Ulasan Product

105 review
ADD REVIEW YOUR
2015-09-25 11:23:02
Good, Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo anyar ing. dening Alan McIntosh

Banget terus antarmuka maju lan nyedhaki gampang kanggo nggunakake. Aku nggunakake piranti lunak iki kanggo proses klip video saka Lukas sandi mlayu cam. Ing bab mung sing aku ora bisa njaluk, iku klip bakal replayed nalika disimpen ing PC. Isa munggah matur "ora bisa nemokake file ilang", kang tegese kabeh file arsip sing ilang kajaba lagi katahan ing kertu SD asli kang tulisan. Aku wis nyoba nggunakake "menu Item Anyar" karo ora akeh luck. Bakal uga becik kanggo duwe fungsi zoom.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-09-25 11:23:02
Good, Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo anyar ing. dening Alan McIntosh

Banget terus antarmuka maju lan nyedhaki gampang kanggo nggunakake. Aku nggunakake piranti lunak iki kanggo proses klip video saka Lukas sandi mlayu cam. Ing bab mung sing aku ora bisa njaluk, iku klip bakal replayed nalika disimpen ing PC. Isa munggah matur "ora bisa nemokake file ilang", kang tegese kabeh file arsip sing ilang kajaba lagi katahan ing kertu SD asli kang tulisan. Aku wis nyoba nggunakake "menu Item Anyar" karo ora akeh luck. Bakal uga becik kanggo duwe fungsi zoom.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-09-24 05:06:49
gampang kanggo nggunakake dening Scott

cantik apik kanggo program dhasar editing - persil saka efek (nggunakake mbokmenawa ora gelem) judhul apik (bakal nggunakake) bisa nyeret lan nyelehake (aku karo music - perlu kanggo ngimpor pics lan gambar) tuku lisensi umur kang ana rega apik banget .

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-09-22 08:50:22
versi free punika saestu sampah wektu dening Kristta

Aku ora nyana versi free langgeng, carane tau nyoba iku, aku nyana bisa kanggo njaluk bantuan ing paling siji video iso digunakke metu saka wektu aku ngginakaken ing. Utawa sampeyan bisa paling nggawe wong manawa nggunakake versi free ngerti bab kasunyatan sing lagi mbuang wektu ing soko ngendi logo bakal napuk ing video supaya ora arep dadi iso digunakke ing. Sneaky Aku ngomong. Aku njaluk iku sing arep wong tuku iku, carane tau warnting ing beggining bakal cocok ..

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-09-19 08:06:45
Wong apik versi free, aku tuku Sam

A nalika ago aku nggunakake iMovie ing macbook, lan nalika aku wanted kanggo lapisan sawetara gambar isih ing klip video aku temen maujud aku ora bisa. Dadi tinimbang ngekspor video kanggo saben gambar pisah, aku nggolèki online kanggo lunak editing video free lan ketemu Filmora dadi cocok. Iku supaya gampang kanggo nggunakake, sing sawise nggawe sawetara video, Aku mutusaké kanggo tuku!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-09-11 11:18:36
NICE dening Filipus

THIS IS MAN NICE

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-08-29 22:05:54
IT temenan mung ONE WORD FOR THIS "PERFECT" dening Marcus

IT pancen apik tenan lan Kabeh babagan IT IS Agung lan AMAZING lan IT uga gampang kanggo nggunakake lan IT gedhe ....... bisa ora ngenteni kanggo miwiti MAKING VIDEOS.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-08-27 08:03:37
Wondershare Filmora kanggo Mac Review dening Jerman

Aku cant njaluk link sing mateni layar !!!!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-08-24 10:36:47
Gedhe alat dening Matt

Japanese kanggo nggunakake, kuat, minangka Komplek minangka sing arep nggawe karo loropaken antarmuka pengguna. Customer service uga gedhe!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-08-20 22:20:39
Pinunjul! dening Jerry

Coba saiki! sampeyan ora bakal kuciwa. Cons: sengit werna putih, kayane antarmuka rodo peteng akeh luwih gampang ing mripate yen arep nggarap Filmora kanggo wektu suwene wektu.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare AllMyTube for Mac Dianyari

Download video online saka fungsi enggo bareng video 1000+ kaya Youtube, Vimeo utawa Dailymotion ing Mac lan seneng wong ing Go. Mangerteni liyane

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Nggunakake lengkap kothak piranti kabeh ing-siji video iki kanggo ngowahi, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan muter video sembarang ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Creator for Mac

Gampang nggawe DVDs dhewe karo 90+ menu DVD free ing Mac Selengkapnya

Top