Kabeh TOPICS

+

[Issue Telpon] iPhone Macet ing Logo layar Apple

Part 1: Alasan nyebabake iPhone macet ing layar logo Apple

1. Sawise nganyarke kanggo iOS 9 ing iPhone.
2. Sawise jailbreaking iPhone.
3. Sawise mulihake iPhone saka iTunes utawa iCloud.
4. Sawise gadhah Jeksa Agung bisa ngetokake nalika nginstall nganyari utawa Performing mulihake biasa.

Nalika iPhone wis macet ing layar logo Apple, iku bakal ora nglilani kowe ora ono nanging tetep ing layar logo Apple padha kabeh wektu. Yen isih pengin terus nggunakake iPhone, sampeyan kudu tokoh metu cara kanggo njaluk iku rampung. Sabanjure, ayo kang mriksa kabeh cara bisa bebarengan ing ngisor iki.


Part 2: Ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake layar logo Apple kanthi manual

Biasane, sampeyan bisa ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki kanthi manual dening dhewe, yen ora ana masalah karo iPhone. Oalah, iki ora bakal nindakake apa-apa mbebayani kanggo iPhone (iOS 9). Tindakake langkah ing ngisor iki lan nindakaken ing langkah iPhone kanthi langkah.

Langkah 1. Pencet tombol daya lan tombol Ngarep ing iPhone ing wektu sing padha. Langkah 2. Nalika layar dadi ireng, nerbitaké loro tombol langsung. Langkah 3. Banjur nindhes tombol daya, nganti logo Apple njedhul munggah, lan saiki sampeyan bisa ngeculake tombol daya.

Sawise sawetara detik, iPhone bakal diwiwiti. Yen nemu maneh normal sawise miwiti maneh, sing wis tetep Jeksa Agung bisa ngetokake saiki. Sampeyan uga bisa nonton lan tindakake pandhuan video ing ngisor iki, yen seneng.


Part 3: Ndandani "iPhone Macet ing Apple logo" tanpa Rusak Data

Isih njaluk iPhone macet ing layar logo Apple? Sampeyan bisa ngalih cara saiki. Coba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery (Windows), kang uga bisa ngowahi iPhone saka layar logo Apple bali menyang normal. Iku ora perlu sampeyan mulihake iPhone lan nimbulaké masalah mundhut data. ing ngisor iki sing langkah-langkah prasaja kanggo ndandani "iPhone Macet ing Apple logo". Priksa wong metu.

Langkah 1. Ngundhuh lan nginstal Wondershare Dr.Fone kanggo iOS

Ngundhuh lan nginstal Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ing komputer. Sawise banjur, miwiti tengen adoh. Sawise banjur, nyambung iPhone (iOS 9 didhukung) menyang komputer nganggo kabel USB.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 2. Pilih "Repair Sistem operasi"

Ing jendhela utama Wondershare Dr.Fone kanggo iOS, klik "Repair Sistem operasi" tab ing sisih ndhuwur tengen. Banjur sampeyan bisa ndeleng sawetara cathetan diaplayed ing jendhela. Yen sampeyan ora duwe masalah karo kabeh owah-owahan iku bakal nggawa, klik "Next".

Penting: Wigati dicathet menawa dening mbenakake Jeksa Agung bisa ngetokake - iPhone macet ing Apple logo, sistem operasi iOS ing iPhone bakal dianyari kanggo versi paling anyar. Lan yen iPhone kunjara-bejat, banjur bakal dianyari ana kunjara-bejat.

iphone stuck at apple logo after reset 

Langkah 3. Download perangkat kukuh resmi

Ing jendela anyar, resmi link perangkat kukuh download kanggo iPhone bakal kasedhiya. Sampeyan kudu download perangkat kukuh. Yen sampeyan wis diundhuh sadurunge, banjur kene sampeyan mung kudu milih "Wis diundhuh" kanggo nelusur komputer kanggo nemokake iku.

iphone stuck at apple logo after jailbreak 

Langkah 4. fix iPhone Macet ing Apple logo

Sawise ngundhuh lan milih perangkat kukuh resmi kanggo iPhone (iOS 9 didhukung), sampeyan kudu klik tombol "Mulai fix" supaya program kanggo ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake normal kanggo sampeyan. Sawise banjur, sampeyan mung kudu ngenteni iPhone wiwit maneh. Sampeyan bisa ndeleng sing iPhone wiwit bisa tanpa masalah.

iphone stuck on the apple logot 

Coba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS kanggo ndandani iPhone macet ing Jeksa Agung bisa ngetokake logo Apple!

Download Win Version Download Mac Version

Top