Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo ngatasi iPhone Cathetan Lambang Missing utawa Siningid

Umumé, Cathetan lambang ing iPhone ora bisa ilang, amarga iku dibangun ing aplikasi kanthi Apple. Apa ilang tansah isi cathetan. Istiméwa punika iPhone wis jailbroken. Ing kahanan iki, lambang Cathetan bisa ilang. Ora prakara kang kahanan sing wis pinanggih, ayo kang mriksa cara kanggo ngatasi loro iki loro jinis masalah bebarengan.

Cathetan lambang ilang (carane nggawa maneh)

Aja padha sumelang nalika sampeyan nemokake sing lambang Cathetan wis ilang ing iPhone, kanggo lambang ora bisa dibusak utawa uga diwatesi. Sampeyan kudu dipindhah menyang kaca layar ngarep utawa folder Layar ngarep. Yen sampeyan isih bisa nemokake iku ing sembarang cara, mung menyang Setelan> Umum> Reset> Reset Ngarep Layout layar . Kene sampeyan bisa ngreset tata letak Layar ngarep iPhone kanggo setelan pabrik, lan sampeyan bisa nemokake lambang Cathetan ing Panggonan asli.

Wigati: Yen sampeyan duwe cathetan penting disimpen ing iPhone sadurunge lan sampeyan ora arep kelangan nyawane, ngene luwih nyoba waras mau, utawa padha bakal ditumpuk dening Ngreset ing. Iku banget prasaja. Mung tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo menehi cobi.

Cathetan isi ilang (carane waras iku)

Luwih cepet sing nindakake Recovery, kasempatan ageng sampeyan bisa njaluk waras cathetan ilang. Carane? Ora edan. Kanthi alat Recovery tepat, sampeyan bisa nindakake iku karo ora ana gaweyan. Ora duwe idea saka piranti lunak? Punika sandi rujukan: Wondershare  Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Mac) . Kanthi nggunakake piranti lunak, sampeyan bisa persil saka data ilang ing iPhone, kalebu cathetan, pesen, kontak, lan sapiturute Apa liyane, yen sampeyan arep kanggo serep cathetan saiki ing iPhone, salah siji saka piranti lunak bisa uga bantuan kanggo gawe wong munggah .

Download versi nyoba gratis ngisor iki kanggo nyoba gratis!

Download win version Download mac version

Part 1: Waras cathetan saka iTunes Serep

Langkah 1. Pilih serep piranti kanggo extract

Kene, ayo kang njupuk Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac) minangka conto. Versi windows dianggo padha.

Nalika sampeyan mbukak program ing Mac, klik Waras saka iTunes Serep Gambar ing ndhuwur jendela utama. Kabeh file iTunes serep bakal kanthi otomatis, banjur didaftar minangka ditampilake ing jendhela ing ngisor iki. Pilih siji kanggo iPhone lan klik Start Scan kanggo extract isi iku.

select-recovery-mode

Langkah 2. Preview lan waras dibusak utawa ilang cathetan

Pindai bakal nggawa sampeyan sawetara detik. Nalika iku rampung, antarmuka bakal kaya ing ngisor iki. Kabeh data sadurunge ing file serep sing dijupuk lan katampil ing kategori cetha. Sampeyan bisa milih Cathetan maca isi ing rinci. Banjur wenehi tandha sing arep lan nyimpen ing komputer selektif.

select-recovery-mode

Mung minangka jendhela nuduhake ndhuwur, iPhone iki cathetan lunak Recovery uga bisa bantuan kanggo golek bali sadurungé foto, video, kontak, pesen lan nelpon Sajarah ing iPhone, lan sampeyan bisa waras kabeh karo siji klik ing wektu sing padha yen sampeyan duwe perlu. Nanging siji bab liyane sing kudu mbayar manungsa waé sing ora nyelarasake piranti karo iTunes sawise sampeyan ilang data, utawa serep iTunes bakal dianyari lan isi dadi padha apa ing piranti saiki.

Download win version Download mac version

Nonton tutorial video ngisor

Part 2: Langsung cepet lan waras cathetan saka iPhone

Kene, ayo kang nyoba karo Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Windows) kanggo nindakake iki, lan kerjane karo kabeh iPhone, kalebu iPhone paling anyar 6 lan 6 Plus, kabeh iPads lan iPod 5/4. Ing wektu sing padha, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac) uga bisa nindakake iki.

Langkah 1. Sambungake iPhone komputer

Mbukak program lan nyambungake piranti karo komputer. Ing pilihan saka "Waras saka iOS Piranti", sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka nderek.

Kanggo iPhone 6/6 Plus / 5 / 5C / 5S / 4S, iPad karo retina Tampilan, iPad mini, anyar iPad, iPad 2 lan iPod 5:

select-recovery-mode

Kanggo iPhone 4 / 3GS, iPad 1 lan iPod 4 (Download plug-in ing page):

select-recovery-mode

Langkah 2. Cepet piranti kanggo cathetan ilang

Sadurunge nemokake cathetan sadurungé saka iPhone 4 / 3GS, iPad 1 lan iPod 4, sampeyan kudu njaluk menyang mode mindhai piranti page. Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngetik:

  1. Tahan piranti sampeyan ing tangan lan klik tombol Mulai ing jendhela program kang ndhuwur.
  2. Pencet Power lan tombol Ngarep bebarengan kanggo 10 detik.
  3. Sawise 10 detik, nerbitaké tombol daya, nanging tetep nyekeli Ngarep kanggo liyane 15 detik.

Nalika kasil mlebu mode mindhai piranti, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS bakal kanthi otomatis mindai piranti kanggo mangerteni cathetan ilang ing.

Kanggo wong nggunakake iPhone 6/6 Plus / 5 / 5C / 5S / 4S , iPad karo retina Tampilan, iPad mini, anyar iPad, iPad 2 lan iPod 5, sampeyan bisa langsung klik Start Scan kanggo mindhai piranti.

select-recovery-mode

Langkah 3. Preview lan waras cathetan ilang

Sawise pindai, sampeyan bisa pratinjau kabeh isi sing wis ketemu sadurunge Recovery. Kanggo cathetan, sampeyan bisa pratinjau mau ing kategori Cathetan. Nandhani sing arep lan klik Waras, lan sampeyan bisa nyimpen ing komputer minangka file HTML ing komputer.

select-recovery-mode

Wigati: Data ditemokake kene kalebu data dibusak lan sing isih ing piranti. Yen sampeyan mung arep gawe gedhe-gedhe dibusak, sampeyan bisa nyaring asil scan kanthi nggunakake tombol geser ing ndhuwur kanggo Mung nampilake item dibusak.

Download win version Download mac version

Nonton tutorial video ngisor

Reading luwih

Waras SMS saka iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone Kontak : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease. Waras Videos ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane kanggo waras video ilang ing iPhone kanthi rong cara. Waras Photos iPhone : foto dibusak isih bisa mbalekake ing iPhone. Sampeyan bisa nemokake solusi ana. Waras Cathetan saka iPhone : Artikel nuduhake cara kanggo nompo cathetan ilang ing iPhone ing langkah-langkah. Waras No. Sajarah ing iPhone : Sampeyan bisa waras dhaptar panggilan iPhone langsung saka iPhone utawa iTunes serep, kalebu mlebu, . metu lan telpon ora kejawab Waras iPhone Pesen Swara : Artikel ngandhani kowe kok Pesen Swara bisa njupuk lan carane nompo Pesen Swara ing iPhone kanthi rong cara.





Top