Ulasan Product

287 review
ADD REVIEW YOUR
  • Wondershare Iku Video Converter Ultimate app arang banget kuat sing manawa kanggo ketemu mung bab saben siji kabutuhan konversi video. (Mangerteni liyane >>)

    - Saka CNET Editor, 10/19/2011

2015-01-08 05:18:44
5 star dening flowm

banget ... banget apik ....

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-07 19:27:29
Gedhe Kombertidor dening Dustin

Aku nyoba kanggo jam kanggo nyelehake video ngarep ing dvd lan kasil karo kabeh microsoft dibangun ing program. Aku diundhuh saperangan program free lan ora bisa njaluk video ngarep kanggo muter ing pamuter dvd. Sawise ngundhuh piranti lunak anyar iki aku tak dvd sandi obaran lan muter ing 20 menit. Mung Jeksa Agung bisa ngetokake aku wis katon iku ora nindakake tarjamahan, lan gumantung ing film ngarep aku ora bisa njaluk iku kanggo diobong ing 16: 9. Masalah cilik wiwit iku bener obaran. Bakal Highly Rekomendasi iki kanggo sapa waé.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-07 17:05:11
Mung Great dening Dave Wilber

Iku Dos apa claims, ora iku uga, iku ora cepet, iku mung ora !!!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-12-26 12:47:28
Produk gedhe lan tansah njupuk luwih apik. Oh Shizzle

Aku sak tenane nglaras Kapabilitas media lokal streaming anyar lan gampang kanggo nggunakake!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-12-18 04:54:29
Paling saka sawijining jinis. dening Beauregard d''Ripley.

Aku golek program iki paling aku wis teka tengen kanggo kabeh mata uang video. Kadang sampeyan bakal nemokake sampeyan kudu nggunakake program tartamtu kanggo proyek tartamtu, nanging siji iki ora mung bab apa-apa, terus-terusan. Iku apik tenan iku bener free, lan uga worth sumbangan ..

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-12-08 09:41:17
Murub asil lunak! dening Graham G

Aku wis kagungan kasempatan kanggo nyoba versi nyoba saiki aku duwe pokok video rate edition lengkap. kerjane dadi blazingly uga dadi stabil, bisa ing 5 file ing wektu, kualitas nyata saben video sing aku bisa sijine ing telpon saiki 6 kaping file asli sing Aku digunakake kanggo muter ing telpon lan komprèsi saben file nalika tetep kualitas padha iku apik tenan !!!. H.265 !!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-12-08 05:01:11
Best rate video ing pasar dening adoh dening Frank

iki minangka rate luar biasa. Aku digunakake iku bebarengan minangka Tur, banjur tuku iku. Ana wis akeh video iku durung arep ngowahi, lan supaya Allah peduli cepet. Mung saran (pangarep-arep kanggo nganyari mangsa) kanggo nggawe kaca editing layar wutuh. Iku misale jek sing sethitik puguh kanggo mung duwe layar cilik, nalika aku manawa iku bakal ora njupuk akeh kanggo nggawe iku luwes, nggawe iki adoh lan adoh paling Vid rate dhuwur.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-11-27 14:05:30
A Piece gedhe lunak! dening Greggus

Ing meh saben bab Video Converter Ultimate penerbitan Piece pinunjul saka piranti lunak kang uncomplicated lan ora perlu handbook kanggo oleh asil gedhe banget cepet. Mung fungsi tambahan sing bakal nggawe prabédan gedhe ditrapake kanggo skenario punika. A kothak DVD pesawat ngandhut luwih sing siji DVD. Ing saben DVD ana, ngomong, 10 episode. Sawetara DVDs nyimpen kabeh episode minangka salah siji file dawa, karo 10 nilai indeks. Saiki karo sawetara cd "Ultimate" bisa ora * otomatis * chop munggah file dawa menyang 10 episode individu sing cocog kanggo 10 file individu sing bisa diakses kanthi kapisah. Aku kudu revert kanggo CloneDVDmobile kang bisa nindakake iki kanthi otomatis. Aku manawa Wondershare bakal njaluk fitur iki menyang "Ultimate" rauh.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-11-22 13:51:17
Banget Nanging dening Geoff Taylor

A program gedhe ing saben bab. Aku mung loro keluhan. !. Program njupuk detik kanggo mbukak saka trabasan diinstal dhewe? Nalika aku nggawe trabasan sandi dhewe kathah program enggal ?? 2, aku wis disenengi pilihan ing apa aku nginstal download helper lan layanan windows sing kagandhèng. Aku mateni fitur dhewe. Aku nimbang dhewe sing dicokot saka Geek, supaya keluhan iki mbokmenawa ora aplikasi kanggo paling wong. Sakabèhé Video Converter mbokmenawa paling apik amarga saka imbangan antarane antarmuka pengguna atraktif prasaja lan durung kathah pilihan yen sampeyan pengin wong. Banget cedhak kang program 5 star.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-11-21 09:20:10
Soooo Gampang kanggo nggunakake dening MCM1701

Aku wis digunakake akeh program liwat taun file video covert lan kanggo ngundhuh saka kayata YouTube, .... ngendi wis padha urip! Aku bisa kanggo nggunakake program iki tanpa instruksi wae ing kabeh, gamblang panggunaan durung kemampuan nglakoni akeh ing kacepetan kuwi .... banget! Ya aku iki menehi iki review limang star, nanging muji pokok sing aku tuku versi upgrade!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Piranti lunak pokok kanggo nenun foto lan klip video menyang DVD slideshow nggumunke lan bareng karo kanca-kanca. DVD Slideshow Site saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top