Ulasan Product

47 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2013-12-11 22:58:44
Super program dening Paul Wade

Aku \ 'wis wis looking for program kaya iki kanggo wektu sing dawa banget! Iku \ 's mung apa perlu lan kerjane gedhe !!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-11-16 06:02:18
Transfer kanggo komputer anyar dening Ian McGee

Thanks kanggo serep banget lan nanggepi pituduh ing ngewangi kula nransfer wonder nuduhake recorder audio kanggo laptop anyar.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-10-25 08:28:17
mikir yu dening fouu

mikir sing kanggo programe ayu lan nuwun

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-10-16 19:40:30
Eng Simao dening Simao

Greetings wis looking for lunak supaya kanggo ngrekam ceramah ing youtube, kudu ngomong, iki cukup wareg karo wondershare, cukup prasaja kanggo nggunakake.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-09-30 02:06:21
Program aku \ 'wis wis looking for wiwit 5 years ago by Paco López

Aku wis looking ing ara-ara samun piranti lunak kanggo taun looking program kang ora persis ing bab do iki, misale jek cantik prasaja nanging Noone ora. Aku download sentosa lan 15 menit mengko i dituku lisensi. Aku tansah seneng alternatif free, nanging iki, dadi luwih wektu looking for lunak iki pas, sing aku ora \ 't ragu-ragu

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-05-02 07:30:20
Gedhe Product dening Lonnie Nagel

1st mati - aku wong IT 20+ taun lan wis cantik akeh katon saben Piece saka piranti lunak dikenal kanggo wong. Tambahan, aku arang nyetujui software 3rd partai minangka sing paling iku cantik akeh ora becik. Sakwisé ngomong kabeh sing - rujukan Kula produk iki: Download Play nyoba karo kanggo 10 menit Bali menyang website lan tuku Yen sampeyan \ 'wis wis looking for produk sing ora apa iki ora - iki siji . Mung Dink aku menehi iku ukuran jendhela sing arep luwes minangka sing paling wong iki dina duwe alat gazzilion inch. Liyane saka sing - A +

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-03-31 21:16:56
Iku mung dianggo lan \ 's soooo gampang! dening Cody

Malah sanadyan versi sadurungé isih Sejatine tak proyek rampung, versi Newest iki ndadekake kowe wonder (pun dudu dimaksudaké nanging aku \ 'bakal njupuk kredit iku) carane sampeyan tau ngejarke versi kepungkur. Iki akeh salah siji saka bêsik favorit kabeh-wektu lunak. Aku \ 'ma seneng banget mbayar pelanggan saka MOG (dudu plug nanging punapa mawon) lan iki pujian sampurna. Aku menang \ 't ilegal download nanging awit aku \' m anggota kanggo kualitas streaming musik aku aran ana apa-apa salah karo ngrekam iku kaya kita digunakake kanggo apa karo kaset lan VHS. Aku isih pracaya ing ngimbangi minangka komposer / seniman ing sawetara fashion lan nganggo metode iki padha \ 'lagi isih menehi ganti rugi. Thanks Wondershare! Tansah kualitas program lunak teka!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-03-23 ​​07:07:43
Dening adoh paling (uga saklawasé) ..! dening Alex

Iki dening adoh sing paling gampang kanggo nggunakake lan kualitas paling apik streaming recorder audio metu ana, aku ngerti, aku \ wis nampa wong kabeh ..! Mung siji tembung ing devs software, PLEASE, PLEASE nambah kemampuan ilang kanggo ngrekam ing 320kbps, banjur lunak iki bakal tenan dadi pokok streaming recorder audio ..!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-03-06 22:13:46
Aku wis nyoba kabeh 40 utawa supaya freewares, banjur bab 20 saka begwares, lan boten rawuh cedhak t dening JohnnyCantTube

Aku wis ing nyoba Audio recorder kanggo sawetara dina, aku wis nyoba kabeh freeware, begware, shareware lan boten rawuh cedhak kanggo fungsi lan * akurasi * saka Tagging sing diwenehake mung. Gegandhengan karo langganan layanan sandi, jeneng sarana lan ngatur lagu rapi lan nduweni lan Mugi iki wong lanang sing watara kanggo nalika lan sing fitur terus bisa. Nalika rega dropped ing khusus kanggo $ 16, aku mlumpat, lan regane ora bisa bakal dicocogaké dening sembarang layanan liyane. Aku bakal nyebar tembung; dadi sawetara keperluan bener nindakake minangka prajanji ing interscam ing ... nalika aku golek siji sing apik, aku kelet karo kanggo taun.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-01-30 07:11:52
Sampurna dening Amazigh Aghiles

Mung! Best Salah

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top