Ulasan Product

33 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-08-28 10:20:28
Inggih Rampung! dening Elliott

Nyoba versi nyoba lan diekspor lan Sabda doc editable. Apik tenan! Uga rampung!

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 1
2012-08-27 11:23:33
app OCR PDF kanggo teks dening Leslie

Iku app PDF profesional OCR PDF kanggo teks editable.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-08-27 11:22:31
paling OCR Kombertidor Leo

Iku paling OCR Kombertidor aku \ 'wis tau digunakake. Tresna iku.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 1
2012-08-24 13:35:41
Thanks! Kerjane uga dadi Langkawi

Matur nuwun, wong lanang! Kerjane uga dadi ing iMac sandi.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-08-24 13:34:47
lack saka fitur nggawe PDF dening Brandon

Kurang fitur nggawe PDF saka Word, Excel, PowerPoint, etc.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-08-08 14:30:11
alat profesional dening Hardy

Iku app profesional kanggo Mac OS X Mountain Lion kanggo OCR mentas PDF kanggo TEXT.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-07-24 09:58:28
banget, kaya iku dening Adeline

Iku app banget kanggo iMac. Seneng iku!

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-07-19 10:10:03
alat milutaken kanggo Mountain Lion dening Norman

Aku \ wis nggolèki mubeng ing Internet, mung golek alat PDF ndhukung Mac OS X Mountain Lion ing wayahe.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 1
2012-07-19 09:51:42
alat milutaken kanggo ngumpulake data dening Oscar

Wondershare PDF Converter Pro, Alat milutaken kanggo ngumpulake data saka loro file PDF native lan mentas.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 1
2012-07-19 09:50:14
Sethitik app gedhe kanggo karya dening Nick

Iku app gedhe sethitik kanggo karya ing kantor. Ing, bisa Ngonversi loro native lan mentas PDF Sabda editable, Excel lan PPT.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
<Prev 1 2 3 4 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PDFelement Kanggo Mac

A PDF alat editing profesional panganggo kanggo nyunting lan Ngonversi PDF mentas karo teknologi-pinggiran leading OCR. Mangerteni liyane

Wondershare PDF Password Remover for Mac

PDF decryption alat-kanggo-Gunakake gampang kanggo mbukak kunci file PDF dilindhungi ing Mac OS X Lion lan Mountain Lion. Mangerteni liyane

Wondershare PDF kanggo Artikel-artikel wonten kanggo Mac NEW

Ngonversi file PDF kanthi editable dokumen iWork Pages makaryakke format asli lan tata becik. Mangerteni liyane

Top