Ulasan Product

287 review
ADD REVIEW YOUR
  • Wondershare Iku Video Converter Ultimate app arang banget kuat sing manawa kanggo ketemu mung bab saben siji kabutuhan konversi video. (Mangerteni liyane >>)

    - Saka CNET Editor, 10/19/2011

2014-11-16 06:34:50
LOVE IT! Sarah Miles

Aku dituku Wondershare Video Converter liwat taun kepungkur lan aku wis teka tresna iku. Aku digunakake kanggo ngowahi lan Ngonversi video lan audio clips kanggo format I need. Aku uga nggunakake aplikasi iku kanggo gabungke klip, kang kuwi perlu wigati kanggo kula. Aku mung saiki nganyari iku sawise postponing ing salawas-lawase lan ora bisa ngenteni kanggo weruh apa anyar / fitur apik iku wis. Mung alesan aku ora menehi iku 5-star amarga ana salah siji utawa loro fitur cilik aku ngene kaya kanggo ndeleng ing --- Mungkin lagi ana ing lan aku wis ora ditemokaké mau durung. :) Temtunipun worth dhuwit ing sandi mratelakake panemume.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-11-15 11:27:14
Ngluwihi pangarepan dening Mark L. Gordon

Sing Wondershare? Aku ora ngerti nanging aku njupuk kasempatan ing prodhuk sing amarga aku iki kesengsem dening versi nyoba sing Video Converter Ultimate. Aku wis nggunakake prodhuk iki kanggo liwat 9 months karo pancet "Whoa !!" lan WOW .... Nalika program gagal kula VCU iki mbuktekaken logam. Thanks wong lanang. Apa sabanjure ing dhaftar panjarwa program. ??

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-10-23 23:58:27
Ora Learning kurva needed kanggo Douw

Iku sooo gampang mangertos. Aku ora duwe kanggo tokoh metu apa kanggo nggunakake H2 soko enkoding, 192 bitrate etc. kabeh iku aku dont ngerti. Mung ditambahake 4 file video, diklik ing [Output format] lan milih MP4 HD. Rampung !! Matur nuwun !!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-10-22 03:39:20
Gedhe tim Wondershare lan Software dening Arshad Malik

Lunak kuat lan pangguna-loropaken karo tata letak ayu loro individu lan profesional. Aku Aran seneng gedhe kanggo kerjasama gedhe Team Wondershare. Aku mung menehi 5 stars sabab sampeyan ora bisa nemu lunak luwih kanggo nindakake iki minangka siji. Produk iki banget apik tenan lan gampang dienggo.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-09-30 08:04:37
apik layanan dening Jarod R

supaya adoh produk gedhe banget bungah terus nggunakake kanggo nambah koleksi video

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-09-22 09:49:38
Apik banget! dening Martin

Kacepetan konversi ekstra. Kula DVD Video Pocket PC enggal.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-09-15 13:48:03
Wondershare Video Converter Ultimate Review dening nganyari

Aku Digunakna iki Kombertidor Video lan Awesome antarane wong

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-09-13 06:38:53
Video Converter Ultimate dening Cliff Price

Aku nggunakake program iki kabeh wektu .. aku download saka sing tube.use converter..the mung bab sing kewan omo kula nalika nggawe dvds ana ora cukup piring suhu saka subjek beda kanggo nambah kanggo wiwitan sing bangunan dvd utawa film apa tau .... nanging liyane saka sing ora bisa ngalahake ... layanan customer product..and gedhe Johnny ing titik ...

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-09-05 03:05:12
Awesome Video rate dening Vincish KV

Aku Digunakna iki Kombertidor Video lan Awesome antarane wong

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-08-31 04:08:30
wondershare video coverter dening richard Robinson

Apa wonder, program prasaja, gedhe kanggo nggunakake wong lawas,

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Piranti lunak pokok kanggo nenun foto lan klip video menyang DVD slideshow nggumunke lan bareng karo kanca-kanca. DVD Slideshow Site saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top