Ulasan Product

18 Ulasan
ADD REVIEW YOUR
2015-04-27 11:57:18
Apik banget dening Nicke

Pancen app paling apik kanggo ngrekam musik kanggo Kayata

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-26 17:46:30
Searching for Taun dening Dakota Anderson

Aku wis nggoleki taun kanggo produk kaya iki .. WonderShare ora tengen. Rampung worth dhuwit.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-18 09:59:20
mac allmymusic dening Dale Ryan

Iki produk Fantastic, supaya gampang kanggo nggunakake, sawetara klik lan ngrekam musik saka Spotify, YouTube etc, ngowahi iku mp3 tanpa campur tangan mburi lan nambah info song lan kriya album. Banjur bisa nambah kanggo piranti apa wae, gedhe layanan customer. sarwa

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2015-04-04 09:11:43
Awesome app - menehi saran! Edwin Ang

Uga dianggo, minangka prajanji!

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-10-08 15:48:43
Tresna App iki dening William Haney

Aku wis aplikasi iki cukup kanggo sawetara wektu, nanging ora temen maujud aku bisa, saliyane kanggo njupuk music, aku bisa ngobong music hak saka ing app. Carane gampang iku bisa dadi? Gampang banget. Worth dhuwit.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-05-21 23:36:54
Gedhe App. Worth iku! dening Manoranjan

Japanese. Pangguna-loropaken. Entheng. Klik RECORD lan lali. Yen mung ana audio, ngrekam. Yen ora, mandheg lan pamisahan audio direkam menyang trek. Kualitas ngrekam lossless ing MP3 (* .mp3), M4A (* .m4a); 44100Hz; 256kbps, 320kbps. Ngenali lagu lan njaluk Info music. Tag Editing, Seret lan Selehake CD Burning lan liyane. Ngrekam music free Unlimited, liwat 500 Radio Stations, YouTube, Pandora, Yahoo Music, etc Rekomendasi iku.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-03-08 18:31:25
jawaban dening KGB

Iki dicokot gedhe lunak sing aku bakal ilang tanpa, nemokake music nyamarke sing ora bisa dituku lan ngrekam iku jawaban kanggo kula. Malah nalika iku bisa \ 't ngenali artis, trek lan album sampeyan bisa kanthi gampang ngowahi informasi. Mung sarwa, kabeh babagan kerjane lan uga dianggo

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2014-01-16 08:41:15
Kerjane! dening Mark

Program kerjane minangka dipunbewarakken, lan ora proyek gedhe. Iku bakal becik kanggo duwe 320 Kbps support, nanging aku Highly Rekomendasi app iki.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-12-11 17:36:56
Mangga, Mangga, Pah-lease Tambah 320kbps Support dening Antonio

Supaya adoh kabeh iku rampung --as advertised-- tanpa alangan. Iku bakal 5 stars nanging ora ana pilihan tenan ngatur file outputted - sampel tingkat, format etc. \ 's banget dhasar ing gati. Yen sampeyan bisa nambah opsi liyane linuwih kanggo output file (kaya ing program liyane) sing bakal gedhe - limang lintang! Nanging mangga, cantik please, ing paling banget kalebu pilihan kanggo ngrekam ing 320kbps - Aku \ 'm beggin ya! Sawijining bab mung sing nolak kula saka ngusulake iki kanggo kanca-kanca. Thanks.

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
2013-12-10 21:11:35
Kok ora pilihan kanggo 320 kbps Mp3? dening Antonio

Kabeh tumindak minangka dipunbewarakken. Program prasaja nggunakake. Nanging aku mung bisa \ 't ngerti sebabe ana pilihan kanggo ngatur setelan ngrekam. Paling ora menehi kita pilihan kanggo 320 kbps Mp3 \ 's please! Produk kanggo ripping Mp3s saka video wis pilihan. Aku manawa pangarep-arep iki wis arep dadi ing nganyari mangsa ...

Ana review iki mbiyantu?

YES 0 NO 0
Prev 1 2 Next

Apa PILIH WONDERSHARE?

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare AllMyTube for Mac Dianyari

Download video online saka fungsi enggo bareng video 1000+ kaya Youtube, Vimeo utawa Dailymotion ing Mac lan seneng wong ing Go. Mangerteni liyane

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Nggunakake lengkap kothak piranti kabeh ing-siji video iki kanggo ngowahi, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan muter video sembarang ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare Video Converter Pro for Mac

Ngonversi video kanggo macem-macem format kanggo muter maneh luwih trep ing pemain beda karo ease. Mangerteni liyane

Top