Ulasan Product

52 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-05-12 19:28:58
matur nuwun dening Richard Grant

supaya aku duwe deadline kanggo gary esuk rampung mati sawetara grafis kanggo film lan aku ujar dibusak 15gig file sumber mati drive sandi. klien metu saka kutha kanggo akhir minggu aku wis ora cara ngganti file, supaya i \ 'm lungguh ing negara kejut pemikiran 1. carane aku i arep marang klien i wis \' ilang \ 'file , lan 2. carane aku iki arep kudu bisa kabeh wengi gary wengi njaluk karya rampung. aku \ 'm mikir apa sing kemungkinan kula mbalek file, aku nggoleki web nunggu \' iku \ 's ok sing disimpen ing wektu mesin \' ... kaya i nggunakake ... lan apa kowe ngerti wondershare njedhul munggah karo nyoba gratis sing nemu aku kabeh file bali nyimpen siji - kang i \ 'm isih mindhai sapunika. kenek tuku, regane pricey nanging rampung munggah njupuk kula file bali lan milujengaken Wirang lan wiwitan ngepenakke kanggo sabanjuré minggu.

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 5
2012-03-19 19:02:53
Wondershare Data Recovery for Mac Review dening Kelly C.

Ora mung durung Data Recovery for Mac nggawa kabeh dokumen lan media sandi bali urip sawise mandheg paling anyar, aku bisa kanggo mindhai iTunes waras ton saka foto lan teks aku \ 'd nyelarasake saka iPhone tanpa sadhar. Proyek apik tenan!

Ana review iki mbiyantu?

YES 4 NO 3
<Prev 1 2 3 4 5 6 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Data Recovery

Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung. Mangerteni liyane

Wondershare Photo Recovery

A alat profesional khusus sing dirancang kanggo waras foto, video lan file audio saka piranti panyimpenan. Mangerteni liyane

Wondershare Photo Recovery for Mac

Waras foto, video lan file audio saka Mac lan piranti penyimpenan sing bisa dipindah liyane. Mangerteni liyane

Top