Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > undelete Cathetan iPhone 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S / 4 / 3GS

Cathetan undelete ing iPhone 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S / 4 / 3GS

Sampeyan bisa mbatalaké pambusakan cathetan ing iPhone 6S / 6S Plus / 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S / 4?

Ing komputer, nalika kita salah mbusak soko, kita bisa batalaken kanthi mulihake saka Trash utawa Daur-ulang bin. Babagan carane ing iPhone? Bisa kita uga soko undelete kaya cathetan, nalika kita wrongly mbusak mau? Ana sampah utawa Daur-ulang bin. Supaya kita ora bisa batalaken iku kita apa ing komputer, nanging ana cara liya.

Umumé cathetan sing isih ana ing wayahe nalika sampeyan wong dibusak, kajaba sing nulis persil saka data anyar ing iPhone kanggo Panganggoan wong. Empu, ngene luwih daya mati iPhone utawa nyetel menyang mode pesawat, supaya sampeyan bisa njaluk kasempatan luwih kanggo undelete cathetan ing iPhone. Kanggo nindakake, sampeyan perlu cathetan iPhone mbatalaké pambusakan alat ing kawitan. Ora duwe? Kok ora nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows)? Loro-lorone 100% aman lan efektif kanggo sampeyan undelete cathetan ing iPhone 6S Plus / 6S / 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S / 4 / 3GS.

Download versi nyoba gratis ngisor iki kanggo duwe nyoba for free.

Download Win Version Download Mac Version

Undelete iPhone cathetan ing 3 langkah

Sabanjure, ayo kang nyoba kanggo undelete iPhone cathetan karo Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac) (iOS9 didhukung). Yen sampeyan pangguna Windows, sampeyan uga bisa njupuk langkah padha karo versi Windows program.

Langkah 1. Milih mode Recovery

Kanggo miwiti, milih mode Recovery kene: Waras saka iOS piranti, sing ngijini sampeyan kanggo langsung cepet iPhone kanggo undelete cathetan. Banjur nyambung iPhone komputer.

Yen sampeyan nggunakake iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 5 utawa iPhone 4S:

can you undelete notes iphone 

Yen sampeyan nggunakake iPhone 4 utawa iPhone 3GS:

can you undelete notes iphone 

Langkah 2. Cepet iPhone

Mung minangka jendhela nuduhake ndhuwur, iPhone 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S pangguna bisa mung klik tombol Start kanggo mindhai iPhone. Nalika iPhone 4 kedhaftar / 3GS kudu njaluk menyang mode mindhai ing kawitan. Sampeyan bisa tindakake gambaran ing jendhela program utawa dhaftar ngisor iki kanggo nindakake iku:

  1. Terus iPhone lan klik tombol Mulai.
  2. Pencet Power lan tombol Ngarep bebarengan kanggo 10 detik.
  3. Sawise 10 detik, nerbitaké tombol daya, nanging tetep nyekeli Ngarep kanggo liyane 15 detik.

Banjur Dr.Fone kanggo piranti lunak iOS bakal mindai iPhone dhewe sawise sampeyan njaluk menyang mode mindhai.

how to undelete iphone notes 

Langkah 3. Preview lan undelete cathetan saka iPhone

Bener sampeyan bisa miwiti kanggo pratinjau data mentas nalika scan ing proses. Ing sisih kiwa, ana kategori data ditemokaké ing iPhone. Klik Cathetan pratinjau rincian. Dipriksa sing arep lan klik Waras kanggo nyimpen ing komputer. Saiki, cathetan iPhone sing dibusak.

undelete notes iphone 4 

Wigati: Data ditemokake kene kalebu data dibusak lan sing isih ing iPhone. Yen sampeyan mung arep gedhe-gedhe dibusak, sampeyan bisa misahake kanthi nggunakake tombol geser ing ndhuwur: Mung nampilake item dibusak.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

Artikel

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top