Ulasan Product

47 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2014-08-11 15:08:52
Program apik tenan! dening Mike

Ora persis apa iku mangkene ora! Eagle Aku wis tau nabrak sepisan utawa kaping pindho nanging sakabèhé apik tenan. Iya free nyoba lan banjur dituku sawise 2 days nggunakake amarga iku Piece gedhe saka piranti lunak.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-21 16:27:52
Sawisé nyoba gratis 1 minggu aku could't njaluk nyisihaken saka iku dening Gaia

Sawisé nyoba gratis 1 minggu aku could't njaluk nyisihaken saka iku lan aku mutusaké kanggo tuku iku Iku gampang banget kanggo nggunakake lan kualitas apik swara

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-16 12:09:52
Ora bisa cukup nggawe iku banget, nanging iku produk apik dening Jim Moffat

Aku duwe Windows 8.1. Aku ora ngerti yen sing ndadekake prabédan wae, Tiga caveats yen sampeyan nggunakake prodhuk (1) Kanthi Windows 8.1, iku mbutuhake sing mbukak karo hak istimewa munggah pangkat, supaya sampeyan njaluk UAC Window saben sampeyan miwiti iku. (2) Sawise sampeyan ngaktifake UAC, isih njupuk nalika urip. Mangke ngomong 15-20 detik utawa maneh sadurunge sampeyan ndeleng app bener mlaku (3) Windows 8.1, nalika app nutup, iku modifies tema Windows. Aku wis diganti rencana swara, lan nalika aku nutup, aku kudu lunga pilih tema maneh. iku ora tetep rencana swara Windows Saiki, kang ngandika, prodhuk ora bisa uga. Aku iki looking for a recorder iku dipercaya lan ora arep introduce malware. Lan aku ana kekarepan kanggo mbayar sing. Ngrekam uga dianggo, lan aku kasunyatan sing otomatis ID worth song.It kang rega ana alesan liyane iku dipercaya lan sing ora bakal introduce malware ..

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-05-06 13:39:26
Sampurna kutha Ritt

Aku duwe Bunch trek ngendi jeneng iki ngaco munggah. Aku mung nggunakake lan kanthi otomatis narik info kanggo mbenerake jeneng trek. Bab mung aku kaya, yen sampeyan wis pilihan kanggo milih format apa disimpen judhul. Saiki mine mung ora song_artist. Aku kaya apa artist_song, etc. Temtunipun worth dhuwit, aku mbayar liyane kanggo program iki saka lagi daya. Sampeyan bisa ngrekam music mati Spotify, lan Pandora gampang, lan cantik akurat ing jeneng song kajaba artis Luwih cetha sing bisa mbukak menyang sawetara, nanging masalah banget sethitik.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-04-10 23:50:57
Cara paling apik kanggo Dijupuk Music kanggo sampeyan Money. dening Gary E. Steiger

Kanggo $ 19.00 iki Japanese, cara sing gampang banget kanggo nggunakake Rekaman Software audio menang. Aku bisa ngrekam music Streaming saka Spotify, Pandora utawa music apa wae Situs aku milih. Piranti lunak bakal nyaring metu Komersial yen don \ 't arep mbayar kanggo layanan Langganan. Spotify 30 Bucks nanging Pandora wis layanan gedhe mung $$ 3 duwit sasi. Bisa \ 't ngalahake Pandora. Aku ngangkat munggah 7th aku 16GB Generation IPOD Nano (Red) lan uga nandur modhal ing sawetara swara paling saka pasangan saka Tunas kuping aku \ 'wis tau krungu. Ing Bud \ 's Dr. Dre \' s Beats karo Lebokake watara kuping, aku duwe alangan tetep paling wong ing kuping. Antarane rekaman digital asri, The Ipod lan Dre \ 's Beats aku \' m siji seneng kemah metu ing mancal nganggo utawa mlaku Dog. Aku \ 'wis tak music karo kula 24/7 liwat Itunes digunakake kanggo Library music sawise iku \' s direkam, karo salah siji Pod utawa the5c telpon aku \ 'm dijamin saya karo musik. Nalika aku pisanan tak Ipod aku ngginakaken 200.00 duwit ora music wektu tuku lan sumurup yen ana wis dadi luwih apik, cara murah. Aku \ 'm ora sade utawa nggawe musik kanggo wong liya nanging poto lan yen \' Panjenengan maksud s iku \ 's sampurna legal. Dhewe sih njaluk sw Wondershare Streaming Audio Recorder yen kepingin kanggo nambah perpustakaan musik sing expotentally ing wektu ora. Sampeyan secara harfiah miwiti program sawise diatur, kang prasaja banget, lan klik ing ngrekam lan program ora liyane. Locates song, artis lan Tag info kanggo trek lan nomer iku. Sandiwara'aneka tunggal'-by ora Komersial anggota lan uga salah siji klik dikirim menyang Itunes Library kanggo organisasi. A ++

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-03-03 09:24:16
Bisa nindakake iku akeh .. dening Program Pangguna

Aku nandhani minangka piranti lunak banget, customizability sawijining ndadekake luwih becik. Wong bilih isn \ 't customizable lan sing ora bisa ngganti tingkat dicokot nanging yen sampeyan pindhah menyang setting Format sampeyan bisa ngganti tingkat sampel lan tingkat dicokot (sayangé iku duwe pilihan kanggo ngganti enkoding nanging kalebu mung .mp3 format file). Sampeyan bisa milih / owah-owahan folder output, otomatis pamisah nalika ngganti song (sawise jumlah wektu cemuwit). Bisa otomatis ndeteksi tags (album, artist, lan sapiturute) nanging sampeyan bisa ngatur ing dhewe yen isn \ 't bisa nemokake tags bener ... mung masalah iku kinerja PC kurang lan kadhangkala bisa \ 't saged lan lagging

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-01-24 11:47:01
Sawijining apik nanging ... dening R Shah

Iku \ 's apik nanging bisa nindakake karo dicokot liyane customizability, kaya milih bitrate ing, tagging lan macem-macem opsi liyane. Iku apik kanggo streamers music Spotify lan macem-macem sanadyan - ora proyek

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-12-22 07:15:19
Apik dening Silentvoice62

Masalah Catherine. Gampang kanggo nggunakake, lan kualitas swara gedhe.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-12-18 15:01:17
Kawelasan dening Heather Wagner

Piranti lunak iki bisa ngrekam lagu mp3 mati piranti lunak Spotify. Thanks.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-12-12 12:41:01
Banget produk dening Chimpmaster

Gampang kanggo nggunakake, produk paling apik. Proyek banget

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top