Ulasan Product

105 review
ADD REVIEW YOUR
2014-07-14 21:22:14
ITS Agung dening aj

freezes kaya 5 detik ing Tur saben kaya 30 detik

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-11 19:48:39
Wondershare Video Editor for Mac Review dening joni

apik

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-04 20:13:22
Editing Ergonomic, alat kuat dening chris ng

Apa saka Seneng banget Videoshop kanggo iMovie lan ing kanggo Finalcut Pro, kaya wondershare wis dijupuk bit paling apik lan digabungake wong ing simpe gampang kanggo nggunakake paket. Aku tau sepisan nyawang pandhuan kabeh iku ing panggonan mlebu nalar lan labeled jumbuh kanggo pangguna! Lay metu saka timeline maneh visual prasaja. Iku penting kanggo Wigati nalika video nyunting ing sembarang project, ngendi kesalahane apa kedaden, nemokake wong prioritas tanpa gadhah kanggo mbukak liwat macem-macem menu utawa kaca / file .. wondershare nyeleh iku metu gampang supaya saringan, ngethok teks etc bisa dumunung cepet . mung Quip ing proyèk i arep kanggo ngunci suntingan item tartamtu, kaya audio utawa arepe supaya padha bisa ora sengaja ngrubah kang wis cilik ing sawetara proyèk. Nanging umume sawijining wektu sarwa dhuwit editor. i Highly Rekomendasi wong nyoba metu page.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-06-28 09:38:23
Apik nanging ... dening Jeremy

Aku mesthi bakal menehi rekomendasi editor video iki nanging ana salah utama yen sampeyan ngowahi video menyang berkas .MOV iku ndadekake teks cilik. Yen editor video iki apik tenan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-03-01 19:13:01
editing by amin

kayane editing ana idea gedhe nggawe inchantments kanggo potret lan video

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-11-23 21:58:58
Gedhe alternatif kanggo iMovie dening Cobey

Sawise nggunakake iMovie karo grainy, blocky, sakabeheng metu, asil \ 's pixelated sawise kaca, aku nyoba Video Editor karo asil gedhe. Ekspor video padha kualitas codec sing digunakake kanggo ngimpor clip Panjenengan. (Inang pilihanipun liyane kanggo nggunakake yen sampeyan pengin). Ora mundhut sing aku bisa ngomong. Nice efek khusus, gampang kanggo nggunakake. Output kualitas supaya luwih dhuwur tinimbang iMovie. Gedhe bang Buck.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-11-10 21:21:16
v.good dening udan

vgood eddoitting

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-04-02 23:52:05
Good Video Editing Software dening Sharen

Sunting video karo video apik lan kualitas audio kanggo iPhone.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-04-02 23:50:36
Good video jonner by Asitha

Nanging mbantu kula dados setunggal macem-macem video kanggo nyipta video anyar ing iPhone. Aku seneng. Good!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-04-02 23:48:28
Kelangan editing lan Joiner dening Harsa

Nggabungake video perfectly.And kacepetan cepet, mung nggunakake sawetara menit kanggo 6 dipisahake video

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 4 5 6 7 8 9 10 11 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare AllMyTube for Mac Dianyari

Download video online saka fungsi enggo bareng video 1000+ kaya Youtube, Vimeo utawa Dailymotion ing Mac lan seneng wong ing Go. Mangerteni liyane

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Nggunakake lengkap kothak piranti kabeh ing-siji video iki kanggo ngowahi, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan muter video sembarang ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Creator for Mac

Gampang nggawe DVDs dhewe karo 90+ menu DVD free ing Mac Selengkapnya

Top