Ulasan Product

287 review
ADD REVIEW YOUR
  • Wondershare Iku Video Converter Ultimate app arang banget kuat sing manawa kanggo ketemu mung bab saben siji kabutuhan konversi video. (Mangerteni liyane >>)

    - Saka CNET Editor, 10/19/2011

2015-04-21 02:48:29
Disenengi iku, dening Pehnavafashionmart

Aku mung kanthi nggunakake Software iki lan aku ketemu iku Kangana kelangan, Iku pangguna-loropaken lan im banget happpy karo piranti lunak iki minangka pangguna-loropaken,

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-21 02:44:30
Pangguna-loropaken dening Ankit Goyal

Iki Awesome. i like, iku pangguna-loropaken wis ora masalah

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-20 10:46:30
Gedhe dening Robert King

Sawijining apik, Aku nyalin banget video aku wis looking for supaya tinimbang mbuwang dhuwit kanggo tuku mau Aku nyalin wong mau lan ana transfer kualitas apik tenan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-19 09:21:54
Banget dening PB

Aku ketemu iki dadi produk banget. Wis fitur-fitur sange sing aku tetep Nemokake. Iku ngowahi jinis video gampang banget, iku ngidini editing, iku prasaja kanggo nggunakake lan malah wis dadi server media kanggo nyebarake kanggo piranti liyane sing kasedhiya ing wi-fi. A produk banget uga ditulis.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-19 09:12:35
Streaming dening Frank Di Michele

Aku wis looking for piranti streaming nonton film ing komputer lan tau ketemu siji nganti saiki. Kualitas banget. Kacepetan gedhe lan aku ora lag. Ing bab mung sing aku seneng kanggo ndeleng iku duwe Wondershare ngirim menu kanggo TV aku bisa Pick apa aku arep nonton saka kamar urip tinimbang saka komputer. Sing bakal dadi kauntungan gedhe lan banget kelangan

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-18 01:31:33
Arep apik. Nanging ora kompatibel karo video Facebook kanggo ngundhuh dening Haroon

Iki seneng kaputusan kanggo tuku piranti lunak lan wareg karo .. Looking nerusake kanggo nganyarke iku. Kanggo wektu iki madhep masalah minangka iku nolak kanggo ngundhuh video saka Facebook paling kaping .... Aku banjur kudu ngundhuh kanthi manual liwat "recorder Video" pilihan ing piranti lunak iki. Kang akeh banget ngganggu, minangka meh ndeteksi video kanggo direkam. Sanadyan sawijining fungsi banget. Nanging aku aran helpless nalika aku bisa pigura kanthi manual video kanggo direkam nalika gagal kanggo ndeteksi dhewe ... Mangga soko iku .... Aku produk ..

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-14 17:39:39
Excelent editor video dening Matias

Iki editor video sing luwih apik. Iku supaya prasaja kanggo nggunakake. Aku iku!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-12 21:29:55
Wondershare Video Converter Ultimate Review dening Brian Crichton

Aku wis dituku Kombertidor Ultimate lan mung perlu ngerti iku program paling apik. Aku nggunakake lan golek intuisi lan dipercaya. Transfer liwat fitur wifi iku !!!!!!!! sarwa Ana luwih sing bisa nindakake, Aku ngerti, lan aku wis ora malah dipunwiwiti kanggo nggunakake aplikasi iku kanggo sawijining kebekan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-08 10:42:02
Wondershare Video Converter Ultimate Review dening ayman

90

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-06 07:28:48
Konverter paling apik kanggo pangguna rata-rata dening ibomi

Wis kabeh perlu kanggo pengguna grafik. Trimming, puteran, gabung, potong, rasio aspek owah-owahan (Bisa manuelly-Pan & Scan fungsi), efek cukup dhasar. Uga, kobong (Malah menyang berkas iso) video .Unduh minangka extra.Even dening nindakake kanggo formats..It dipengini ora mung nindakake iki dianggo, nanging uga ora perfectly.Functions sing tenan apa good.İt ora mung Ngonversi , nanging peduli video kesehatan lan quality.Thank sampeyan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Piranti lunak pokok kanggo nenun foto lan klip video menyang DVD slideshow nggumunke lan bareng karo kanca-kanca. DVD Slideshow Site saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top