Kabeh TOPICS

+

Carane Samsung AllShare Play (link) lan nyambung menyang PC

Samsung AllShare wis mesthi wis jantung kang gawe bisa njupuk bangga. Sadurunge dikenal minangka Samsung Link, App wis tinemu nglakoni dening AllShare. Nanging, iki ora kabeh; app AllShare isa munggah karo fitur nggumunke sing kabeh pesawat kanggo panggunaan kompatibel. Iku wis dikembangaké bimbingan lan gendero Samsung Electronics Co., Ltd. Kanthi pembangunan ing proses, AllShare app saiki layanan nuduhake media DLNA cepet digawe dening Samsung.

1. Apa wis AllShare wis diganti dening Samsung link?

Gawe Samsung wis tansah nyoba kanggo nggawe iku bantuan kanggo wong. Pangembangan kanggo Samsung Link iki disetel kanggo bakal ganti jeneng Samsung AllShare. Iki ora mung amarga saka jeneng, nanging wis ana pembangunan kanggo nyimpen lan enggo bareng part. Ing AllShare app wis dikembangaké ing kuwi cara sing siji bisa ora mung file nyimpen, nanging uga bisa enggo bareng saka siji piranti kanggo liyane. Paling Apike, app biasa iki ora mbutuhake sembarang sambungan internet kuwi masangake munggah piranti. Mangkono, app wis tinemu nglakoni dening AllShare ora mung kanggo jeneng nanging uga fitur nggumunke iku kagungan.

2. Download Samsung Link

Ngundhuh Samsung link saiki wis cukup gampang lan diakses tenan. Nerangake metu dadi paling apik nalika siji nggayuh Samsung kui ponsel utawa piranti liyane. Samsung link kasedhiya kanggo download for free. Panjenengan khusus ora mbutuhake biaya kanggo ngundhuh file. Nanging, iku bisa diundhuh cepet lan gratis. Siji malah bisa nyoba metu link http://samsung-allshare.en.lo4d.com/ . Nanging, iku mbutuhake instalasi luwih sawise berkas iki wis kasil diundhuh.

3. piranti liyane sing kompatibel Samsung AllShare

Nambahake wows kanggo kabeh fitur nggumunke, app tartamtu iki kompatibel kanggo paling saka Samsung kui piranti. Ing sasi nalika app iki sepisanan dibukak, iku dipuntepangaken ing sawetara model. Nanging, minangka wektu tansaya munggah, Samsung ngatur kanggo bandha kabeh piranti karo bantuan saka app iki. Iki ndadekake munggah siji saka inclusions paling minangka piranti tak kompatibel kanggo kabeh app sing didhukung karo Samsung AllShare. Dhaptar iki inclusions sing:

• TV Samsung Smart

• Galaxy S III

• Galaxy Note 10.1

• Galaxy Note II

• Galaxy tab 2.0

• Others

4. Carane kanggo nyambung menyang PC lan stream video saka Samsung kanggo PC

Step1: First nginstal app AllShare ing loro piranti. Iki bakal bantuan kabeh piranti kanggo njaluk disambung karo saben liyane. Infact, iku bakal ngidini file sharing gampang antarane siji piranti kanggo liyane. Sawise persiyapan babar blas lengkap, sampeyan bisa nggunakake app kanggo macem-macem piranti.

Langkah 2: Tak Setelan banjur kanggo piranti toko saka loro ends kanggo ngaktifake. Iki penting amarga iku bakal ngidini piranti kanggo mangerteni piranti cedhak karo app.

delete facebook message

Langkah 3: Loro-lorone ing piranti saka ends bakal katon. Saiki mung bisa ndeleng carane njaluk pilihan saka nyambung antarane piranti!

Langkah 4: Sambungake loro piranti. Iki bakal ngaktifake sampeyan nransfer file saka siji bagéan kanggo liyane. Sawise loro piranti disambungake, sampeyan kudu operate siji piranti lan katon metu kanggo file kang dibutuhake kanggo ditransfer.

Langkah 5: Pilih dhaptar file sing perlu kanggo bisa dienggo bareng saka piranti Samsung.

delete facebook message

Langkah 6: Klik ing Kirimi kanggo. Kowé bakal weruh sing file kang dipindhah menyang piranti liyane lan app apa mung sampurna.

Langkah 7: file saiki ditransfer.

5. Space winates Samsung AllShare

Ngembangaken sawetara alasan kanggo kuwatir, ana sawetara bab penting sing wis teka munggah kanggo kuwatir. Karo kabeh kaluwihan kepasang ing, ana mung siji bab sing dadi pangarepan mudhun. Loro saka kabeh kaluwihan liyane, Samsung AllShare wis kapasitas panyimpenan banget kurang lan winates. Iki ora nggawe munggah kanggo sawetara iku njaluk ngangap karo.

Nanging, loro saka iki, isih akèh file bisa disimpen karo bantuan saka app AllShare. Iki ndadekake bantuan nyata kanggo kabeh kedhaftar kanggo nggunakake AllShare App. App wis Nanging kui karo akeh advancement. Ing kasunyatan, karo bantuan saka app iki, sampeyan bisa ngirim file ing salah siji Go. Iki menehi munggah kanggo bantuan nyata.

TunesGo salah siji versi paling diowahi kanggo nuduhake app saka piranti. Sampeyan bisa tansah ngundhuh lan enggo bareng file saka siji piranti kanggo liyane karo bantuan saka TunsenGo. Nanging ngidini ngundhuh lan fungsi enggo bareng file karo macem-macem akeh.

Wondershare TunesGo app kuwi sing ndadekake munggah kanggo gawe serep piranti uga fungsi enggo bareng file ing cepet. Irit wektu kanthi gawe serep lan nransfer file saka siji piranti kanggo nggunakake TunesGo Wondershare. TunesGo kasedhiya kanggo kedhaftar kanggo kabeh piranti lan iku gampang bisa diakses. Sampeyan uga bisa ngundhuh lan ngrungokake musik saka TunsenGo.

box

Wondershare TunesGo - Transfer lan ngatur data saka piranti iOS

  • Nganalisa lan cleans up perpustakaan musik karo siji klik.
  • Transfer data saka iPhone, iPad utawa iPod bali menyang iTunes.
  • Sink lan nransfer iTunes perpustakaan kanggo telpon Android piranti.
  • Download lan ngrekam musik saka situs online.

Top