Ulasan Product

287 review
ADD REVIEW YOUR
  • Wondershare Iku Video Converter Ultimate app arang banget kuat sing manawa kanggo ketemu mung bab saben siji kabutuhan konversi video. (Mangerteni liyane >>)

    - Saka CNET Editor, 10/19/2011

2015-02-11 08:23:07
wondershare editor video dening Sharon

iki siji aku arep through..its tenan becik .. game mobil Q1

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-02-06 16:37:56
Ndadekake JVC camcorder sandi migunani maneh ... dening Tom Daley

Piranti lunak proprietory sing digawakake bareng karo camcorder sandi dadi guna sawise Windows Vista banjur metu jendhela. Aku wis katahan video lawas ing hard drive kamera kanggo lack saka Panggonan kanggo sijine wong kanggo editing fungsi. Saiki, karo Wondershare gampang kanggo nggunakake rate, aku saiki bisa ngganti format .tod video sandi lawas 'kanggo format liyane migunani kanggo ngedit lan nyimpen. Aku saiki bisa mbebasake panyimpenan ing kamera lan miwiti nggunakake maneh. Sawise minggu nggunakake rate iki, aku wis diowahi kira-kira 25 klip video. Aku emg kaya lunak iki.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-31 14:56:28
Pinunjul Jay Stiffler

Mlaku Windows 8.1 sistem 64-dicokot. Nyiyapake kanggo mbukak ing Windows Compatibility Mode: 8. lunak intuisi Windows Sampurna.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-30 18:33:55
Gedhe Product dening Mohamud

Dianggo paling gedhe kaping lan nalika iku ora layanan customer pituduh lan loropaken

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-27 15:19:09
Fitur tambahan i pengen !!!! dening Dr. Grimm

Ya i meh sampurna lan i pangarep-arep kanggo versi sabanjure, 1.You nggawe file sing dipengini ukuran kanggo konfigurasi kurang. 2.Web Pangoptimal kanggo papan kurang tanpa rusak akeh kualitas, 3.Direct YouTube upload, dibangun ing browser YouTube Utawa situs movie free liyane. 4.Video kanggo Gif.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-26 06:52:25
Aplikasi Simlple karo gedhe metu teka. dening Tonny Daniel

A aplikasi apik tenan kanggo bisa karo video digital. Iku pancene njogo resolusi Graphic lan swara audio. Kelangan app.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-23 16:50:02
Piranti lunak paling apik dening Zul Othman

Aku wis digunakake versi nyoba lan iki produk paling apik kanggo ngowahi utawa diundhuh saka situs web kanggo PC utawa Androids Panjenengan. Wis macem-macem setelan sing beda kanggo Format ukuran, résolusi sing cocog karo hardware sing digunakake. Jempol munggah siji iki!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-22 19:44:48
Wondershare Video Converter Ultimate Review dening michael

Aku bisa 24 jam karo BluRay lunak iki konversi sandi paling penting lan efektif. Aku pancene ora ngerti apa ngomong, nanging banget kuat. Matur nuwun ingkang sanget kanggo nggawe kuwi program profesional.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-21 20:27:49
THE program COMPUTER The tau invent dening Roberto PABON (RUFFINIMAGIC)

Ora malah Nero bisa njaluk CLOSE TO YOU. COMPANY YOUR duwe luwih SERVICE, PRODUCT & REGO. Sampeyan duwe ALL THE BEST program ARROUND WINDOWS. NO BODY bisa mbandhingaké. Aku RECCOMEND YOU AT 1000%; YOU # ONE. `M ngajak BODY ANY kanggo wisuh MY TUBE YOU VIDEOS aku nggawe IT WITH program YOUR, ALL WITH WONDERSHARE VIDEO CONVERTE & VIDEO EDITOR. THANG YOU FOR tansah BE ana FOR ME. ATT. RUFFINIMAGIC

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-01-21 19:11:01
Tresna iku Love IT dening Scott

Apa aku ngomong aku tresna. OK aku mung dianggo lan sing kabeh sing tenan bisa nyana saka apa-apa sing tuku. Aku rip DVD kang (kanggo ndeleng dhewe pribadi) lan wis apik kanggo ndeleng format ing wong. Aku uga duwe Video Editor lan pamuter media. pamuter media kapenuhan opsi nanging i nemokake iku dadi banget jip. Perusahaan iki pantes dadi sukses 5 stars loro produk. Kabutuhan pamuter bisa sanadyan :)

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Piranti lunak pokok kanggo nenun foto lan klip video menyang DVD slideshow nggumunke lan bareng karo kanca-kanca. DVD Slideshow Site saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top