Ulasan Product

144 review
ADD REVIEW YOUR
2012-09-11 15:48:34
salam dening Navid

sing apik banget

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 1
2012-09-10 05:56:20
Iku digawe sandi dina dening Jean-Pierre Fortin

Aku tuku sing hard disk drive. Dening Laka, i ilang kabeh potret lan pdf sandi. Aku \ 'wis dipikir liwat internet lan padha ngisi liwat 400 $ kanggo karya. Aku lunga menyang nyimpen search utama kanggo njaluk bantuan lan padha ngandika. ora kita bisa \ 't Aku dadi duwe pengarep-arep sing supaya asside sing. Bubar aku mutusaké kanggo dening soko karo cie lan padha pasang iklan prodhuk iki. Mutusaké kanggo nyoba. Aku tak everething bali. Matur nuwun ingkang sanget. Produk apik ora larang banget. Perawatan punika dawa nanging worth iku. +++++ A customer pancene seneng.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-08-26 15:29:18
Good Software by KEYUR

Sawijining piranti lunak apik, nanging mung Agung bisa ngetokake iki file amba aku wis ketemu sawetara wong sing rusak. Major Data wis mbalekake.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 1
2012-08-13 10:40:25
software banget paling dening Shafiqul

iku piranti lunak banget paling sing saben siji bisa ngakses lan nggunakake aplikasi iku.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-08-11 01:47:12
Bisa Great dening Joy

Tak kabeh kita gambar maneh sawise ngreset telpon kita sel lan ora informed sing bakal ngilangke kertu SD. Supaya Happy. Wis tuku Recovery tanggal iku bisa carane padha ngendi disimpen ngendi minangka salah siji foto mung ngangkat munggah JPG

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 2
2012-08-09 03:42:35
Pendhaftaran mahasiswa format flash drive kang dening RafaelFigueroaPhotog

Aku mahasiswa ing kelas lan format flash drive kang. Boy, iki banjur ngalami ajuring! Maksudku, kang tau digawe apa munggah, lampu kilat drive ana kabeh kang padha. Nalika ibuné ketemu metu, dheweke meh sesambat. Aku marang wong-wong mau ora padha sumelang, aku bisa bantuan. Aku langsung nindakake riset lan ketemu WonderShare \ 's lunak review Recovery mbuktekaken positif, supaya nggawe crita dawa cendhak, ora mung iku digawa bali kabeh file penting kang ilang, nanging malah kang dibuwang file uga. Aku \ 'm kesengsem ... Aku durung diwenehi kabar kanggo wong-wong mau aku ngatur kanggo nggawa bali file kang. Aku mung ngerti sing relief sing, iku relief lan ngucapke matur nuwun wis rampung iki nggunakake piranti lunak Data Recovery.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
2012-08-08 09:36:58
kerjane apik dening Veronica

Aku diundhuh sentosa, lan tumindak becik. Aku \ 'bakal tuku. Thanks.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-08-02 11:05:31
waras kontak déning Hassan

Iku \ 'bakal luwih apik yen aku bisa waras kontak saka kertu.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-08-01 04:11:19
Sempurno dening Gary Peck

Piranti lunak iki mbalekake luwih saka Aku mbayangno, saka hard drive sing iki mesthi pinasthi. Saving pancen urip!

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-07-26 13:59:14
durung bantuan kula dening Jlokouno

thanks akèh iki iya bantuan kula

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
<Prev 8 9 10 11 12 13 14 15 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Photo Recovery

A alat profesional khusus sing dirancang kanggo waras foto, video lan file audio saka piranti panyimpenan. Mangerteni liyane

Wondershare 1-Click PC Care

Nyepetake PC, ndandani masalah PC lan njaluk free kang dadi kasengsarane dealing karo PC alon. Mangerteni liyane

Wondershare PowerSuite Golden 2012 NEW

Boot munggah PC, ngoptimalake kinerja Windows kanggo nelpon munggah, nglindhungi privasi, and so on. Mangerteni liyane

Top