Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer lan serep iPhone SMS Message iMessage obrolan kanggo PC utawa Mac

Aku arep kanggo nyimpen iMessage kalebu lampiran ing iPhone kanggo komputer, supaya aku bisa nyalin utawa ngirim kanggo Email sandi. Iku bisa? Nganggo iPhone 4, iOS 5.0.1. Thanks :)

Isih nyimpen iMessage saka iPhone kanggo PC utawa Mac dening nggawe gambar saka iku? Mungkasi saiki. Cara gedhe kanggo nyimpen iMessage ing iPhone wis nyimpen minangka file bisa diwaca lan editable, ora gambar. Sampeyan bisa nindakake iku sadurunge, nanging sampeyan bisa nindakake iku saiki. Karo alat kaca iMessage, iku karya prasaja.

Padha ora ngerti ngendi kanggo nemokake iMessage alat ngekspor? Duwe loro Rekomendasi kene: siji Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Mac)  (kasedhiya kanggo Mavericks). Karo, sampeyan bisa kanthi cepet lan nyimpen iMessages mata uang saka ing iPhone 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS, kabeh iPads lan iPod 5/4. Kejabi, versi loro bantuan nemokake dibusak isi iMessage langsung saka iPhone, iPad lan iPod. Ing liyane Wondershare TunesGo . Ngijini sampeyan nyimpen iMessages karo lampiran minangka HTML XML file / / TXT. Mung kudu nyoba kanggo mriksa apa lagi apa sing arep utawa ora.

Solusi 1: Transfer lan Simpen iPhone SMS Message saka iPhone kanggo PC utawa Mac karo TunesGo

TunesGo menehi daya kanggo nyimpen iMessages, MMS, SMS lan lampiran sing, kaya musik, video lan foto ing komputer Windows. Download alat kanggo duwe cobi.

Download win version Download mac version

Langkah 1. Sambungake iPhone / iPod / iPad menyang komputer Windows

Mbukak TunesGo ing komputer Windows sawise instalasi. Nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPhone / iPad / iPod kanggo komputer Windows. Alat iki bakal ngenali Panjenengan iPhone / iPad / iPod cepet lan banjur nuduhake ing jendhela utami.

Wigati: TunesGo tumindak becik karo iPhone, iPads, iPods, kaya iPhone 5, iPad mini lan iPod 5 mlaku iOS 6 lan iOS 5.

connect-with-tunesgo

Langkah 2. Simpen iMessages menyang komputer

Ing sidebar kiwa. Klik "SMS". Kabeh pesen teks, iMessages, MMS ditampilake ing jendela SMS ing sisih tengen. Pilih iMessages sing ngene kaya kanggo nyimpen. Banjur, klik "Ekspor menyang". Ing menu gulung-mudhun sawijining, milih "diekspor Kabeh Pesen" utawa "Ekspor kapilih Pesen" .Banjur, sampeyan bisa milih kanggo ngekspor iMessages menyang berkas HTML, lan file XML utawa file TXT. Nalika jendhela browser file njedhul munggah, nelusuri PC Windows nganti nemokake folder Wanted kanggo nyimpen iMessages.

connect-with-tunesgo

Download TunesGo kanggo nyoba carane nyimpen iMessages conversasions.

Download win version Download mac version

Solusi 2: Waras lan Transfer iPhone SMS Message saka iPhone kanggo PC utawa Mac karo Dr.Fone kanggo iOS

Download versi nyoba Dr.Fone kanggo iOS ngisor for free:

Download win version Download mac version

Yen sampeyan pangguna Windows, pilihen versi Windows kanggo iPhone. Nyimpen iPhone iMessage kanggo PC utawa Mac bisa rampung ing cara sing padha. Sabanjure, ayo kang nyoba carane ngrampungake karya karo versi Windows bebarengan.

Langkah 1. Sambungake iPhone komputer

Nalika sampeyan mbukak program, sampeyan bakal weruh jendhela utama ing komputer minangka nderek. Banjur nyambung iPhone liwat kabel USB.

Kanggo iPhone 5S / 5C / 5 / 4S, iPad karo retina tampilan, iPad mini, anyar iPad, iPad 2 lan iPod 5 (ora lampiran pesen):

connect-with-dr-fone

Kanggo iPhone 4 / 3GS, iPad 1 lan iPod 4 (kalebu lampiran pesen): Sampeyan bisa milih Mode Lanjut ngetik mode scan luwih.

scan-with-dr-fone

Langkah 2. Scan iMessage ing piranti

Yen sampeyan nggunakake iPhone 5S / 5C / 5 / 4S, iPad karo retina tampilan, iPad mini, anyar iPad, iPad 2 utawa iPod 5, sampeyan bisa langsung klik Start Scan ing jendhela ndhuwur kanggo mindhai iku.

Yen sampeyan nggunakake iPhone 4 / 3GS, iPad 1 utawa iPod 4, sampeyan kudu ngetik mode mindhai piranti. Sampeyan bisa nindakake iku minangka gambaran ing jendhela, utawa tindakake cara ing ngisor iki:

  1. Tahan piranti sampeyan, lan klik Start ing jendhela.
  2. Terus Power lan tombol Ngarep ing iPhone ing wektu sing padha kanggo persis 10 detik.
  3. Angkat tombol daya nalika 10 detik liwati, nanging tetep nyekeli tombol Ngarep kanggo liyane 15 detik.

Nalika pesen matur sing wis ngetik mode kasil njedhul munggah, sing bisa ngangkat tombol Ngarep. Banjur ngenteni wayahe, program bakal kanthi otomatis mindai iPhone sawise nganalisa iku. Ing wektu iku, sampeyan bakal weruh jendhela ing ngisor iki.

Langkah 3. Preview lan nyimpen iMessage menyang komputer

Scan bakal nganggo sing wektu sethitik. Sawise iku, sampeyan bakal njaluk laporan scan minangka ditampilake ing jendhela ing ngisor iki. Kene, milih Pesen, banjur sampeyan bisa pratinjau kabeh isi pesen, kalebu iMessage lan attachents. Nandhani lan sampeyan bisa nyimpen iMessages ing komputer minangka file HTML. Miturut cara, sampeyan bisa pindhah Lampiran Pesen kanggo dhewe nyimpen isi media saka iMessage.

preview-with-dr-fone

Wigati:

  1. Program bisa waras data dibusak saka iPhone.
  2. Empu, cathetan ditemokake kene kalebu sing dibusak bubar lan sing saiki ana ing iPhone.
  3. Sampeyan bisa nggunakake tombol ing ndhuwur kanggo misahake: Mung nampilake item dibusak.

Download versi nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ngisor kanggo free saiki:

Download win version Download mac version

Top