Ulasan Product

50 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-08-08 14:31:15
Iku persis apa aku arep dening Harrison

Iku persis alat PDF aku arep. Saiki karo, aku bisa luwih irit.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-08-06 22:44:10
Good dening Bedar

Apik nanging kita kudu Ngonversi file kantor PDF banget

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-07-24 10:09:39
kabeh ing-siji PDF alat dening Alexis

Iku PDF alat kabeh-ing-siji sing ngidini kedhaftar kanggo ngowahi loro PDF native lan mentas kanggo dokumen MS kantor, teks, HTML, epub, gambar lan liyane.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-07-19 09:45:37
kuat fitur OCR dening Oliver

Gedhe! Fitur OCR punika saestu kuat.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-07-19 09:44:28
a milutaken PDF rate dening Nathaniel

Iku rate PDF milutaken Ngonversi file PDF dokumen Kantor, Word, Excel lan PowerPoint.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-07-19 09:42:55
alat indispensable kanggo karya dening Marcus

Iku alat indispensable kanggo wong bisa ing kantor.

Ana review iki mbiyantu?

YES 4 NO 0
2012-07-18 10:28:59
lan OCR app nyengsemaken dening Leonard

Wondershare PDF Converter Pro Minangka alat OCR nyengsemaken Ngonversi PDFs Scanned dokumen editable.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-07-17 09:35:35
Best Choice dening Ian

Yen sampeyan kaya kula, sing kudu menehi hasil karo dokumen PDF kabeh wektu, aku wani nyaranaké manawa sampeyan nggunakake Wondershare PDF Converter Pro kanggo ngatur lan Ngonversi file PDF

Ana review iki mbiyantu?

YES 4 NO 0
2012-07-16 09:59:02
Konverter gedhe dening Francis

Iku PDF rate gedhe sing aku \ 'd seneng menehi saran kanggo kanca-kanca.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-07-13 10:01:38
migunani dening Cheney

app migunani kanggo kantor

Ana review iki mbiyantu?

YES 5 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PDF Password Remover

Mbusak Pendhaftaran Proteksi ing PDF Nyalin, editing lan printing, nggawe iku bebas nggunakake file PDF. Mangerteni liyane

Wondershare MePub

Cepet lan gampang kanggo sampeyan nggawe dhewe eBooks epub apik gayane ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare PDFelement

Panjenengan solusi kabeh ing-siji PDF. Nggawe, ngowahi, Ngonversi, annotate, nglindhungi, dados setunggal, watermark, compress, lan mlebu file PDF-standar industri. Mangerteni liyane

Top