Kabeh TOPICS

+

iPhone Bookmark Recovery: Carane Waras Deleted Tetenger ing iPhone

Bisa nompo tetenger Safari dibusak ing iPhone?

Panjenengan sopo wae ngerti carane nompo tetenger Safari aku dibusak ing iPhone? Aku bubar dibusak folder tetenger saka iPhone sing sing akeh, akeh tetenger. Iku ana apa cara kanggo waras, utawa aku metu saka luck awit aku durung duwe file serep digawe? Thanks.

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS ngijini sampeyan nindakake ing cara prasaja karo mung telung klik. Dipriksa iku ing ngisor iki.

Wondershare IPhone Bookmark Recovery

Waras tetenger dibusak saka iPhone 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS

Waras tetenger dibusak dening langsung mindhai iPhone.
Extract serep iTunes / iCloud nompo tetenger kanggo iPhone.
Kejabi iPhone, uga ndhukung kabeh iPads lan iPod 5/4.
Versi nyoba gratis ngijini sampeyan pratinjau kabeh data dibalekake sadurunge Recovery.
wong wis diundhuh
Piranti didhukung Data kasedhiya kanggo waras
  • iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS; iOS 9/8/7/6 didhukung
  • iPad Air, mini iPad karo retina tampilan, iPad mini, iPad karo retina tampilan, anyar iPad, iPad 2, iPad 1
  • iPod 5, iPod 4
  • Isi teks (8 jinis): Kontak, Pesen (SMS, iMessages & MMS, kalebu Emoji), No. Sajarah, Calendar, Cathetan, obrolan WhatsApp, Pangeling, Safari tetenger
  • Isi media (7 jinis): Roll kamera (Photo & Video), Photo Library, Foto Stream, lampiran pesen, memos Voice, Pesen Swara, lampiran Tampilan
  • Tampilan obrolan / lampiran lan Pesen Swara saiki sing mung didhukung dening versi Mac.

Waras saka iPhone

Waras liwat iTunes

Preview lan Waras

Carane waras tetenger iPhone

Sabanjure, ayo kang nginstal Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ing komputer lan nggunakake aplikasi iku kanggo waras tetenger iPhone ing langkah-langkah bebarengan. Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan uga bisa njupuk langkah padha minangka nderek.

Langkah 1. Bukak program

Nyambungake iPhone komputer, miwiti program lan sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka nderek. Ana rong mode Recovery kanggo pilihan: Waras saka iOS Piranti lan Waras saka iTunes Serep Gambar. Pilih mantan siji lan pindhah menyang langkah sabanjure.

Iki jendela kanggo kedhaftar nggunakake iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 5 utawa iPhone 4S:

recover iphone bookmark 

Iki jendela kanggo kedhaftar nggunakake iPhone 4 lan iPhone 3GS: Sampeyan kudu ngundhuh plug-in ing kene.

recover iphone bookmark 

Wigati: Kanggo waras saka serep iTunes, milih Waras saka iTunes pilihan Serep Gambar ing ndhuwur.

Langkah 2. Scan ilang tetenger ing iPhone

Yen sampeyan lagi iPhone 6S Plus / 6S / 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S pengguna, sampeyan bisa langsung klik Start Scan ing jendhela utama kanggo mindhai iPhone kanggo data ing.

Yen sampeyan nggunakake iPhone 4 / 3GS, sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki kanggo njaluk menyang mode mindhai piranti sadurunge sing mari tetenger dibusak saka iPhone:

  1. Terus iPhone lan klik Start.
  2. Banjur langsung pencet Ngarep lan tombol daya kanggo persis 10 detik.
  3. Sawise 10 detik, nerbitaké tombol daya lan tetep mencet tombol Ngarep kanggo liyane 15 detik.

Sawisé iku, sampeyan bakal marang sing wis kasil mlebu mode. Piranti lunak wiwit mindhai iPhone kanggo data ilang.

iphone bookmark recovery

Langkah 3. Preview & waras tetenger iPhone

Sawise pindai, kabeh data ilang lan data saiki ing iPhone bakal ketemu lan katampil ing kategori cetha. Dipriksa tetenger, pilih kategori Safari Bookmark lan pratinjau siji isi siji. Nandhani sing arep lan klik Waras kanggo nyimpen ing komputer.

recover bookmark from iphone

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras tetenger iPhone dening menyuling iTunes serep, sampeyan bisa ngoper menyang mode Recovery saka Waras saka iTunes Serep Gambar ing ndhuwur jendhela ing langkah pisanan. Banjur milih serep kanggo iPhone lan extract. Ing langkah sabanjure sing padha kasebut ing ndhuwur. Preview lan selektif waras apa wae sing arep saka asil scan.



Download win version Download mac version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

Top