Ulasan Product

86 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2014-07-26 21:02:06
A nyang-nyangan kuat dening Robert Dean

Aku profesional video lan Aku tuku program iki siji perlu tartamtu. Lan jujur ​​aku iki ngangap aku iki arep mbuwang dhuwit kanggo angin. Nanging aku ketemu piranti lunak preformed iku tugas minangka iklan lan aku seneng. Wiwit aku wis ilang count mung carane akeh jams lunak iki wis ditarik sandi korban metu. Aku duwe durung nemokake format sing bakal keselak utawa malah alon iku mudhun. Keluwesan lan versatility terus kanggo surprise kula. Iku dadi alat lungo menyang sandi. Umpama aku njaluk macet nggunakake cara conventional aku biasane bisa nemokake solusi kualitas ing rate ing. Aku wis dituku ngemas codec ing sasi lan ketemu padha pepak lan ora. Kinerja mungsuh biaya cilik lunak iki ndadekake iku salah siji saka angka dollar paling apik apa aku ing studio sandi. Sepira kerepe sampeyan bisa ngomong sing aku iklan tenan undersells kabeh sing prodhuk iki bisa nindakake mung lan intuitively. Aku saestu bungah aku kesandung dhateng Video Converter Ultimate mengkono search web lan aku njupuk kabisat saka iman lan nuku mutiyara iku. Matur nuwun Wondershare. Robert Dean

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-22 18:01:16
Ultimate Wondershare kanggo Mac dening Marcia Tillman

Aku digunakake kanggo LOVE rate iki. Aku bisa kanggo ngundhuh ANY lan kabeh ... Awit aku wis dianyari sistem, iku wis padha. Iku mung "OK" Aku pengin siji lawas ana maneh. : - / ...

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-17 18:38:17
Banget dening John Abatecola

Aku wis nggarap video ahli wiwit taun 1998 lan ora bisa pitutur marang kowe carane kesengsem aku karo program iki. Iku rate paling gampang lan paling cepet metu ana. Aku wis ora ketemu fungsi wae aku kudu saka program iki sing ora ora sampurna.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-15 15:30:54
Apa Kombertidor !!! dening Stephen Borisoff

Aku wis diduweni kathah Downloaders video / ngowahi / DVD rippers. Siji iki iku adoh lan adoh paling wewenang. Sampeyan bisa rip malah komersial DVD kang anggere padha kanggo panggunaan pribadhi. Kombertidor duwe otak otomatis kang mranata resolusi bener, video dicokot-tingkat lan ciri audio saka format file kanggo diowahi kanggo saka specifications saka format sumber video. Sampeyan uga bisa ngowahi banget lan ndeleng pratinjau saka karya rampung. Highly dianjurake.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-06-05 11:39:58
Alat rate loropaken pengguna Best aku wis katon dening Mander

Iki paling rate loropaken pengguna aku wis digunakake dadi adoh. Lan beliewe kula, i freaked metu ing sawetara wong sawise mbuang jam .. Koe ing Wondershare panginten \ "Hey, manungsa normal badhe nggunakake iki, ora mung freaks komputer lan editors, supaya let's nggunakake lambang langit minangka panggonan lan target file sing paling kita kedhaftar video bisa ngenali. \ "Prasaja nanging pinter, minangka uga setelan Pas pinter endi program iku poto nggawe setelan dhasar.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-05-24 00:59:55
Don \ 't ngenteni menit maneh! dening Berend Smit

Aku diputer watara dicokot karo app iki, resisting rega tuku. Akhire tuku lan ora bisa \ 't bakal bahagia. Aku ora techie nanging bisa ngundhuh lan nirkabel ngirim isi saka Mac kanggo iPhone iPad lan ing detik! Yen sampeyan pengin, app intuisi prasaja sing ngundhuh cepet lan effortlessly ... don \ 't ngenteni menit maneh .... tuku saiki!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-05-22 21:56:33
Aku lunak iki dening Allen

Nice lunak !!!!!!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-05-03 20:19:57
Wondershare Punika WONDERFUL !! dening Brendan

Minangka pengguna Mac iku wis angel kanggo nemokake format ngalangi piranti lunak konversi sing \ 's cepet uga. Nanging Wondershare tanpa mangu paling durung! Wis heaps format lan ngowahi karo kecepatan blistering! Lan antarmuka pengguna supaya gampang kanggo nggunakake. I LOVE IT!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-05-02 23:01:27
Sesoned Pro! Miturut Rik Hilborn

Aku \ wis wis editor video profesional kanggo liwat 13 taun lan iki rate paling apik ana!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-04-30 04:07:41
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Review dening Harun

Fantastic lunak !!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare AllMyTube for Mac Dianyari

Download video online saka fungsi enggo bareng video 1000+ kaya Youtube, Vimeo utawa Dailymotion ing Mac lan seneng wong ing Go. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Creator for Mac

Gampang nggawe DVDs dhewe karo 90+ menu DVD free ing Mac Selengkapnya

Wondershare Photo Recovery for Mac

Waras foto, video lan file audio saka Mac lan piranti penyimpenan sing bisa dipindah liyane. Mangerteni liyane

Top