Ulasan Product

82 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-07-02 18:29:03
Becik kanggo nggawe film 3D! dening afanoftheprogram

Aku digawe film 3D short karo fotoku. Supaya gampang! Matur nuwun kanggo program gedhe.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 1
2012-06-29 12:48:40
Panganggo anyar dening Ray

Aku wis digunakake saperangan program Muter gambar lan duwe ora ana wis kabeh fitur sing aku arep. Wndwershare ora bab 95% saiki. Nginggilaken bisa nambah liyane.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 2
2012-06-29 09:49:28
Bisa nambah video? dening veracona

Aku ngeweruhi sing program bisa nggawe slideshow foto lan slideshow video, aku \ 'd kaya ngerti: bisa nambah potret lan video kanggo nggawe nuduhake? Yèn mangkono, aku \ 'bakal tuku.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 7
2012-06-29 09:46:44
Geek sampeyan! Miturut Ladonna

Piranti lunak dadi apik tenan! Japanese nggunakake.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 1
2012-06-27 17:03:00
Iku \ 's gedhe! dening Zoe

Program punika cute aku saiki bisa ngreksa foto ing DVDs. Aku njupuk potret supaya akeh sing ana Bunch of photos ing laptop. Iku misale jek kaya aku bisa nggawe sawetara film 3D karo fotoku?

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 1
2012-06-26 19:23:53
Program nggantheng! dening Kadin23

Aku saiki bisa gampang nggawe slideshow lan diobong kanggo DVD! Kowé mbebasake spasi ing komputer. Thanx.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 1
2012-06-26 19:20:41
Mbiyantu dening Elbert

Matur nuwun wong lanang! Aku digawe sawetara gelaran foto kang fascinate sandi klien.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 1
2012-04-18 06:32:43
Ease saka nggunakake / Pinter nambah-in / Pemanen pics + Vid + music / Nilai Agung. dening Lukas Ragg

A prasaja tenan becik slideshow DVD Site. Antarmuka gampang digarap & wis sawetara tambahan ing opsi + numpuki music pinter nalika tetep soundtrack asli & sampeyan bisa gabungke foto karo video. SOLD! :)

Ana review iki mbiyantu?

YES 8 NO 8
2012-04-14 14:06:46
Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe Review dening Ana

Mung apa i needed

Ana review iki mbiyantu?

YES 5 NO 4
2012-03-15 23:03:04
DVD Geser show Site deluxe Sandy

Aku nyoba lan tuku iku. Iku \ 's gedhe. Aku \ 'wis wis looking for kaya iki kanggo nggawe slide karo gambar lan musik kanggo kulawarga. Aku iku

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 4
<Prev 3 4 5 6 7 8 9 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top