Ulasan Product

47 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-11-07 10:58:24
Dianggo minangka iklan. dening Kevin

Aku digolekki internet kanggo review recorder iki. Aku ketemu akèh review ala nanging mutusaké kanggo ngundhuh nyoba tho. Nyoba makarya gedhe aku banjur dipun lajengaken lan tuku iku. Kerjane meh sampurna. Iku akeh luwih gampang kanggo nggunakake saka Perekam liyane

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-10-25 16:40:25
Matur nuwun dening snoozer

Saiki aku bisa ngrekam audio streaming karo laptop anyar. Nyoba mung bab kabeh Aku mikir kanggo njaluk Windows 7 kanggo ngrekam karo ora luck lan kabeh iku njupuk wektu kanggo nginstal program gedhe lan aku papan kemah seneng

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 1
2012-10-19 18:59:34
KISS KISS BANG BANG - Tansah iku prasaja ...... DJ

Program iki prasaja lan dipercaya. Aku \ 'wis nampa sawetara program sing padha nanging iki sing paling gampang kanggo nggunakake. Aku bubar wis Jeksa Agung bisa ngetokake suntingan lan dhukungan pelanggan ana cepet lan efektif.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 2
2012-10-15 19:31:10
Wondershare Gedhe. dening Henry Coultas

Aku wis digunakake program iki kanggo sawetara taun saiki, lan ketemu banget ing kabeh babagan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-10-12 09:39:45
SIMPLY THE BEST dening RAY Henderson

THIS IS THE BEST SOFTWARE aku wis tau digunakake, SIMPLY THE BEST.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-09-22 13:49:56
Ridiculously gampang kanggo nggunakake .... Worth rega! Carol

Aku wis ngginakaken setengah dina looking for an recorder streaming audio manggih apa-apa nanging frustasi. Sawetara program sing malware lan tabrakan pc kanggo boot ... malah saka biso dipercoyo. Aku dadi seneng aku ketemu program iki. Iku ora persis apa aku kudu dadi apa lan dianggo. Ana setelan, ora wektu. Sampeyan mung pencet ngrekam lan ngrekam kabeh dhewe. Ora ngandel \ 't malah maca pandhuan. Ora malware, spyware, toolbar bodho. Bisa \ 't ngalahake sing.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 1
2012-09-17 22:49:11
Tumindak becik dening Bruce Bartlett

Recorder-streaming audio iki banget prasaja kanggo nggunakake. Sampeyan bisa ngeset kbps saka mp3 file digawe kanggo apa wae sing arep, apa kanggo kualitas utawa Filesize paling. Panjenengan njupuk sawetara detik kanggo boot, nanging aku isih menehi 5 stars.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 2
2012-09-05 05:41:30
Wondershare Streaming Audio Recorder Review dening Gordon McKenzie

Aku nyoba alternatif iki nanging padha teka ora ono cedhak. Gampang kanggo nggunakake lan ora persis aku wanted tanpa gadhah kanggo nyetel kathah pilihan. Highly dianjurake.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 1
2012-07-09 10:22:51
Wondershare Streaming Audio Recorder Review dening Eamy

Streaming audio ngrekam saka stasiun radio-web-based lan sumber audio rampung karo asli.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 2
2012-07-04 09:38:12
Aku seneng dadi luwih! dening Jonmy

Fungsi punika prasaja, praktis lan kuat.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 7
<Prev 1 2 3 4 5 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top