Requirements sistem

  • Didhukung OS : Windows 2003 / XP / Vista / Windows 7 / Windows 8
  • Prosesor :> 750MHz Intel utawa AMD CPU
  • RAM : 256 MB utawa ndhuwur
  • Disk Space : 100 MB utawa papan liyane hard disk free

Didhukung Input & Output

Mula Input didhukung
SD Video AVI, DV, wong edan, FLV, MP4, m4v, 3GP, 3G2, MOV, MPG, MPEG, KABIYESI, DAT, TP, WMV, Amandeep singh Mani singh, DVR-MS, Mod, TOD, RM, RMVB (nalika RealPlayer diinstal)
HD Video HD AVI (VC-1, MPEG-4), MTS / M2TS / TS / TRP (AVCHD H.264, VC-1, MPEG-2 HD), HD WMV (VC-1, WMV HD), HD MKV (H .264), HD MOV (H.264), HD MPG (MPEG-2 HD), HD MP4 (H.264)
Mula Audio AAC, AC3, APE, AIF, AIFF, AMR, AU, FLAC, m3u, M4A, MKA, MPa, MP2, MP3, OGG, RA, RAM, Monggo, WMA
Gambar Mula BMP (* .bmp; * rel;.. * Dib), JPEG (* jpg;. * Jpeg;.), PNG (* png.), TIFF (* tif;.. * Tiff), GIF (* gif. ), ICO
Mula Output didhukung
DVD DVD Disc, folder DVD, file ISO image, DVD9 lan DVD5
 

 

 


Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate

Luwih akeh tinimbang rate a -. Convert, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan nonton ing luwih saka 150 format Selengkapnya

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Piranti lunak pokok kanggo nenun foto lan klip video menyang DVD slideshow nggumunke lan bareng karo kanca-kanca. DVD Slideshow Site saiki kebak kompatibel karo Windows 10. Mangerteni liyane

Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe

Edo lampu kilat slideshow kabeh-ing-siji kanggo nggawe galeri foto sange kanggo nuduhake ing blog utawa akun sosial. Mangerteni liyane

Top