Ulasan Product

33 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-07-03 16:45:52
app apik kanggo OCR pdf dening Annie

Aku \ 'wis tau katon kuwi alat sing prasaja kanggo OCR PDF ing Mac. Mung obah pilihan OCR banjur sampeyan bisa ngowahi wae PDF mentas kanggo dokumen Kantor

Ana review iki mbiyantu?

YES 5 NO 0
2012-06-26 10:17:00
alat lengkap kanggo ngatur PDFs dening Cathy

Aku iku! Kanggo kula, Wondershare PDF Converter Pro for Mac minangka alat moho kuwoso kanggo kula kanggo ngatur file PDF. Ing karya, Aku digunakake kanggo ngowahi PDF dokumen Microsoft Office lan kaca HTML. Ing saben dina urip, Aku digunakake kanggo ngowahi PDF kanggo epub lan teks kanggo maca ing telpon. Alat becik!

Ana review iki mbiyantu?

YES 4 NO 0
2012-03-19 18:58:56
Wondershare PDF Converter Pro for Mac Review dening S. Poulsen

Minangka pemilik bisnis lan manut pengguna Mac, aku \ 'wis padha nggawe kurban karo kompatibilitas ing sasi. Nanging, karo PDF Converter for Mac, aku bisa proses atusan file, ngimpor kaca-kaca aku kudu, langsung menyang PPT ngendi aku bisa pratinjau menyang klien potensial.

Ana review iki mbiyantu?

YES 4 NO 1
<Prev 1 2 3 4 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PDFelement Kanggo Mac

A PDF alat editing profesional panganggo kanggo nyunting lan Ngonversi PDF mentas karo teknologi-pinggiran leading OCR. Mangerteni liyane

Wondershare PDF Password Remover for Mac

PDF decryption alat-kanggo-Gunakake gampang kanggo mbukak kunci file PDF dilindhungi ing Mac OS X Lion lan Mountain Lion. Mangerteni liyane

Wondershare PDF kanggo Artikel-artikel wonten kanggo Mac NEW

Ngonversi file PDF kanthi editable dokumen iWork Pages makaryakke format asli lan tata becik. Mangerteni liyane

Top