsung kies sync outlook

Langkah 2. Menyang Serep / Mulihaké lan obah data sing arep serep. Sampeyan uga bisa obah kanthi otomatis gawe serep nalika sambungan USB ditetepake .

samsung kies sync

Langkah 3. Klik Serep . Ing proses serep kabèh, sampeyan kudu dadi manawa telpon Samsung tansah disambungake.

samsung kies backup

Langkah 4. Klik Serep / Mulihaké > Mulihake data . Obah folder kapilih kanggo nemokake file serep sing wis digawe. Banjur, pilih item wanted lan klik Mulihake .

3. Carane nyelarasake Samsung Kies karo Samsung telpon

Samsung Kies ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kontak karo Google, Outlook, lan sapiturute, jadwal sink banjur memo karo Outlook, lan music sink, video, foto, podcast lan buku karo Samsung telpon gampang.

Cukup klik Sync kanggo ngetik jendhela sink. Obah wae item sing arep diselarasake karo telpon Samsung Panjenengan. Sawisé iku, klik Sync . Ngelingi ora kanggo medhot sambungan telpon Samsung sajrone proses.

kies samsung backup

Part 2: Carane nransfer file kanthi nggunakake Samsung Kies online

Samsung Kies online menehi daya prasetel kanggo ngatur data ing telpon Samsung saka Browser. Karo, sampeyan bisa nransfer musik , foto, kontak lan tanggalan antarane telpon lan komputer Samsung Panjenengan effortlessly. Tambahan, sampeyan bisa ngirim lan reply pesen teks saka komputer langsung.

Tindakake langkah sing gampang carane nggunakake.

Langkah 1. Ing telpon Samsung Panjenengan, nguripake ing jaringan WiFi. Jaringan WiFi kudu padha siji digunakake ing komputer.
Langkah 2. Bukak Samsung Kies udara, lan tutul Mulai . Sawise kasil disambungake menyang komputer, iku bakal nuduhake sampeyan URL.
Langkah 3. Ketik URL ing browser. Ing telpon Samsung Panjenengan, tunyuk Allow kanggo ngidini komputer kanggo ngatur telpon Samsung Panjenengan.
Langkah 4. Saiki, data ing telpon Samsung ditampilake ing kaca. Obah kategori lan upload / download / mbusak item ing.

samsung kies air backup

Part 3. A Alternatif Kuat kanggo Samsung Kies / Kies online

Njaluk kesel Samsung Kies utawa Kies udhara, lan katon kanggo alternatif? Ana lagi akeh alternatif, antarane kang Wondershare MobileGo stands metu. Iku kabeh-ing-siji manager Android, iku bisa nindakake apa Samsung Kies tumiba cendhak.

Njaluk liyane alternatif online Samsung Kies / Kies kene >>

Download win version Download mac version

backup and restore samsung kies

Fitur 1. Gawe serep lan mulihake karo 1 klik. Karo MobileGo, sampeyan bisa nggawe serep kontak, pesen, tanggalan, log telpon lan app saka Samsung telpon kanggo PC / Mac lan mulihake ing 1 klik. (Versi windows uga serep lan mulihake music, video lan foto.)

transfer contacts with samsung kies

Fitur 2. Transfer apps, media kanggo / saka Samsung. Ngijini sampeyan gampang nyeret lan nyelehake potret, kontak, apps, video, musik lan liyane antarane Samsung telpon lan PC. Versi Windows malah mbantu Ngonversi musik lan video.

sync contacts with outlook with kies

Fitur 3. kontak Sync karo Outlook, Windows Live Mail, etc. versi Windows empowers sampeyan nyelarasake kontak karo Outlook Express, Windows Live Mail, Windows Address Book lan Outlook 2003/2007/2010/2013 tanpa alangan.

transfer music via samsung kies

Fitur 4. Transfer musik saka iTunes kanggo Samsung telpon. MobileGo ngijini sampeyan kanggo mindhah dhaptar lagu ing iTunes Library kanggo telpon Samsung nduweni. Kejabi, sampeyan bisa kanggo ngekspor dhaptar lagu saka telpon Samsung kanggo iTunes Library banget.

 

 

Top