Ulasan Product

50 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-09-09 11:49:40
Iku \ 'SA Paling apik Software dening Ian

Aku wis dianjurake kanggo kanca lan kulawarga. Fungsi paling \ "Convert Scanned PDF karo OCR \". Kerjane apik karo basa liyane karo Inggris. Thanks

Ana review iki mbiyantu?

YES 4 NO 1
2012-08-31 03:56:36
Produk Excelllent dening Bhh

Nggunakake kabeh wektu. Kawelasan

Ana review iki mbiyantu?

YES 4 NO 1
2012-08-28 09:48:36
Good Job! dening Cary

Good proyek! Wis digunakake kanggo ngowahi PDF kanggo Word, Excel lan epub. Kerjane uga.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 2
2012-08-28 09:47:21
RECOMENDÁVEL app dening Douglas

Iku rate RECOMENDÁVEL. Aku \ 'd seneng menehi saran kanggo workmates sandi.

Ana review iki mbiyantu?

YES 4 NO 0
2012-08-27 11:28:10
apik tenan! dening Jackson

Apik tenan! Seneng iku. Kerjane uga dadi.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 2
2012-08-27 11:26:52
becik alat dening Yesaya

Iku kaya alat becik sing mbantu kanggo ngowahi wae PDF: native, mentas lan sandi dilindhungi PDFs.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-08-24 13:39:14
mbiyantu dening Yakub

iku mbiyantu nindakake file PDF.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-08-24 13:37:26
Iku ndadekake nindakake PDF supaya gampang dening Ian

Aku \ wis digunakake kanggo dangu. Iku ndadekake nindakake PDF supaya gampang.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-08-21 11:44:26
helper ing gesang kantor dening Lorin

Nyimpen kula wektu ing ngempalaken data. Iku mbantu akèh ing gesang kantor.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-08-21 11:43:13
stabil PDF alat dening Leander

Iku alat PDF stabil sing nganggo uga ing komputer. Jog apik, wong lanang!

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PDF Password Remover

Mbusak Pendhaftaran Proteksi ing PDF Nyalin, editing lan printing, nggawe iku bebas nggunakake file PDF. Mangerteni liyane

Wondershare MePub

Cepet lan gampang kanggo sampeyan nggawe dhewe eBooks epub apik gayane ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare PDFelement

Panjenengan solusi kabeh ing-siji PDF. Nggawe, ngowahi, Ngonversi, annotate, nglindhungi, dados setunggal, watermark, compress, lan mlebu file PDF-standar industri. Mangerteni liyane

Top