Kabeh TOPICS

+

iPhone Serep extractor: Extract lan Waras Data iPhone

Apa kudu serep extractor iPhone? Iku ditemtokaké déning jinis file file serep. ITunes file serep ora file umum, nanging file SQlitedb. Iku ora bisa diwaca. Dadi malah sampeyan nemokake file serep, sampeyan ora bisa njaluk isi metu saka iku, supaya piyambak mulihake kanggo iPhone. Iki kok serep extractor iPhone metu.

Inggih, ana bab liyane sing kudu sok dong mirsani. Ora nyelarasake iPhone karo iTunes sawise sampeyan nemokake mundhut data ing iPhone. Amarga iTunes mung anyari file serep saben wektu sampeyan nyelarasake karo iku, ora kanggo mbangun file serep anyar. Dadi yen sampeyan wis nyelarasake iPhone maneh, file serep bakal ditumpuk isi ing iPhone, lan data ilang bakal pindhah ing salawas-lawase.

Extract iPhone file serep lan waras iPhone (iOS 9) data ing langkah-langkah

Njaluk serep extractor iPhone page: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) (kanggo pangguna Mac) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (kanggo Windows kedhaftar). Loro-lorone saka serep panjelajah iPhone ngaktifake sampeyan kanggo extract iTunes lan iCloud file serep lan pratinjau kontak, SMS, foto, video, tanggalan, cathetan lan nelpon Sajarah rincian, ora prakara sing nggunakake iPhone 6s (Plus), iPhone 6 ( Plus), iPhone 5S / 5C / 5, iPhone 4s / 4, iPhone 3GS utawa versi sadurungé. Sampeyan bisa waras kabeh miturut kabutuhan. Menapa malih, ing Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ngidini sampeyan kanggo mindhai lan waras data langsung saka kabeh model iPhone. Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS uga nawakake Recovery data langsung saka kabeh iPhone, iPad lan iPod, iOS 9 didhukung. Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) Tutorial.

Extract file saka iTunes serep

Langkah 1. Cepet file serep iTunes

Download Free serep extractor iPhone (kasedhiya kanggo iOS 9), nginstal lan mbukak ing komputer. Apa sampeyan kudu mbayar manungsa waé sing ora nyambung lan nyelarasake iPhone karo iTunes maneh sawise sampeyan ilang data ing iPhone, kanggo nyegah data ilang saka kang bakal ditumpuk. Sembarang piranti iPhone, iPad, iPod sing wis tau nyelarasake karo iTuness, file serep bakal mentas metu. Kene sing perlu dilakoni iku kanggo milih piranti file serep tengen lan ngalih menyang "Mulai Scan".

Download for Win Version Download Mac Version

iphone-backup-extractor

Langkah 2. Packaging serep iPhone lan waras data

Kene kabeh isi ing file serep wis ditampilake, lan sampeyan bisa pratinjau lan mriksa wong siji. Sawise pratayang, dipriksa sing arep bali lan kenek kanggo "Waras" lan nyimpen.

iphone-backup-extractor

Langkah 3. Do serep uga

Supaya rusak data saka iPhone (kalebu iOS 9 piranti), padha elinga serep ing komputer uga. Apa liyane, sampeyan bisa nggunakake Wondershare Dr.Fone kanggo iOS kanggo nindakake serep menyuling ing langkah-langkah sing padha. Tambahan, lunak iki ngijini sampeyan kanggo langsung cepet lan waras data saka iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 4S, iPhone 4 lan iPhone 3GS.

iphone-backup-extractor

Extract file saka iCloud serep

Cara mung Apple ngijini sampeyan kanggo mriksa apa gawe serep ing iCloud kanggo mlebu web resmi iCloud . Nanging jinis-jinis file sampeyan bisa ngakses sing winates kanggo kontak, email, tanggalan, cathetan, pangeling, Kaca, Nomer lan dokumen Intine, etc. Yen sampeyan arep kanggo ngakses file liyane kayata gambar, kertas dinding, video sing wis direkam, apps, pesen teks , pesen MMS, iMessage, dering, surat swara visual, lan liyane, sampeyan makassar perlu extractor icloud serep. Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS saka tombol ing ngisor iki lan tindakake langkah kanggo duwe cobi.

Download for Win Version Download Mac Version

Langkah 1. Download file serep iCloud

Sawise mlaku Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ing komputer, pilih "Waras saka iCloud Serep File" saka ndhuwur. Ketik alamat e-mail icloud lan sandhi kanggo mlebu icloud Panjenengan. Banjur sampeyan bakal weruh dhaptar iCloud file serep ing akun iCloud. Pilih salah siji file serep banjur klik tombol Download.

cloud-backup-extractor

Langkah 2. Cepet serep iCloud lan Waras file

Yen sampeyan ngundhuh file serep iCloud, sampeyan bakal bisa kanggo milih jinis-jinis file kanggo ngundhuh. Iki bakal ngurangi wektu proses ngundhuh. Sawisé iku, klik tombol Scan kanggo miwiti. Iku bakal njupuk sawetara wektu. Mung ngenteni wayahe. Banjur sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau meh kabeh data ing serep icloud Panjenengan. Pilih file sing arep dening mriksa lan klik tombol Waras kanggo nyimpen kanggo komputer utawa waras langsung menyang iOS piranti.

cloud-backup-extractor

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

Top