Ulasan Product

50 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-07-12 10:33:12
Persis Apa aku kudu dening Ben

Iki app persis apa aku kudu. Karo diinstal ing komputer, aku bisa luwih irit.

Ana review iki mbiyantu?

YES 5 NO 0
2012-07-11 18:40:29
Banget dening Harun

Aku seneng amarga saka fitur OCR milutaken sawijining. Saiki njupuk isi saka Scanned PDF akeh luwih gampang kanggo kula! Gedhe ~

Ana review iki mbiyantu?

YES 5 NO 0
2012-07-09 15:09:25
alat gedhe ing nindakake Scanned pdf teks editable dening Wesley

Aku dites dawa, Komplek document PDF Scanned lan Wondershare PDF Converter Pro nindakake proyek apik banget nindakake iku menyang teks editable.

Ana review iki mbiyantu?

YES 6 NO 0
2012-07-09 14:14:58
lan PDF alat moho kuwoso dening Warren

Aku kudu ngomong iki alat PDF moho kuwoso. Karo, ing kantor, aku bisa ngowahi PDF kanggo Microsoft Office dokumen. Ing ngarep, aku bisa ngowahi PDF kanggo epub eBook kanggo maca. Apik tenan

Ana review iki mbiyantu?

YES 5 NO 0
2012-07-03 16:14:54
OCR pdf, Piece saking jajan dening Tyler

Wow, aku kudu ngomong iki app OCR paling aku \ 'wis tau katon ing nindakake file PDF Scanned dokumen Sabda. apik tenan!

Ana review iki mbiyantu?

YES 6 NO 0
2012-07-03 16:13:03
Proyek apik menyuling gambar dening Warren

Aku \ 'wis tau ndeleng kuwi A APP GOOD IN Menyuling GAMBAR saka PDF. Wayahe mbukak output folder, YOU \ 'LL kaget kanggo ndeleng apa A GOOD JOB THIS Little APP wis rampung. ALL THE GAMBAR saka PDF sing dijupuk lan mlaku ngatur! AMAZING!

Ana review iki mbiyantu?

YES 6 NO 0
2012-06-26 10:22:34
Gedhe OCR dening Jimmy

Apa aku arep ngomong iku PDF Converter Pro tenan nduweni fitur OCR apik. Mbantu kula Ngonversi lan PDF mentas kanggo document Sabda karo format asli lan tata nemen disimpen. Thanks! Tresna iku, app sethitik.

Ana review iki mbiyantu?

YES 6 NO 0
2012-06-23 05:23:13
Little Program gedhe dening Michelle Preusch

Aku wis nyoba program kayata Omni lan lagi ora ing kabeh pangguna-loropaken. Sampah dhuwit lan liyane supaya ... wektu! Program iki bukti rampung bodho sing sinau carane nggunakake ing sworo seru. Aku iku !!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 5 NO 0
2012-03-29 11:25:51
Wondershare PDF Converter Pro Review dening E. Marquist

Minangka konsultan profesional, aku bisa \ 't tenan saged supaya PowerPoints Ku stale. Karo artikel lan lapuran anyar gedhe kasedhiya kabeh wektu, PDF Converter pro supaya \ 's kula njupuk kabeh sing didownload data lan Ngonversi isi PPT langsung menyang kebak-editble. Masalah ditanggulangi.

Ana review iki mbiyantu?

YES 8 NO 2
2012-03-29 11:24:37
Wondershare PDF Converter Pro Review dening G. Moore

Sadurunge PDF Converter, assistant sandi berjuang karo nguwasani macem-macem editors PDF ing pasar. Saiki, kabeh wong ora iku ngimpor saperangan atus file bebarengan, milih format needed lan klik Ngonversi. Ngijini kita nerusake karo nuduhake data karo pelanggan nyimpen kita wektu lan alangan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 9 NO 6
<Prev 1 2 3 4 5 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PDF Password Remover

Mbusak Pendhaftaran Proteksi ing PDF Nyalin, editing lan printing, nggawe iku bebas nggunakake file PDF. Mangerteni liyane

Wondershare MePub

Cepet lan gampang kanggo sampeyan nggawe dhewe eBooks epub apik gayane ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare PDFelement

Panjenengan solusi kabeh ing-siji PDF. Nggawe, ngowahi, Ngonversi, annotate, nglindhungi, dados setunggal, watermark, compress, lan mlebu file PDF-standar industri. Mangerteni liyane

Top