Ulasan Product

52 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2012-07-23 09:43:45
lho dening Egirl_us

Yo. Aku nyoba lan makarya. Thanks bgt.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-19 09:58:04
OMG! Matur nuwun! dening Tsoi-Chi

OMG! Matur nuwun! Iku \ 's dadi apik, lan kerjane banget! :) Many Thanks maneh !!

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-19 09:52:21
Dianggo sampurna :) dening Molerbinladin

Dianggo sampurna :) Tuku iki Recovery data enggal, banget Program :) Matur nuwun kanggo iki!

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-19 09:50:50
GOOD Samantha

Pangguna \ 'loropaken antarmuka.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-18 10:37:54
Gedhe app dening Brettheenan

Iku app gedhe ....... Hats mati kanggo wong sing digawe piranti lunak iki ..... thanks ... lunak iki apik tenan lan kerjane banget nggoleki ...

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-17 13:51:12
Thankyou! dening Janice

Thankyou !!! pungkasanipun soko sing dianggo!

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-16 10:39:02
Apik tenan! dening Prem 123gh

Sing apik tenan !!!! Matur nuwun !!! Iki makarya sampurna.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-10 23:02:41
Wow dening SJ

Aku wouldn \ 't bakal nulis review, biasane, nanging aku mung cedhak-ilang iku amarga spreadsheet aku wis dianyari kanggo 8 jam wingi iki mung ora mlaku gawe serep ing komputer senadyan sawetara nyimpen lan ana tandha sing wasn \' t disimpen nalika aku ditutup document munggah (lan ngirim \ 'wis wis sink \' ed kanggo Dropbox). Aku ora \ 't pracaya iku bakal bisa, nanging aku maneh !!! Desahan ageng relief.

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-10 09:58:55
Kuat dening Alex

Aku kabeh fungsi lunak iki Recovery. Iku \ 's tenan siji kuat!

Ana review iki mbiyantu?

YES 1 NO 0
2012-07-03 14:13:16
Gedhe! dening Karen

Aku sengaja dibusak kabeh dokumen saka sampah ing macbook sandi sore iki. Sawise panicking kanggo jam utawa supaya aku miwiti \ 'googling \' cara kanggo waras dokumen ilang. Aku teka tengen program iki sak search google lan njupuk risiko mbayar kanggo piranti lunak wus iku makarya. Iku uga worth dhuwit !! Aku saiki wis mbalekake kabeh file lan Aku ora \ 't bakal bahagia !!

Ana review iki mbiyantu?

YES 3 NO 0
<Prev 1 2 3 4 5 6 Sabanjure

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Data Recovery

Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung. Mangerteni liyane

Wondershare Photo Recovery

A alat profesional khusus sing dirancang kanggo waras foto, video lan file audio saka piranti panyimpenan. Mangerteni liyane

Wondershare Photo Recovery for Mac

Waras foto, video lan file audio saka Mac lan piranti penyimpenan sing bisa dipindah liyane. Mangerteni liyane

Top