Ulasan Product

287 review
ADD REVIEW YOUR
  • Wondershare Iku Video Converter Ultimate app arang banget kuat sing manawa kanggo ketemu mung bab saben siji kabutuhan konversi video. (Mangerteni liyane >>)

    - Saka CNET Editor, 10/19/2011

2014-07-29 21:09:47
Program horosheya nanging akèh cacat. Miturut Vadim

Iku ndadekake dicokot sethitik banget. Sampeyan bisa nglakoni pirang-pirang basa lan alih bisa bylaby ing film.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-29 13:28:45
Windows DVD Creator dening Theresa Mechan

Panginten iki ana program apik kanggo nggunakake, saka nyoba sandi kang ya njupuk bab 3 days nanging ing nyata kasunyatan nalika aku teka kanggo ngobong disk sawise padha mundhut njupuk 40 kanggo 50 hrs. Iki ora masalah amba kayata. Sandi fault paling gedhe karo program - dielingake sampeyan mung bisa ngunggah siji song. Dadi yen sampeyan duwe 30 min dvd mikir akeh yen sampeyan pengin siji lagu ing baleni kanggo sing dawane wektu! Aku mung wis program sawetara minggu lan aku wis musna ing nompo sawetara proyèk lan mulangi kula lagi ilang. Wondershare Tim dhukungan sing investigating aku mung pengen ana cara njupuk wong bali utawa akeh jam bakal wis boroske!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-29 02:15:56
Meh Sampurna dening Ernie D

Kakehan aku mung arep nambah metadata kanggo sawijining wadhah MP4 wis dikode minangka AVC ((H264) / AAC tanpa ganti format. Aku iku bakal akeh luwih cepet mengkono salinan enkoding tinimbang nindakake sadurungé nyimpen. Oalah iku banget gampang kanggo nggunakake alat.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-28 08:27:33
Highly fungsi lan sehat lan kuat dening Hosseini

Woy Cukup ngomong matur nuwun lan apik luck sing gawé piranti lunak iki dadi Afzardashth, banget kuat lan gampang kanggo nggunakake desain karo bab lan matur nuwun Hussain

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-27 16:07:43
Wondershare Performance dening jaleesa dennis

Iki gedhe lan ing alat rate kuat sandi mratelakake panemume. Iku gampang banget kanggo nggunakake jangka panjang lan ora bingung kaya sawetara saka ngowahi liyane sing ndeleng saiki dina lan kaping konversi banget cepet. Kabeh ing kabeh yen sampeyan dipikir kanggo rate sing gedhe banget nggunakake nanging prasaja banjur iki produk kanggo sampeyan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-24 17:03:40
Banget Kombertidor dening Senapati Yusak Clarke

Aku wis digunakake rate yen supaya adoh kanggo nyoba metu sadurunge aku tuku lan pancen tresna iku. Iku diowahi cara luwih cepet saka VLC tau bakal lan banget prasaja kanggo nggunakake. Produk apik.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-20 23:51:32
Ndadekke sandi Photo Montage Videography kanggo urip dening DixieWitch Robinson

Aku mamang prodhuk nalika aku dituku iku. Maksudku akeh, iki hood nengsemake sandi. iki cara babakan dhuwit sandi gesang. Wayahe aku page fungsi klien kulawarga nggunakake piranti lunak iki. Aku ana ing katresnan. lan wis tau nyawang maneh. Nanging ngidini kula kanggo njupuk iku prasaja kaya video kamera telpon, lan video sethitik beda wong dijupuk lan panggonan mau bebarengan kanggo video sange. uga nggawe iku Facebook ndeleng bisa. Aku ora bisa mbayangke urip karo metu iki maneh.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-18 03:44:37
salah siji sing paling rate dening Ammar Dohadwala

salah siji saka rate paling i teka tengen supaya adoh, iku bakal paling apik yen kasedhiya kanggo free;): D

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-15 09:00:04
Iki sing paling video rate dening Ana Paula Farías

Sing ngalami Wondershare video rate pokok, ora arep liyane, iku mung kakehan, super cepet lan gambar apik. Yen sampeyan lagi anyar, menehi saran, dadi manawa kanggo nyoba.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-12 20:20:32
Fantastic! ¡! ¡ dening Kayla Byron

Aku wis diowahi akeh anakku Disney film mp4 file kanggo nyelehake ing iPad kanggo wong banjur padha teka metu Fantastic! Aku uga wis main gabung video ngarep kanggo salah siji file lan nyunting wong! Aku wis gadhah program iki kanggo sethitik liwat taun lan LOVE IT! Aku saiki digunakake ing nindakake film kanggo file 3D iku njupuk selawase kanggo proses lan aku wis ora wis bisa kanggo nuduhake metu durung, nanging mugia kerjane gedhe! Aku ngerti ana dadi luwih program iki bisa nindakake sing aku wis ora wis bisa kanggo eksprimen karo durung!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Piranti lunak pokok kanggo nenun foto lan klip video menyang DVD slideshow nggumunke lan bareng karo kanca-kanca. DVD Slideshow Site saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top