Ulasan Product

144 review
ADD REVIEW YOUR
2012-11-24 22:01:02
Data Waras dening waseemkha Mayo

Mbalek data

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2012-11-12 21:03:38
Sing paling terkenal lan universal produk aku tau ​​digunakake! dening Ruth Martin

Bubar komputer tak rusak karo virus, iku froze ing Aku, lan Aku ana Tukang nompo apa-apa ing. Aku nekat kanggo njaluk waras kuwi ing. Aku digunakake bojomu komputer \ 's kanggo nelusuri solusi online. Aku ketemu Wondershare Data Recovery. Kabeh aku bisa ngomong, lho apik. Aku bisa kanggo njaluk kabeh maneh. Thanks dadi luwih Wondershare!

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-11-11 06:43:42
Omg lifesaver dening Bryan Truithwaite

Piranti lunak iki banget prasaja kanggo nggunakake - malah kanggo buta tech komputer kaya aku. Aku ilang website sawise Webhost sandi ngaco munggah lan aku ora \ 't tetep serep ing desktop. Aku wis dibusak lan months ago. Aku malah disuntak Daur-ulang bin sandi. Nanging sawise masang program iki lan nggunakake, ing kono iku aku tak website bali :)

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-11-04 08:33:27
waras video clip pratayang saka format telpon dening Freddie

Telpon ana format sawise aku digawe ngrekam video ing 02/08/2012 aku kudu njaluk maneh

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 0
2012-11-02 22:07:18
Disimpen My Life dening Steve Roddam

Dening adoh sing paling gampang kanggo nggunakake. Aku format data drive 3TB ngemot liwat 10 taun potret lan liwat 80,000 file musik plus umur dokumen. Bojoku kaancam bakal punah, kanggo matèni Aku liwat foto. LOL Matur nuwun kanggo nyimpen kula. Produk lan nilai ECELLENT !!! Padha ngandela marang Aku, Aku ana mangu-mangu. Ora maneh.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-10-30 19:19:14
NICE by KARTHI

Gampang waras DATA rusak

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-10-22 10:14:56
Iki soo AH-MAH-zing !!! dening Sang Prabu Dawud SW

Iki soo AH-MAH-zing !!! kerjane! Thanks soo akeh!

Ana review iki mbiyantu?

YES 2 NO 1
2012-10-12 09:21:39
OMG, iki Awesome dening popularitas

OMG, iki apik tenan. Aku mamang ing kawitan nanging njupuk file sandi. Matur nuwun

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-10-10 21:12:52
Data Recovery dening noldi

Iku excelent

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 1
2012-09-24 18:22:02
Iki gedhe! dening tmhk

Iki gedhe! Aku bisa kanggo nompo dokumen paling penting! Matur nuwun !!!!

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
<Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Photo Recovery

A alat profesional khusus sing dirancang kanggo waras foto, video lan file audio saka piranti panyimpenan. Mangerteni liyane

Wondershare 1-Click PC Care

Nyepetake PC, ndandani masalah PC lan njaluk free kang dadi kasengsarane dealing karo PC alon. Mangerteni liyane

Wondershare PowerSuite Golden 2012 NEW

Boot munggah PC, ngoptimalake kinerja Windows kanggo nelpon munggah, nglindhungi privasi, and so on. Mangerteni liyane

Top