Ulasan Product

50 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2013-03-17 21:28:00
banget OCR dening Jocelyn

OCR sawijining bantuan kula njaluk teks saka file PDF basis gambar. kaya iku

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-03-03 21:46:13
Banget PDF kanggo doc rate dening Amelia

Nyoba nindakake saperangan file PDF basis gambar dokumen tembung. Dokumen tembung output sing persis aku \ 'wis samesthine.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-01-20 11:42:34
Wonder lengkap dening Irfan abbas

Aku emg kaya sing .. iku kanggo gampang kanggo nggunakake ... !! IT Ngonversi saben jinis pdf in tembung ... !! aku arep sawetara tema peteng werna ing .. !!! thanku dadi luwih kanggo nyediakake kita ..

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-01-07 05:39:46
Iku \ 's apik nanging ... dening Luigi

Lunak iki banget nanging aku sing paling penting kanggo nindakake mekar format tembung lan Excel kanggo format liyane mbukak kayata odt utawa wong amarga operasi iki nggampangake operasi file submetted ing piranti lunak

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-12-08 12:17:11
Apik banget Software dening Melvin

Aku kudu ngetik ing Karakter Cina kanggo jam sadurunge. Nanging karo PDF Converter Pro. Aku mung kudu kanggo mindhai salinan lan Ngonversi tembung kang nyimpen kula jam wektu kanggo sandi presentation. Kerjane gedhe!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-12-03 20:55:47
Nyoba kaping pindho kanggo ngundhuh paket instalasi dening Evan

Aku \ 'wis nyoba kaping pindho kanggo ngundhuh file Exe. Iku misale jek ukuran berkas Exe punika sethitik gedhe. Saran yen sampeyan arep kanggo ngundhuh paket instalasi tanpa musuhan, sampeyan \ 'd akses luwih apik kanggo jaringan stabil.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-11-26 20:48:42
Wis mbayar versi lengkap, iku katindakake uga dadi dening Cheney

Wis mbayar versi lengkap, kerjane uga dadi. Aku digunakake versi nyoba ngowahi PDF mentas kanggo doc tembung microsoft. Apik tenan! output Tembung doc wis disusun uga, kaya file PDF asli.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-11-20 10:57:12
apik OCR Kombertidor dening Abigail

Iku apik OCR rate. Seneng iku ~ mung request iku bakal kowé please nyepetake kacepetan konversi. ing OCR punika saestu kanthi, nanging kadhangkala njupuk maneh Ngonversi PDFs Scanned dibandhingake karo file PDF native.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-11-13 10:48:30
pinunjul OCR lunak dening Erica

Dibandhingake karo Google Docs lan freeware, siji iki aplikasi OCR pinunjul

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-11-11 18:42:46
PDF Converter Pro dening Jai

Iki Awesome S / W

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PDF Password Remover

Mbusak Pendhaftaran Proteksi ing PDF Nyalin, editing lan printing, nggawe iku bebas nggunakake file PDF. Mangerteni liyane

Wondershare MePub

Cepet lan gampang kanggo sampeyan nggawe dhewe eBooks epub apik gayane ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare PDFelement

Panjenengan solusi kabeh ing-siji PDF. Nggawe, ngowahi, Ngonversi, annotate, nglindhungi, dados setunggal, watermark, compress, lan mlebu file PDF-standar industri. Mangerteni liyane

Top