Requirements sistem

  • Didhukung OS: Mac OS X 10.6, 10.7 utawa 10.8 Gunung singa
  • Prosesor:> prosesor Intel 1GHz utawa ndhuwur
  • RAM: Ing paling 512M RAM fisik

Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Nggunakake lengkap kothak piranti kabeh ing-siji video iki kanggo ngowahi, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan muter video sembarang ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare Filmora kanggo Mac

Kabeh ing-siji kuat, seneng-seneng lan gampang editor video ngarep kanggo Mac kanggo output proyèk kualitas. Mangerteni liyane

Wondershare DVD Creator for Mac

Gampang nggawe DVDs dhewe karo 90+ menu DVD free ing Mac Selengkapnya

Top