Ulasan Product

86 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-07-09 10:09:43
Tresna iku! dening Christy

Nggunakake program iki kabeh wektu! Kita padha tresna iku! Gedhe kanggo nindakake video lan audio! Program iki ora kabeh iklan. Wondershare Wis layanan customer paling banget tau! Piyambak tansah kula teka bali! A +++++++

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-07-05 09:13:55
Paling gampang lan paling cepet dening Valentine

Iki paling gampang lan paling cepet cara kanggo nangani transcodings. Mung seret clip video menyang jendhela program lan ekspor kanggo format milih - sing kabeh ana nganggo Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 1
2012-07-03 20:36:23
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Review dening Lewis_smith

Iku Ngalahake cantik akeh apa uncalan ing (kalebu DVDs) lan banjur muntahake bali metu ing format anyar. Iku uga-polesan, ngalangi, dipercaya, lan mung kesenengan sakabèhé kanggo nggunakake. Pancene tresna iku banjur menehi rekomendasi menyang kabeh penyayang movie, pindhah menyang duwe nyoba!

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-02 21:22:23
seluler prasetel piranti dening Henry

Piranti lunak iki ndhukung akèh piranti seluler lan duwe profil adat kanggo sawetara saka devices.such populer seluler minangka iPhone, Samsung, Samsung, Blackberry. Iku pancene disimpen gesang kawula sabab aku menang 't \ keganggu kanggo tokoh metu apa Format ndhukung telpon. Thanks kanggo nggawe alat genious kuwi !!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-07-02 21:17:32
pinter video rate dening Joan

Lunak iki cukup pinter. Iku mangertèni saben kabutuhan. Contone, ngijini sampeyan motong file video, Motong pinggiran ireng, utawa nggabung menyang berkas siji ing ease. Uga, menehi penipuan lengkap kanggo nyetel tingkat dicokot, pigura tingkat, Résolusi, etc nggawe kualitas video paling sing arep.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-06-29 14:56:38
worth nyoba dening Simon

Worth nyoba metu yen sampeyan perlu DVD gampang kanggo nggunakake utawa video rate.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-06-29 14:53:49
nyengsemaken pribadi editing by Walker

Prodhuk iki bisa ngowahi lan saka sawetara saka sudhut jinis-jinis file lan Uploaded nyengsemaken pribadi editing kanggo njaluk prodhuk final sing dipengini. Aku menehi 5 star.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-06-28 14:40:44
becik, kaya iku dening York

banget, aku pancene appricate antarmuka ayu. Tansah ing karya apik.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-06-28 14:39:33
banget kuat Zachary

lunak iki banget kuat, aku menehi iku limang lintang.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-06-27 17:50:30
nampa kabeh file dening Dick_ding

Sanadyan sandi Mac don \ 't nampa paling file, nanging karo, aku bisa ngilangi mudhun alangan iki, gege.lol ...

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 3 4 5 6 7 8 9 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare AllMyTube for Mac Dianyari

Download video online saka fungsi enggo bareng video 1000+ kaya Youtube, Vimeo utawa Dailymotion ing Mac lan seneng wong ing Go. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Creator for Mac

Gampang nggawe DVDs dhewe karo 90+ menu DVD free ing Mac Selengkapnya

Wondershare Photo Recovery for Mac

Waras foto, video lan file audio saka Mac lan piranti penyimpenan sing bisa dipindah liyane. Mangerteni liyane

Top