Ulasan Product

19 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2013-05-06 15:15:55
WONDERSHARE FREE dening Monique JORDAN

I LOVE IT! Highly Rekomendasi!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-04-14 19:01:48
Banget dening Brent bowman

Aku iki looking for lunak editing video kanggo ngowahi dawane Dashcam kanggo YouTube lan Wondershare Video Converter Pro punika sampurna kanggo apa aku iki looking for! Piranti lunak gampang kanggo nggunakake, lan nganggo cepet lan gampang.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-12-20 19:08:57
Wondershare Temenan dening Royhall

Aku mlaku Windows 8 Pro. Kabeh lawas win 7 ngowahi ngomong padha sing kompatibel karo Win 8 nanging saben wong tubrukan OS kanti awon. Banjur aku ketemu Wondershare. Rock stabil lan cepet. Cepet, iki rate cepet aku wis tau katon ing gesang kawula, lan \\\ 's nindakake 4 Avi \\\' s bebarengan sapunika salawasé Aku nulis iki (Amazing). Don \\\ 't keganggu nyoba, mung tuku. Sampeyan ora gelem dadi nuwun! Matur nuwun Wondershare supaya munggah karya becik.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-11-28 14:03:28
iku apa aku kudu dening mete

kabeh ing siji, kabeh bebarengan :)

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-11-20 11:51:17
Paling !! dening Jerry Schneider

Layanan The customer, lunak paling, paling rega. Aku bakal menehi perusahaan iki 6 stars yen aku bisa. ****** Sampeyan bisa \ 't mbukak salah karo wong-wong mau. Matur nuwun.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-05-11 08:43:35
Software Best Ever! dening Cynthia Brown

Aku ngginakaken liwat 3 days nyoba kanggo golek cara kanggo Ngonversi file .vob menyang file .avi. Aku wanted kanggo ngowahi video kanggo proyek sing ana amarga ing pungkasan minggu. Sawise mbuang $ 35.00 ing program kang padha pancen boten lan video teka metu nggegirisi aku meh siap kanggo menehi munggah. Sawise nemokake Video Converter Pro aku ana dicokot mamang lan nyoba nyoba sadurunge tuku iku. Uga liyane iku Sajarah, aku duwe sawetara file .avi banget lan rampung project ing wektu. THANK YOU WONDERSHARE !!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 3
2012-03-22 00:08:19
Apik dening melodi, florida

Aku kanca nggawa kula kertu SDHC dheweke saka camcorder dheweke. Dheweke ngandika dheweke wis musna sawetara panggonan kanggo ndeleng carane njaluk iku kanggo DVD supaya dheweke bisa nonton ing TV dheweke. Aku ketemu iki produk lan iya sentosa. Kula mung complaint ing sentosa watermark ing tengah gambar. Iku bakal luwih apik yen padha ing sudhut. Nanging, aku nampa sawetara program Ngonversi file saka disk dheweke lan sanadyan padha diowahi ora bakal nggawe DVD karo kualitas program iki iya. Supaya dheweke tuku program lan aku karya. Supaya nganggo, Saiki dheweke ndadekke kula drive kapan dheweke perlu DVD anyar digawe. Iki kualitas paling apik lan nilai paling aku wis ketemu. Lan pracaya aku nampa kabeh iku free banget. Boten makarya kanggo nggawe DVD karo file dheweke, kajaba mung siji iki. Kualitas paling apik, Gambar banget lan swara saka file diowahi. Aku ora duwe keluhan lan wiwit aku dudu techie ing bab Aku uga aran iku nyedhaki prasaja lan gampang kanggo nggunakake. Kula mung pesenan iku kita wis luwih pilihanipun ing layar kanggo kita wiwitan munggah ing DVD. Winates mung sing sawetara iku nanging digunakake iku produk banget lan worth dhuwit.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-03-19 16:57:13
Wondershare Video Converter Pro Review dening Cassie J

Karo Video Converter Pro aku \ 'wis tak kabeh video lan film sandi, saka desktop kanggo iPod sandi rampung diselarasake lan diatur. Karo siji klik, aku bisa dikonversi ke format liyane instanly kanggo seneng video ngendi wae!

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-03-19 16:56:46
Wondershare Video Converter Pro Review dening Jeff G

Awit aku tuku Video Converter Pro aku Surgo \ 't wis film wengi siji pindhah mudhun ing geni amarga \ "salah utawa ora ditemokaké codec \" masalah tipe incompatibilty. Aku \ wis malah diowahi sedaya koleksi DVD sandi kanggo komputer kanggo ngreksa iku salawas-lawase. A gedhe kabeh-mubeng alat!

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 2
<Prev 1 2 Next

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare AllMyTube

Download video saka Youtube lan uga liyane Camping enggo bareng video 1000+ kaya lakon, Vimeo ing Windows kanggo akses offline utawa puter maneh ing piranti seluler. Mangerteni liyane

Top