Ulasan Product

82 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-11-26 14:44:26
Mung dituku sawise nggunakake versi nyoba dening Jim Cottingham

Lunak banget nyengsemaken. Digawé saperangan nuduhake Muter (siji karo 80 gambar lan liyane karo 1500 gambar) nalika nggunakake versi nyoba. Kabeh sing viewed kasil (liwat DVD ing TV) padha cukup kesengsem. Sadurunge aku wis sawetara slideshow lunak diregani luwih sing Panjenengan ora \ 't miwiti kanggo mbandhingaké karo prodhuk iki. Mriksa metu liwat free download kanggo versi nyoba - Sampeyan menang \ 't bakal nuwun!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-10-31 06:01:54
Fantastic lan nyenengake banget! dening Sharon Marshall

Program iki Fantastic - opsi gedhe, asil gedhe, sanajan siji isn '\ t durung menowo karo. Program aku \ 'wis digunakake kanggo sawetara taun metu Performing fungsi iku wis mesthi rampung, tengen ing mburi slideshow, lan rong minggu mengko aku isih Surgo \' t wis jawaban saka tech support sing. Dadi, sing sijine kula ing rush kanggo njaluk program anyar lan miwiti maneh (nyoba rampung DVDs liburan sadurunge riko kanggo kulawarga jaban rangkah). Nah, saiki aku \ 'm banget bungah aku tau krungu saka perusahaan sadurungé, minangka program iki taun cahya ahead ing keluwesan lan opsi lan kualitas Gambar DVD. Plus, nalika aku takon, aku wis asil ing mere menit. Aku bisa \ 't ngenteni nganti aku ngerti program uga, kaya aku \' wis padha banget asil mung bumbling bebarengan.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-10-30 09:38:44
LOVE sing dening Najam1174

Piranti lunak iki bantuan kula minangka akeh kaya aku arep. i miwiti bisnis karo lan saiki aku iki wong piyambak ing werna sandi sing nggawe paling Muter gambar lan film editor, tenan aku paling populer ing wilayah. thanks woundershare.

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 2
2012-10-13 09:33:19
THE BEST dening kenneth Whittaker

Wah aku kudu ngomong program iki minangka wis slide The, lan supaya pangguna-loropaken. Aku wis digunakake program iki kanggo liwat taun * lan boten kagungan masalah durung. Aku mung purchesed komputer anyar lan pemikiran piye carane kanggo njaluk iku ing komputer anyar. Aku Dèkné-sering dipun kirim WONDERSHARE, lan ing siji dina wis versi paling anyar 6..1.11 dikirim menyang kula. Gedhe kanggo nindakake bisnis karo sampeyan. Aku pengin sampeyan pawarta paling apik, amarga sing paling. K.WHITTAKER

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-10-06 16:27:21
Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe Review dening francis Edwards

Aku ketemu iki dadi produk apik, gampang banget kanggo nggunakake. Aku wis rampung sawetara dvds Fantastic kanggo wong. Yen duwe masalah tim bali munggah tansah ana kanggo mbantu. Supaya thanks kanggo wong-wong mau.

Ana review iki mbiyantu?

YES 8 NO 3
2012-09-27 15:11:30
Banget! dening Daniel

Iki minangka piranti lunak banget lan keren lan gampang kanggo profesionalisme wae anak 11 taun uga bisa nggunakake. cara sing gampang lan pinter nggawe gambar profesional. Cheers Up! kanggo DVD Slideshow Builder Deluxe lan Wondershare.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 3
2012-09-26 16:21:01
Saestu pleased karo tuku sandi dening Terri Lyndon

Aku rawa karo tindakan technical - lan Maksudku rawa !! Nanging, lunak iki supaya pangguna-loropaken, malah aku bisa operate lan hey prèsto, super DVD digawe saka fotoku. Aku tresna kabeh Gadgets lan gismos kanggo nggawe DVD profesional looking - music tambahan, ing noto beda lan designs, apik tenan. Matur nuwun uga kanggo dhukungan sak nyoba lan sawise tuku - sing padha banget sabar - marang kowe: Aku iki hopleess, nanging kita tak ana ing mburi !!

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-09-14 15:23:27
Sawise Tuku dening Nauman

Thanks lunak becik

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 1
2012-09-13 12:44:04
Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe Review dening Iin

thanks n gati paling

Ana review iki mbiyantu?

YES 5 NO 2
2012-09-12 01:36:35
Thanks eiman dening khoshsirat

Thanks

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 3
<Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top