Ulasan Product

82 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2015-05-23 06:48:55
Best / gampang! dening Valerie A

Aku nyoba 2 kaping kanggo nggawe slide kanggo sandi katelu wadon lulusan. Pisanan ing piranti lunak ing asil elek-komputer. Sabanjure ing liyane "free" site, wis tuku mikropon khusus kanggo $ 69 kanggo njaluk musik teka tengen bener, lan iku angel kanggo njaluk bantuan kanggo awal slideshow ... ora soko sing arep menehi hasil karo nalika sampeyan duwe tamu teka kanggo nonton. Aku sabanjuré ditemokaké wondershare ... banget gampang! Gampang kanggo nambah gambar, gampang kanggo nyelehake music kanggo slide, efek khusus padha ditambahake kanthi otomatis, kang padha gampang kanggo ngganti metu lan ngatur ... slideshow The tau !!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-28 23:57:32
Sampeyan wong lanang sing paling dening Agisto

Aku seneng nggunakake program iki, thanks wong lanang

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-09 09:45:36
tresna iku supaya becik <2 matur nuwun dening Mei Flores L. Escobido

<3 <3 <3 muaaahhh tresna ..

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-10-27 23:33:37
foto Muter gambar dening rednaxela Lanuza

uga, apik sawijining! thanks a lot lan iku bantuan gedhe kanggo kula!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-09-24 09:34:05
great by Nyempu Karmue-Hal

proyek gedhe !!!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-08-16 08:15:39
Banget dening Eda

Wondershare Slideshow DVD wis mbantu kula kathah ing nggawe film dhewe. wis animasi sange. Aku pancene tresna program iki lan aku bisa ngomong i dadi ketagihan menyang amarga aku nggawe film dhewe supaya kerep kanthi nggunakake program iki. Kula tulus wishes Eda. :)

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-26 23:59:14
Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe Review dening soewinoo

saka video apik saben dina

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-23 16:52:31
DVD Slideshow, Perfect lan Apik !!! dening Lucineia Costa

Apik, kabeh ing salah siji produk, Sugeng, prodhuk mung lengkap ninggalake boten kang dikarepake. Aku ngarep-arep kanggo melu lan menang lisensi, amarga saiki aku mung tuku produk kene alon amarga ora duwe akeh mréntahaké. Nanging aku bakal temtunipun bakal bisa ndarbeni produk padha kokkarepaké. Sugeng !!!! Lucineia

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-07-08 00:26:21
Banget! dening marlina

Aku wis looking for lunak kaya iki kanggo abad !!! Best DVD slideshow Site tau! Aku bakal reccomend iki kanggo kanca-kanca

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-06-26 14:35:10
DVD Wondershare dening Brad

Program iki apik tenan. tuku pirang-pirang taun kepungkur lan wis digunakake kathah. wong support jenis lan ngerti sing dibutuhake.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Creator NEW

Diobong video, audios lan gambar menyang nggawe DVDs karo bantuan gampang kanggo nggunakake nanging kuat nitahake DVD iki. DVD Creator Saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora

Cut, suntingan, dados setunggal, lan motong klip. Nambah musik banjur teks. Aplikasi efek khusus. Njaluk film profesional-looking ing menit. Mangerteni liyane

Top