Ulasan Product

82 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-07-30 17:50:20
prasetel optimized kanggo ipad sandi dening Big Drew

iku \ 's kuwi alat apik tenan aku \' bakal nggunakake aplikasi iku selawase!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-07-24 09:50:39
siap-kanggo-pigunakna Cithakan, apik tenan! dening Jolin P

Aku bisa langsung ngimpor foto menyang program kanggo nggawe slideshow, mung kanggo milih template siap-kanggo-nggunakake! Sing \ 's apik tenan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-07-23 17:53:37
Program gedhe! dening ykroer1986

Produk iki wis kabeh sing bisa nyuwun ing slideshow lunak. nambah foto, video, music, efek foto, arepe, teks, lan liyane. Iku \ 's sange!

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-23 17:47:25
Photo tampilan Muter lan editing by ZOZPE

Aku sante kompilasi foto banjur geser gambar dhewe, karo music ditambahaké. Nice Wondershare

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-23 16:29:34
Sembarang Info Update utawa Support dening KK

Sembarang fitur nganyari utawa efek kanggo panuku sadurunge nganyari program

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-07-12 10:27:54
nyengsemaken dening Hillary035

Minangka saben saiki aku wis ora ketemu kerugian wae! Seneng iku.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-07-10 22:25:33
Cepet lan gampang! dening nonan467

Iku \ 's cukup prasaja cepet kanggo ngobong slideshow kanggo DVD!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-07-08 21:33:26
Iku pantes dhuwit dening Alan Golden

Cukup becik kanggo nggawe video nggunakake foto.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 4
2012-07-04 09:15:31
Mripat Keno dening Ashly

Nice program. Antarmuka intuisi lan template ayu tenan kanggo nambah pengalaman. Photos bisa nguripake menyang slideshow kaget apik.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 1
2012-07-03 15:25:35
Banget lunak dening Rajeev Batham

Aku wis musna kanggo kashmir lan dijupuk akeh foto, lan kabeh membesrs kulawarga ngomong kula kanggo nggawe slide foto banjur i nelusuri lan i nemokake lunak iki lan nggawe slideshow

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 1
<Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top