Kabeh TOPICS

+

Carane Print Kontak saka iPhone utawa iTunes Serep

Apa ana cara kanggo print metu kontak saka iPhone 6S Plus / 6S / 6 Plus / 6/5?

Aku pengin print metu dhaptar kontak iPhone, karo détail kanggo saben kontak. Cara paling apik kanggo apa sing yen aku duwe kabeh rincian kontak siap kasedhiya ing spreadsheet Excel utawa bab kaya iku. Nanging, aku ora yakin carane - sopo wae bisa bantuan kula?

Nalika Printing kontak iPhone, sampeyan kudu seneng dhaftar karo info kontak lengkap ing tata letak gedhe, kaya berkas HTML, utawa spreadsheet Excel kasebut ing ndhuwur. Begjanipun, loro pribadi kene bisa gawe marem sampeyan. Siji Wondershare TunesGo (Windows) (iOS 9 didhukung). Ngijini sampeyan ngekspor kontak ing memori iPhone, Yahoo !, iCloud, Exchange, etc minangka file CSV. Alat pihak katelu Words punika Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Recovery data) (Windows) (iOS 9 didhukung). Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngekspor kontak iPhone menyang berkas HTML.

Solusi 1: Print kontak iPhone karo TunesGo

Alat iki ngijini sampeyan ngekspor kontak menyang file CSV karo nomer telpon, jeneng perusahaan, alamat email. Download.

Langkah 1. Sambungake iPhone menyang PC Windows

Njaluk iPhone disambungake menyang PC Windows karo kabel USB. Nginstal lan miwiti alat TunesGo ing PC Windows. Alat iki bakal kanthi otomatis ndeteksi lan banjur nuduhake iPhone ing jendhela utami.

Wigati: TunesGo ngijini sampeyan kanggo print kontak saka iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 5, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 4S lan iPhone 5 nalika lagi mlaku iOS 5 lan 6.

print contacts from iphone

Langkah 2. Print kontak iPhone

Ing sidebar kiwa, pindhah menyang "Kontak". Nalika sampeyan ndeleng, kontak sing disimpen ing memori kanthi kapisah iPhone, iCloud, Yahoo !, Exchange, lan sapiturute Pilih klompok kontak, kaya "On iDevice Kula" utawa "iCloud". Ing jendhela kontak tengen, pilih kontak sing rencana sampeyan print.

Banjur, klik "Impor / Ekspor". Ing dhaptar gulung-mudhun, klik salah siji "Ngekspor Kabeh Kontak" utawa "Ekspor Kontak kapilih". Sampeyan njaluk dhaptar gulung-mudhun liyane. Pilih "menyang CSV". Browse PC Windows kanggo nemokake panggonan kanggo nyimpen file CSV.

Kejabi ngekspor kontak menyang file CSV, sampeyan uga bisa ngekspor kontak menyang macem-macem utawa file vCard single (s) , Outlook 2003/2007/2010/2013, Windows Book, Outlook Express lan Windows Live Mail Address.

print iphone contacts

Wigati: Sadurunge ngekspor kontak ing iCloud, Yahoo! Exchange lan liya-liyane, sampeyan kudu mlebu akun iki ing iPhone page.

Download TunesGo kanggo nyoba carane print kontak saka iPhone.

Solusi 2: kontak Print saka iPhone Dr.Fone kanggo iOS

Loro versi Dr.Fone kanggo iOS bisa nampilake isi kebak kontak, kalebu jeneng, nomer, judhul proyek, alamat email, lan sapiturute Sampeyan bisa langsung print iku minangka berkas HTML tanpa mengkono perubahan wae. Saiki, download nyoba gratis Dr.Fone kanggo iOS ing ngisor iki lan nginstal ing komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Ngisor, ayo kang nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac) kanggo ngekspor kontak iPhone ing HTML kanggo printing. Yen sampeyan pangguna Windows, sampeyan uga bisa njupuk langkah padha karo Wondershare Dr.Fone kanggo iOS.

Langkah 1. Milih mode Recovery

Sawise ngetokake program, sampeyan kudu milih mode Recovery: Waras saka iOS piranti. Sawisé mengkono iki, nyambung iPhone komputer. Banjur sampeyan bakal weruh jendhela saka program minangka nderek:

Yen sampeyan salah / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S pengguna iPhone 6 Plus, jendhela kaya iki:

how to print contacts from iphone;

Yen sampeyan lagi iPhone 4 / 3GS pengguna, jendhela bakal ditampilake kaya iki:

how to print iphone contacts

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo print kontak iPhone saka iTunes serep, sampeyan kudu milih mode Recovery "Waras iTunes sangka Serep berkas". Sampeyan ora perlu kanggo nyambung iPhone komputer. Langsung extract serep iTunes lan nyimpen kontak.

Langkah 2. Scan sing iPhone kontak ing

Saiki sampeyan lagi arep kanggo mlebu mode mindhai piranti yen sampeyan nggunakake iPhone 4 / 3GS. Sambungake iPhone menyang komputer lan tindakake pandhuan ing ngisor iki:

1. Terus iPhone, lan klik "Mulai" kanggo miwiti;
2. Terus "Power" lan "Home" tombol ing wektu sing padha kanggo 10 detik;
3. Angkat "Power" tombol lan tetep mencet "Home" tombol kanggo liyane 15 detik.

Sampeyan bakal njaluk menyang mode mindhai sawise. Banjur sampeyan bisa mindhai iPhone kanggo kontak ing. Kanggo iPhone 6 Plus kedhaftar / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S, sampeyan bisa langsung klik tombol Mulai ing jendhela utama kanggo miwiti mindhai ing.

print contacts from iphone 4

Langkah 3. Simpen lan print kontak iPhone

Sampeyan bisa mriksa kontak ing asil scan minangka Kaca. Nandhani lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing Mac. Banjur sampeyan bisa mbukak file disimpen lan print langsung.

how to print contacts from iphone 4

Kejabi berkas HTML, sampeyan uga bisa nyimpen kontak minangka VCF utawa file CSV ing komputer, yen sampeyan pengin ngimpor kontak liyane iPhone utawa piranti liyane Apple. Menapa malih, piranti lunak iki bisa mbantu nggoleki data dibusak bubar yen sampeyan arep kanggo nemokake maneh.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

Top