Kabeh TOPICS

+

5 Iku Butuh Ngerti About Hard Ngreset Samsung Phones

Arep hard reset telpon Samsung Panjenengan? Yen jawaban iku "Ya", ing ngisor iki lima iku sing paling penting sing kudu ngerti sadurunge nerusake.

1. Apa Wong Arep Hard Reset Sing Samsung telpon?

A alasan sawetara bisa nyakup:

a. Selling - Sampeyan bisa uga pengin hard reset telpon lan ngilangke kabeh informasi pribadhi saka iku yen sampeyan arep ngedol telpon kanggo wong sing ora dingerteni lan ora arep data kanggo konangan mesthi.

b. Prilaku Obnoxious - Alasan liyane sing uga kasurung kanggo hard reset telpon bisa dadi sing wis diwiwiti tumindak obnoxiously akhir-akhir iki, lan ngerti sing bakal nggawa sampeyan abad kanggo ngatur setelan bali menyang gawan. Hard Ngreset solusi gampang lan cepet kanggo masalah kuwi.

c. Saklawase Dikunci - Yen sampeyan wis direksa telpon karo pola sandi utawa geser lan wis salah ngetik salah siji kaping pirang-pirang ing nyoba kanggo mbukak kunci, telpon bakal dikunci. Ing kahanan kuwi sampeyan bisa uga pengin hard reset telpon lan mulihake kanggo awal pabrik sawijining, IE karo ora pola kunci utawa sandhi.

d. Performance Slow - Yen telpon Samsung wis diwiwiti Performing alon, iku mbokmenawa wektu hak hard reset iku kanggo awal pabrik sawijining. Mengkono bakal mbusak kabeh file rasah lan ajur saka panyimpenan sawijining, mangkono nggawe bisa minangka piranti account anyar.

. e Data Erasure - Sampeyan bisa uga pengin hard reset telpon Samsung yen sampeyan ora arep mbusak saben data saka telpon individu. Hard reset iku salah siji saka sing paling gampang lan cepet cara kanggo ngresiki munggah telpon.

2. Apa Butuh Apa Sadurunge Hard Ngreset Samsung telpon?

Sadurunge nerusake menyang hard ngreset telpon Samsung, ana sawetara pancegahan sing kudu njupuk supaya muter aman karo piranti larang Panjenengan. Pancegahan iki:

nokia to android

Fitur tombol:

  • • Sampeyan management software media kuat kanggo Android uga iOS.
  • • Alat penting kit ndadekake manawa ngatur isi iku ora angel ing kabeh.
  • • Fungsi linuwih ngidini pangguna kanggo waras data karo ease lan kepuasan


4.262.817 wong wis diundhuh

a. Serep data telpon

Sampeyan mesthi ora arep ilang data penting nganti sing planning kanggo ngedol telpon mati kanggo sawetara wong sing ora dingerteni. Karo bilih, gawe data saka telpon bakal wis arang banget tantangan tanpa alat pihak katelu. Thanks kanggo Wondershare MobileGo minangka program iki ngidini sampeyan kanggo gawe serep data telpon menyang PC ing sawetara langkah gampang sing diwenehi ing ngisor iki:

i. Log on kanggo komputer Windows utawa Mac karo akun nyekeli administratif hak istimewa.

ii. Mbukak browser web Sampéyan menyang

http://mobilego.wondershare.com/

iii. Saka first kabuka, ngundhuh lan nginstal versi paling anyar saka Wondershare MobileGo minangka saben platform saka PC (Windows utawa Mac).

iv. Sawise instalasi jangkep, miwiti program.

v. Sawise antarmuka dhisikan Wondershare MobileGo katon, nyambung smartphone Samsung menyang PC nggunakake kabel data USB sing mlebukake bebarengan karo.

vi. Enteni nganti MobileGo ndeteksi telpon Samsung Panjenengan, mranata munggah dhewe, lan masang driver dibutuhake ing telpon.

delete facebook message

vii. Sawise Wondershare MobileGo ndeteksi telpon Samsung, saka ndhuwur antarmuka program, klik Super toolkit .

viii. Saka Essentials bagean saka antarmuka Super toolkit, klik Siji-Klik Serep .

delete facebook message

ix. Sawise Serep kothak katon, ngenteni nganti MobileGo mindai file sing bisa digawe serep.

delete facebook message

x. Klik Browse tombol kanggo ngganti file serep nyimpen lokasi (opsional). Sampeyan bisa dening kabeh liya ninggalake lokasi standar milih yen sampeyan arep.

xi. Akhire klik Serep tombol.

delete facebook message

xii. Enteni nganti Wondershare MobileGo mburi serep kabeh data saka telpon Samsung Panjenengan.

delete facebook message

XIII. Sawise proses serep jangkep, klik OK kanggo nutup kothak utawa klik Open Folder tombol kanggo mbukak lokasi target ngendi Wondershare MobileGo wis disimpen file serep.

delete facebook message

Wigati : Supaya kanggo mulihake data bali saka file serep kanggo telpon Samsung, tindakake langkah sing ndhuwur saka i kanggo VII, klik Mulihake pilihan nalika ing langkah vii, mriksa data Clear sadurunge mulihake kothak saka ngisor-tengen ndhuwur ( opsional), lan pungkasanipun klik Mulihake tombol kanggo ngrampungake proses pemugaran data.

delete facebook message

b. Power

Iki penting. Mesthekake yen baterei telpon ing paling 70% daya sadurunge Performing reset hard. Yen daya baterei kurang lan mati sak suwene proses, sampeyan bisa bata telpon lan perlu kanggo njupuk menyang tengah customer care kanggo solusi sing tepat.

3. Carane Hard Reset Samsung telpon Nggunakake Hard Buttons ing Piranti

Sampeyan bisa uga pengin hard reset smartphone Samsung nggunakake tombol ing awak piranti nalika kabeh cara liyane gagal kanggo bisa. Contone, yen biso kanggo mbukak kunci telpon sing wis dikunci permanen amarga kanggo macem-macem gagal usaha kanggo mbukak kunci, mung pilihan sing kiwa karo kanggo nggunakake tombol hard kanggo hard reset telpon. Ing langkah-langkah dening-langkah kanggo nindakake reset hard nggunakake tombol hard sing diwenehi ing ngisor iki:

a. Daya mati smartphone Samsung sing perlu kanggo ngreset hard.

b. Ing negara dipateni, pencet Ngarep + Power + Volume Up tombol bebarengan nganti sampeyan ndeleng Android logo ing layar.

c. Enteni nganti langkah dhisikan kang dileksanakake dening telpon kanthi otomatis.

d. Ing layar sabanjuré sing katon, nggunakake Volume Up utawa volume tombol kanggo milih (murup) ing ngilangke data / pabrik Reset pilihan.

e. Pencet Power tombol lan tindakake pandhuan saka ing kono menyang hard reset telpon Samsung Panjenengan.

f. Sawise telpon wis reset hard, daya iku lan miwiti nggunakake biasane sawise arep liwat tuntunan persiyapan dhisikan.

4. Carane Hard Reset Samsung saka Setelan telpon

Ing kasus ana Jeksa Agung bisa ngetokake suntingan karo telpon lan sampeyan bisa ngakses biasane, sampeyan bisa hard reset saka ing sistem operasi Android dhewe. Pandhuan kanggo njaluk iki rampung minangka ing ngisor iki:

a. Daya sing ana ing telpon Samsung Panjenengan.

b. Mbukak laci Aplikasi kanthi nunyuk lambang saka Layar Ngarep.

c. Saka lambang ditampilake, tutul Setelan .

d. Ing Setelan jendhela, ing wong bagean, tunyuk Gawe serep lan pulihake .

delete facebook message

e. Ing Serep lan pulihake jendhela, ing bagean data pribadi , tunyuk data Pabrik reset .

Wigati : Optionally sampeyan bisa mriksa kothak centhang sing dipengini ing Gawe serep lan pulihake bagean minangka needed sadurunge nutul Pabrik Reset data pilihan.

delete facebook message

f. Sawise ing data Pabrik reset jendhela, tunyuk RESET piranti kanggo hard reset telpon Samsung Panjenengan.

delete facebook message

g. Sawise telpon direset lan maneh, ngrampungake proses persiyapan dhisikan lan miwiti nggunakake smartphone biasane.

5. Carane Hard Reset Samsung telpon Nggunakake Master Reset Code

Iki gampang nanging ing wektu sing padha cara banget beboyo saka hard ngreset smartphone Samsung Panjenengan. Kabeh sing perlu kanggo nindakake iku kanggo cepet kode master kang * 2767 * 3855 # utawa * 2767 * 2878 # kanggo piranti paling anyar, lan # * 7728 # kanggo model lawas.

PÈNGET !! Cara iki ora takon kanggo konfirmasi wae sadurunge hard ngreset smartphone. Mikir kaping pindho sadurunge nggunakake metode iki.

delete facebook message

Piranti sing Bisa Hard Reset Nggunakake Sembarang utawa Kabeh Metode Ndhuwur

1. Samsung Galaxy Note 4/3/2

2. Samsung Galaxy Note

3. Samsung Galaxy E7

4. Samsung Galaxy S5 / S4 / S3 / S2 / S1

5. Samsung Galaxy Duos

6. Samsung Galaxy Tablet karo Nelpon

7. Samsung Galaxy Grand

8. Samsung Galaxy inti Perdhana

9. Samsung Galaxy inti 2

10. Samsung Galaxy Trend

Hard ngreset telpon Samsung dadi prentah kadang. Nanging sadurunge Performing hard reset ing telpon, sampeyan sing banget dianjurake kanggo njaluk kanthi dilengkapi informasi bab prosedur lan kaluwihan lan cacat sing wis.

Top